Asiakkaamme

Asiakkaamme

"Aalto EMBA on hyvä aloittaa käyttämällä Global Leader -ohjelmaa ponnahduslautana. Saat maistiaisen siitä erinomaisesta laadusta, jota voit odottaa Aalto EE:ltä alusta loppuun – ja vielä enemmän joustavuutta tutkinto-opintoihin työn ohessa.”

Parthiban Amarasigamani

OSS/BSS palveluliiketoiminnan johtaja Parthiban Amarasigamani on ollut Ericssonin palveluksessa jo vuodesta 2009, mitä ennen hän toimi useita vuosia yhtiön konsulttina.

”Parasta työssäni on tunne siitä, että olen mukana luomassa kestävää, yhdistettyä maailmaa”, Parthiban toteaa.

Parthiban valmistui hiljan Aalto EMBA -ohjelmasta. Aalto EE:n arvostettu kolmoisakkreditointi ja sijoittuminen maailman 50 parhaimman liikkeenjohdon kouluttajan joukkoon Financial Times -lehden selvityksessä vaikuttivat suuresti hänen päätökseensä valita Aalto EE.

”Minulla on myös Aalto Executive MBA -ohjelman käyneitä ystäviä ja heidän urakehityksensä on ollut erinomaista. Lisäksi ohjelman rakenne mahdollistaa opinnot työn ohessa, joten tutkinnon hankkiminen ei edellyttänyt sapattivapaata”, hän huomauttaa.  

Parthiban aloitti EMBA-matkansa osallistumalla Aalto EE:n Global Leader -ohjelmaan.

”Aalto EE tarjoaa mahdollisuuden käyttää Global Leader -ohjelmaa lähtöpisteenä EMBA-tutkinnolle”, hän kertoo.

Lisäjousto jätti enemmän aikaa niin vaativalle työlleni kuin perheellenikin."

”Aloitin Global Leader -opinnot vuonna 2017. Se oli erinomainen ohjelma jo itsessään, ja antoi esimakua siitä millainen EMBA olisi. Olin jo kolmen moduulin jälkeen niin vaikuttunut opetuksen korkeasta laadusta ja erinomaisesta opetussisällöstä, että päätin aloittaa EMBA-ohjelmassa mahdollisimman pian, vuoden 2018 ryhmässä. Hyppäsin siihen suoraan mukaan”, hän kuvailee.

Päätös tästä polusta syntyi ennen kaikkea siksi, että se mahdollisti tutkinnon suorittamisen kolmessa vuodessa kahden sijaan.

”Lisäjousto jätti enemmän aikaa niin vaativalle työlleni kuin perheellenikin”, Parthiban korostaa.

”Minulle tämä polku oli erinomainen valinta ja suosittelen sitä mielelläni muillekin. Jos maksat EMBA-ohjelman itse, tämä vaihtoehto jakaa myös kustannukset pidemmälle, kolmen vuoden jaksolle”, hän lisää.

Parthibanin päällimmäisenä toiveena oli oppia EMBA:n aikana enemmän liikkeenjohdosta.

Muut osallistujat – joita voin nyt kutsua ystävikseni – olivat kirsikka kakun päällä. Vuorovaikutus oli todella palkitsevaa."

”Minulla on insinööritausta ja halusin paikata tiettyjä aukkoja osaamisessani. Ericssonilla hoidan globaalisti OSS/BSS palveluliiketoimintaamme ja vastuullani on P&L, tuotejohtaminen ja strategia, minkä lisäksi vastaan yksikköni talousjohdosta. Liikkeenjohdon oppien ohella halusin hioa finanssiosaamistani ja oppia itsensä kehittämistä”, hän sanoo.

Parthiban vakuuttaa saaneensa juuri sitä, mitä hakikin ja Aalto EMBA -ohjelman ylittäneet hänen odotuksensa. Hän kuvailee EMBA-kokemustaan loistavaksi.

”Kaikki oli ensiluokkaista: professorit, rakenne, sisältö, sekä Yalen ja Palo Alton opintomatkat, joihin osallistuin. Ohjelma oli äärimmäisen hienosti suunnittelu ja organisoitu. Aalto EE:ssä on ystävällinen ilmapiiri ja kaikki antamamme palaute otettiin hyvin huomioon”, hän alleviivaa.

”Muut osallistujat – joita voin nyt kutsua ystävikseni – olivat kirsikka kakun päällä. Meillä oli mukana osallistujia monesta maasta ja eri taustoista ja vuorovaikutus oli todella palkitsevaa. Kaikki osallistuivat innokkaasti keskusteluihin ja toivat uusia näkökulmia aiheeseen kuin aiheeseen”, hän jatkaa.

Ohjelmalla oli perustavanlaatuinen vaikutus johtamistyyliini. "

Parthiban sai Ericssonilla Extraordinary Business Impact -palkinnon vuonna 2018 ja Key Contributor -palkinnon kahtena peräkkäisenä vuonna: 2018 ja 2019. Hän sanoo saavutusten olleen EMBA:n ansiota.

”Ohjelmalla oli perustavanlaatuinen vaikutus johtamistyyliini. Olin aiemmin malttamaton, luulin tietäväni kaikki vastaukset itse, ja tein kaiken itse. Kaikki tämä on muuttunut dramaattisesti. Nyt voimaannutan muita tekemään ja oppimaan enemmän”, hän painottaa.

”Itsetuntemukseni on aivan uudella tasolla ja olen parempi kuuntelija. Uskallan esittää mielipiteeni eri tilanteissa ja olen nöyrempi ja empaattisempi. Kaiken kaikkiaan minulla on paljon selkeämpi näkemys elämäni prioriteeteista”, hän listaa Aalto EMBA -ohjelman vaikutuksia.

Parthiban kertoo pystyneensä viemään monia oppimiaan asioita saman tien käytäntöön Ericssonilla.

”EMBA-matkani aikana Ericssonilla rakennettiin uutta itsenäistä toimintayksikköä ja kuuluin hankkeen johtoryhmään. Käytännössä loimme startup-yritystä globaalin yhtiön sisälle. Tämä oli mainio tilaisuus päästä heti hyödyntämään Aalto EE:stä saamiani työkaluja ja ideoita”, hän toteaa.

Parthiban kertoo suosittelevansa mielellään Aalto EMBA -ohjelmaa muille.

”Aalto EE on loistava opinahjo, joka antoi paljon enemmän kuin lupasi. Olen jo suositellut sitä useammalle ystävälleni, jotka ovat nyt kaikki aloittaneet EMBA-ohjelman. Vaimoni harkitsee myös ohjelmaan hakemista, kunhan hän palaa äitiyslomalta – nuorempi lapsemme on vain 4 kuukautta vanha”, hän sanoo.

Aalto EE antoi paljon enemmän kuin lupasi."

”Aalto EMBA on erinomainen ohjelma kenelle tahansa, joka haluaa kehittää itseänsä ja tulla paremmaksi johtajaksi. Kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan ja tehdä parhaansa. Suosittelen myös Global Leader -ohjelmaa ponnahduslautana EMBA-opinnoille. Saat maistiaisen siitä erinomaisesta laadusta, jota voit odottaa Aalto EE:ltä alusta loppuun, ja vielä enemmän joustavuutta tutkinto-opintoihin työn ohessa”, hän tähdentää.

Aalto Executive MBA -ohjelma

Parthiban Amarasigamani on myöhemmin siirtynyt uuden työnantajan palvelukseen.