Missionamme on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella. Toimintaamme ohjaa ennen kaikkea vaikutus joka ohjelmillamme on osallistujiin, heidän edustamiinsa organisaatioihin, akateemiseen yhteisöön sekä laajasti koko yhteiskuntaan.

Tarjoamme ohjelmia, jolla on vaikutusta työhösi, johtamiseesi, ajatteluusi, yritykseesi ja sitä kautta myös yhteiskuntaan. Pääset laajentamaan osaamistasi ja ajatteluasi kokonaisvaltaisesti. Opit tunnistamaan oman potentiaalisi ja saat välineitä sen saavuttamiseksi.

Valmennuksiimme osallistuu vuosittain lähes 7 000 ihmistä noin tuhannesta organisaatiosta. Rakennamme yksilöllisiä urapolkuja ja räätälöimme koko organisaation laajuisia kokonaisuuksia. Tarjoamme kokemuksen, joka nostaa sinut urallasi uudelle tasolle.

Lähde elämänlaajuisen oppimisen polulle

Maailma uudistuu sellaista vauhtia, ettei kukaan meistä voi tietää, mitä tietoja ja taitoja parin vuoden päästä tarvitaan. Ammatit, työnkuvat ja työn tekemisen tavat muuttuvat ja työ ja opiskelu limittyvät koko elämän laajuiseksi oppimispoluksi. Siirrymme putkimaisesta urakehitysmallista elinikäisen oppimisen aaltomaiseen tai monihaaraiseen malliin, jossa oppimista tapahtuu läpi elämän. Aalto-yliopistossa et jää yksin. Me toimimme oppaanasi ja autamme sinua tunnistamaan oppimistarpeesi, jotta osaamisesi pysyy aina askeleen edellä.

Pidämme sinusta hyvää huolta

Saat henkilökohtaista palvelua koko valmennusohjelman ajan ja yhteys Aalto EE:hen säilyy myös ohjelman päätyttyä. Pääset osaksi inspiroivaa verkostoa: jaat kokemuksia, kokeilet ja oivallat asioita uudella tavalla yhdessä niin muiden osallistujien kuin asiantuntijoidemme kanssa.

Käytössäsi on tuorein akateeminen tieto sovellettuna käytäntöön

Valitsemme Aalto-yliopiston ja Aalto EE:n omien sekä vierailevien valmentajien joukosta kuhunkin ohjelmaan sopivimmat kouluttajat. Heillä on kokemusta globaalien organisaatioiden ylimmän johdon toiminnasta ja kosketuspintaa erityyppisiin toimialoihin eri organisaatiotasoilla. Ohjelmissamme yhdistetään käytännön esimerkit ja kokemukset uusimpaan akateemiseen tietoon. Voit kokeilla ja viedä käytäntöön uusia metodeja ja toimintatapoja välittömästi.

Muuta maailmaa kanssamme

Olemme mukana rakentamassa uutta, globaalisti orientoitunutta johtajasukupolvea. Edistämme yhdessä vastuullista johtajuutta, joka pyrkii huipputuloksiin tinkimättömästi ja vastuullisesti. Opiskelemalla meillä tuet tiedettä, tutkimusta ja sitä kautta suomalaista yhteiskuntaa.

Vaikutus ulottuu koko organisaatioosi

Tarjoamme sinulle ja organisaatiollesi työkaluja ja –malleja muutosten läpivientiin. Kirkastamme kanssasi yrityksesi kilpailuetua ja keinoja sen jatkuvaan kehittämiseen. Osallistujien yhteistä näkemystä hyödynnetään organisaatiollesi ajankohtaisen ongelman ratkaisemisessa. Apuna tässä ovat Aalto EE:n metodit, joihin kuuluvat esimerkiksi kaikutiimit, strategiaprojektit ja live case-harjoitukset.

Kasvat kohti uusia haasteita

Ohjelmaan osallistuminen käynnistää prosessin, joka rohkaisee työtapojesi ja ajattelusi muutokseen. Itsetuntemuksesi, osaamisesi ja johtajuutesi vahvistuvat ja opit paremmin tunnistamaan oman potentiaalisi. Rakennamme yhdessä merkityksellistä urapolkua ylimmälle ja keskijohdolle sekä tulevaisuuden tekijöille.

Jalanjälkemme yhteiskunnassa

Aalto University Executive Education Oy:n toiminnasta kanavoituu merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle muun muassa osinkoina, luentopalkkioina ja vuokrina. Vuonna 2020 Aalto University Executive Educationin taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli noin 2,3 miljoonaa euroa.

Aalto University Executive Education hyödyntää Aalto-yliopiston ainutlaatuisia vahvuuksia ja koulutusaloja. Aalto-yliopisto tuo opetukseemme monitieteellisen lähestymistavan ja innovatiivisia oppimismenetelmiä. Samalla tarjoamme Aalto-yliopiston opetushenkilökunnalle uusia verkostoja ja kehittymismahdollisuuksia.

Akkreditoinnit ja ranking takaavat laadun

Akkreditointien ja rankingien seuraaminen auttaa valitsemaan ohjelman ja koulutuspaikan, joka on käynyt läpi kovan testauksen ja todettu maailman laadukkaimpiin kuuluvaksi.

Osana Aalto-yliopistoa Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS ja edustamme näin ollen 0,5 prosentin maailmanlaajuista parhaimmistoa.

Aalto-yliopisto ja Aalto EE osallistuvat vuosittain useisiin eri yliopistovertailuihin, joita ovat esimerkiksi Financial Times Ranking, QS Ranking ja Shanghai Ranking. Aalto EE:lle tärkeimpiä ovat Financial Times -lehden useat eri listaukset; European Business School Ranking, Executive Education Ranking ja Executive MBA Ranking, sekä QS Global EMBA Ranking.

Valmentajat, verkostot ja kumppaniyliopistot kansainvälistä huippua

Aalto-yliopiston ja Aalto EE:n omat ja vierailevat kouluttajat ovat kansainvälistä huippua. Kuhunkin ohjelmaan valikoidaan tarkoituksenmukaista osaamista sadoista eri puolilta maailmaa tulevista professoreista ja asiantuntijoista. Aalto EE käyttää valmentajia, joilla on vahvat akateemiset ansiot ja laaja kokemus kansainvälisten organisaatioiden ylimmän johdon toiminnasta.

Meillä pääset osaksi kansainvälistä verkostoa. Kokemusten vaihtaminen kansainvälisten kollegojen kanssa tuo uusia näkökulmia työhösi. Huippuyliopistojen opettajat yhdistävät opetuksessaan akateemiset opit ja käytännön esimerkit. Saat täydennettyä ja päivitettyä oman koulutuksen ja osaamisen.

Tarjoamme Executive MBA -ohjelmia ja avoimia koulutusohjelmia, vaihto-opiskelumahdollisuuksia MBA ja EMBA -opiskelijoille, sekä opintomatkoja yhteistyössä kumppaniyliopistojemme kanssa kaikkialla maailmassa. Verkostoomme kuuluvat muun muassa seuraavat yliopistot ja organisaatiot:

  • Cambridge Judge Business School Executive Education

  • Esade Business School

  • Norwegian Business School

  • Graduate School of Management, St. Petersburg University

  • Seoul School of Integrated Sciences & Technologies

  • Singapore University of Technology and Design

  • Stanford Center for Professional Development

  • UC Berkeley Executive Education

  • Warwick Business School

  • Yale School of Management

Valt. tri, Aalto University Executive Education Oy:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori (Professor of Practice) Pekka Mattila on erikoistunut organisaatioiden muutoksiin ja on tehnyt tohtorin väitöskirjansa organisaatiomuutosten toimista, vallasta ja kokemuksista.

Academic Director, KTT Mikko Laukkanen teki väitöskirjansa innovaatioista ja niiden epäonnistumisista.

Head of Growth ja Director, Talent Management, DBA Riitta Lumme-Tuomalan DBA-väitöskirja täydentää talent management -tutkimusta kartoittamalla sen hyötyjä ja vaikutusta erilaisissa konteksteissa.