Tarkoituksemme on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella. Toimintaamme ohjaa ennen kaikkea vaikutus joka ohjelmillamme on osallistujiin, heidän edustamiinsa organisaatioihin, akateemiseen yhteisöön sekä laajasti koko yhteiskuntaan.

Tarjoamme ohjelmia, jolla on vaikutusta työhösi, asiantuntijuuteesi ja johtajuuteesi, ajatteluusi, yritykseesi ja sitä kautta myös yhteiskuntaan. Pääset laajentamaan osaamistasi ja ajatteluasi kokonaisvaltaisesti. Opit tunnistamaan oman potentiaalisi ja saat välineitä sen saavuttamiseksi.

Valmennuksiimme osallistuu vuosittain lähes 7 000 ihmistä noin tuhannesta organisaatiosta. Rakennamme yksilöllisiä urapolkuja ja räätälöimme koko organisaation laajuisia kokonaisuuksia. Tarjoamme kokemuksen, joka nostaa sinut urallasi uudelle tasolle.

Lähde elämänlaajuisen oppimisen polulle

Maailma uudistuu sellaista vauhtia, ettei kukaan meistä voi tietää, mitä tietoja ja taitoja parin vuoden päästä tarvitaan. Ammatit, työnkuvat ja työn tekemisen tavat muuttuvat ja työ ja opiskelu limittyvät koko elämän laajuiseksi oppimispoluksi. Siirrymme putkimaisesta urakehitysmallista elinikäisen oppimisen aaltomaiseen tai monihaaraiseen malliin, jossa oppimista tapahtuu läpi elämän. Aalto-yliopistossa et jää yksin. Me toimimme oppaanasi ja autamme sinua tunnistamaan oppimistarpeesi, jotta osaamisesi pysyy aina askeleen edellä.

Pidämme sinusta hyvää huolta

Saat henkilökohtaista palvelua koko valmennusohjelman ajan ja yhteys Aalto EE:hen säilyy myös ohjelman päätyttyä. Pääset osaksi inspiroivaa verkostoa: jaat kokemuksia, kokeilet ja oivallat asioita uudella tavalla yhdessä niin muiden osallistujien kuin asiantuntijoidemme kanssa.

Käytössäsi on tuorein akateeminen tieto sovellettuna käytäntöön

Valitsemme Aalto-yliopiston ja Aalto EE:n omien sekä vierailevien valmentajien joukosta kuhunkin ohjelmaan sopivimmat kouluttajat. Heillä on kokemusta globaalien organisaatioiden ylimmän johdon toiminnasta ja kosketuspintaa erityyppisiin toimialoihin eri organisaatiotasoilla. Ohjelmissamme yhdistetään käytännön esimerkit ja kokemukset uusimpaan akateemiseen tietoon. Voit kokeilla ja viedä käytäntöön uusia metodeja ja toimintatapoja välittömästi.

Muuta maailmaa kanssamme

Koulutamme johtajia ja asiantuntijoita jotka ovat tulevaisuuden muutoksen tekijöitä. Edistämme yhdessä vastuullista johtajuutta, joka pyrkii huipputuloksiin tinkimättömästi ja vastuullisesti. Opiskelemalla meillä tuet tiedettä, tutkimusta ja sitä kautta suomalaista yhteiskuntaa.

Vaikutus ulottuu koko organisaatioosi

Tarjoamme sinulle ja organisaatiollesi työkaluja ja –malleja muutosten läpivientiin. Kirkastamme kanssasi yrityksesi kilpailuetua ja keinoja sen jatkuvaan kehittämiseen. Osallistujien yhteistä näkemystä hyödynnetään organisaatiollesi ajankohtaisen ongelman ratkaisemisessa. Apuna tässä ovat Aalto EE:n metodit, joihin kuuluvat esimerkiksi kaikutiimit, strategiaprojektit ja live case-harjoitukset.

Kasvat kohti uusia haasteita

Ohjelmaan osallistuminen käynnistää prosessin, joka rohkaisee työtapojesi ja ajattelusi muutokseen. Itsetuntemuksesi, osaamisesi ja johtajuutesi vahvistuvat ja opit paremmin tunnistamaan oman potentiaalisi. Rakennamme yhdessä merkityksellistä urapolkua ylimmälle ja keskijohdolle sekä tulevaisuuden tekijöille.

Jalanjälkemme yhteiskunnassa

Aalto University Executive Education and Professional Developmentin toiminnasta kanavoituu merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle muun muassa osinkoina, luentopalkkioina ja vuokrina. Vuonna 2023 Aalto EE:n taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli noin 4,1 miljoonaa euroa.

Aalto University Executive Education and Professional Development hyödyntää Aalto-yliopiston ainutlaatuisia vahvuuksia ja koulutusaloja. Aalto-yliopisto tuo opetukseemme monitieteellisen lähestymistavan ja innovatiivisia oppimismenetelmiä. Samalla tarjoamme Aalto-yliopiston opetushenkilökunnalle uusia verkostoja ja kehittymismahdollisuuksia.

Akkreditoinnit ja ranking takaavat laadun

Kansainväliset laatuakkreditoinnit ja rankingit ovat merkki koulutuksen ja tutkimuksen korkeasta laadusta, jatkuvasta kehittämisestä sekä kansainvälisestä tunnustamisesta.

Osana Aalto-yliopistoa Aalto EE:llä on kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä laatuakkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS ja edustamme näin ollen yhden prosentin maailmanlaajuista parhaimmistoa.

Aalto-yliopisto ja Aalto EE osallistuvat vuosittain useisiin eri yliopistovertailuihin, joita ovat esimerkiksi Financial Times Ranking, Times Higher Education World University Rankings, QS Ranking ja Shanghai Ranking. Aalto EE:lle tärkeimpiä ovat globaalit, vuosittaiset Financial Times -lehden useat eri listaukset; European Business School Ranking, Executive Education Ranking ja Executive MBA Ranking, sekä QS Global EMBA Ranking.

Valmentajat ja kumppaniyliopistot

Aalto-yliopiston ja Aalto EE:n omat ja vierailevat kouluttajat ovat kansainvälistä huippua. Kuhunkin ohjelmaan valikoidaan tarkoituksenmukaista osaamista sadoista Suomesta ja eri puolilta maailmaa tulevista professoreista ja asiantuntijoista.

Meillä pääset osaksi kansainvälistä verkostoa. Kokemusten vaihtaminen kansainvälisten kollegojen kanssa tuo uusia näkökulmia työhösi. Huippuyliopistojen opettajat yhdistävät opetuksessaan akateemiset opit ja käytännön esimerkit.

Tarjoamme MBA-ohjelmia ja avoimia koulutusohjelmia, vaihto-opiskelumahdollisuuksia MBA-ohjelmien osallistujille, sekä opintomatkoja yhteistyössä kumppaniyliopistojemme kanssa kaikkialla maailmassa. Verkostoomme kuuluvat muun muassa seuraavat yliopistot ja organisaatiot:

  • Esade Business School

  • Harvard Division of Continuing Education (DCE)

  • KEDGE Business School

  • Norwegian Business School

  • Seoul Business School, aSSIST University

  • Singapore University of Technology and Design

  • Stanford Center for Professional Development

  • WU Executive Academy

  • Warwick Business School

  • Yale School of Management