Meistä

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) tarjoaa valmennusta, kehittämispalveluja ja koulutusta. Tarjoamme mahdollisuuksia elämänlaajuiseen oppimiseen. Koulutamme tulevaisuuden muutoksen tekijöitä – nykyisiä ja tulevia johtajia sekä asiantuntijoita - jotka jättävät jäljen liike-elämään ja yhteiskuntaan.

Vuosittain lähes 7 000 osallistujaa noin 1 000 organisaatiosta hyötyy tarjoamastamme vaikuttavasta, tavoitteellisesta ja mitattavasta oppimiskokemuksesta. Vaalimme ja kehitämme yksilöiden tietoja, taitoja sekä luomme itsevarmuutta. Rakennamme sekä yksilöllisiä oppimispolkuja ja merkityksellisiä työuria että koko organisaatioiden osaamisen kehittämisen arkkitehtuureja. Meillä luot myös parhaat liike-elämän verkostot.

 

Aalto University Executive Education and Professional Development on osa Aalto-yliopistoa. Aalto-yliopiston myötä tuomme johtamisen ja asiantuntijoiden kehittämiseen monitieteellisen lähestymistavan ja uusia innovatiivisia oppimismenetelmiä.

Aalto EE:llä on kaksi tukikohtaa: päätoimistomme ja -koulutustilamme sijaitsevat Helsingissä, Aasian alueen toimintoja koordinoidaan puolestaan Singaporesta käsin. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia kansainvälisesti.

Tarkoitus, visio ja strategia

Tarkoituksemme on rakentaa parempaa maailmaa paremmalla johtajuudella. Haluamme tulla tunnetuksi vaikuttavista, tavoitteellisista ja kattavista oppimiskokemuksistamme ja tukea yksilöitä koko heidän uransa ajan toimimalla ensisijaisena elämänlaajuisen oppimisen alustana. Lisäksi tavoitteenamme on olla strateginen kumppani organisaatioiden jatkuvan oppimisen ratkaisuissa, jotka vastaavat osaamisen kehittämistarpeisiin nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä yhdistämällä uusinta tutkimusta ja kontekstuaalista näkemystä.

Missiomme, kestävän tulevaisuuden rakentaminen elämänlaajuisen oppimisen avulla, ohjaa toimiamme vaikuttaa yhteiskunnan muuttamiseen hyödyntämällä uusilla tavoilla tutkintokoulutuksen sisältöä ja tutkimusta johtamisen ja ammatillisen osaamisen kehittämisessä.

Aalto-yliopistossa taide ja tiede kohtaavat teknologian ja talouden, mikä tekee siitä globaalisti ainutlaatuisen monitieteellisen yliopiston. Osana Aalto-yliopistoa organisaatiomme tavoitteena on olla johtava elämänlaajuisen oppimisen palveluntarjoaja kotimarkkinoilla sekä tunnustettu kansainvälinen ja erityisesti pohjoismainen asiantuntija Aalto-yliopiston valikoiduilla tutkimus- ja erikoistumisalueilla.

Taloudelliset tunnusluvut

Aalto University Executive Education and Professional Developmentin (Aalto University Executive Education Oy) toiminnasta tuloutuu eri muodoissa, kuten osinkona, luentopalkkioina ja vuokrina, merkittävä summa takaisin yliopistoyhteisölle. Vuonna 2022 Aalto EE:n taloudellinen jalanjälki Aalto-yhteisössä oli noin 4,1 miljoonaa euroa.

Avainluvut, Aalto University Executive Education Oy 2022
Liikevaihto, milj. euroa 19,5
Liiketulos, milj. euroa -0,2
Henkilöstön lukumäärä keskimäärin 121

Verkostot ja tunnustukset

Aalto University Executive Education and Professional Development on kansainvälisesti tunnustettu johtamisen ja ammatillisen kehittämisen asiantuntija. Osana Aalto-yliopistoa Aalto EE:llä on kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS ja edustamme näin ollen yhden prosentin maailmanlaajuista parhaimmistoa. 

Vahvuuksiimme kuuluvat monipuoliset kansainväliset verkostot, joiden kautta saamme käyttöömme viimeisintä kansainvälistä tietoa ja näkemystä: UNICON (The International University Consortium for Executive Education), EFMD (The European Foundation for Management Development) ja PIM (Partnership in International Management). Lisäksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on jäsenenä eurooppalaisten johtavien yliopistojen ja suuryritysten muodostamassa CEMS-yhteisössä.

Financial Times Ranking

Aalto EE ylsi vuonna 2022 Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusta tarjoavien bisneskoulujen arvioinnissa (Financial Times Executive Education Ranking) maailmassa sijalle 34, ja kuuluu näin ollen liikkeenjohdon kouluttajien yhden prosentin kärkeen maailmassa. Financial Times julkaisee selvityksessään vain 50 parhaan liikkeenjohdon kehittäjän arviot. Kaikkiaan maailmassa on arviolta 4 000 johdon koulutusta ja MBA-tutkintoja tarjoavaa toimijaa.

Aalto Executive MBA on Financial Times -sanomalehden globaalissa vertailussa myös vuonna 2022 ainoa suomalaisen yliopiston ohjelma, joka lunasti paikkansa sadan parhaan joukossa. Kyseessä on maailman arvostetuin vuosittainen vertailu. Aalto EMBA -ohjelma on eurooppalaisista ohjelmista 49. ja koko vertailussa sijalla 88. Maailmassa on arviolta noin 4 000 EMBA -ohjelmaa, joista Financial Timesin vertailu julkaistaan vain sadan parhaan osalta.

Sijoituksemme maailman kärkijoukossa on asiakkaillemme takuu siitä, että sisällöt, menetelmät ja valmentajat ovat korkeinta kansainvälistä tasoa.

Uutishuone Yhteyshenkilöt ja yhteystiedot