Elämänlaajuisen oppimisen mahdollistaja

Aalto-yliopiston elämänlaajuinen oppiminen tarjoaa kaikille inklusiivista ja helposti lähestyttävää koulutusta. Tukemalla yksilöitä henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelussa, ja auttamalla asiakasyrityksiämme tarjoamaan jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia työntekijöilleen ja verkostoilleen mahdollistamme sekä yksilöiden että yritysten uudistumista. 

Koulutukset tarjoavat matalan kynnyksen oppimismahdollisuuksia työelämässä oleville ammattilaisille, jotka etsivät omaan työhönsä helposti sovellettavia oppimissisältöjä. Ainutlaatuiset koulutusratkaisumme rakentuvat Aalto-yliopiston tutkinto-opetukselle lisäten niihin elämänlaajuisen oppimisen mahdollisuuksista kiinnostuneille asiantuntijoille räätälöityjä moduuleja tai työpajoja. Ohjelmia voi suorittaa niin verkossa kuin paikan päällä opiskellen.  

Vaikutuksemme

Toimintaamme ohjaa ennen kaikkea se vaikutus joka ohjelmillamme on osallistujiin, heidän edustamiinsa organisaatioihin, akateemiseen yhteisöön sekä laajasti koko yhteiskuntaan.

Tarjoamme ohjelmia, jolla on vaikutusta työhösi, asiantuntijuuteesi, ajatteluusi, organisaatioosi ja sitä kautta myös yhteiskuntaan. Pääset laajentamaan osaamistasi ja ajatteluasi kokonaisvaltaisesti. Opit tunnistamaan oman potentiaalisi ja saat välineitä sen saavuttamiseksi.