Oletko työtön työnhakija tai onko nykyinen työsuhteesi päättymässä? Rekrytoivat koulutusohjelmamme tarjoavat sinulle tehokkaan väylän uudellentyöllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen.

Yliopistotasoinen koulutus, mahdollisuus osoittaa osaaminen ja motivaatio suoraan työnantajille sekä Aalto EE:n tarjoama henkilökohtainen tuki sekä työnhakuvalmennus auttavat sinua seuraavan ura-askeleesi ottamisessa ja työllistymisessä osaamistasi vastaaviin tehtäviin.

Meillä on Further Educated with Companies (F.E.C) -työvoimakoulutuksissa yli 25 vuoden kokemus, jonka lisäksi järjestämme myös muita työllistymistä edistäviä koulutuksia. Yliopistollisena toimijana koulutustemme laatu on erinomainen: yli 40 % kouluttajista tulee Aalto-yliopistosta ja koulutussisällöt ovat aina viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen mukaisia. Saat meiltä työelämässä haluttua osaamista. Tärkein tavoitteemme on osallistujien työllistyminen ja kauttamme onkin työllistynyt tuhansia ammattilaisia ympäri Suomea vastuullisiin asiantuntija- tai johtotehtäviin.

Haetko työntekijää kauttamme? Lue lisää täältä

Oletko yli 55-vuotias ja oikeutettu laajennettuun muutosturvaan? Kokoa laajasta koulutusvalikoimastamme muutosturvakoulutuspaketti, joka aidosti tukee uudelleentyöllistymistä.

Laajennettu muutosturvalla koulutuksiin

1.

Ensimmäinen tavoitteemme on työllistyminen

70 %

Yli 70 % työllistyy

5000

Yli 5000 yritystä on työllistänyt kaltaisesi osaajan kauttamme

Ajankohtaisia työvoimakoulutuksia työnhakijoille

F.E.C-koulutuskonsepti työllistymisen nopeuttajana

Further Educated with Companies (F.E.C)-koulutuskonseptin tarkoituksena on saattaa yhteen koulutuksen osallistujat ja heidän ammattitaitoaan tarvitsevat työnantajat. Koulutuksen tuoman lisäosaamisen kautta osallistujasta on tarkoitus tehdä entistäkin arvokkaampi osa yritystä. Teoriakoulutuksen ja työskentelyn osuudet vuorottelevat ohjelman aikana siten, että osallistuja pääsee nopeasti hyödyntämään oppimaansa käytännön työssä. Noin puoli vuotta kestävien ohjelmien koulutusjaksot ovat yleensä 1—3 päivän mittaisia ja niitä on 1—3 kertaa kuukaudessa.

F.E.C-koulutuksien kohderyhmänä ovat työttömät, lomautetut ja työttömyysuhanalaiset, korkeasti koulutetut henkilöt.

Painopiste työskentelyssä

F.E.C-ohjelmissamme painottuu kohdeorganisaatiossa työskentely. Tämän kun on havaittu olevan ehdottomasti tehokkain työllistymistä edistävä tekijä. Puolen vuoden aikana osallistujalla on mahdollisuus todentaa osaamisensa työnantajalle ja tehdä itsestään olennainen osa työyhteisöä.

Työskentelyn painottaminen ei kuitenkaan vähennä koulutusohjelmista saatavan teoriakoulutuksen merkitystä. Ohjelmat on rakennettu siten, että ne tulevat mahdollisimman hyvin osallistujan oppimisprosessia sekä työskentelyä kohdeorganisaatiossa ja tarjoavat työkaluja tekemiseen heti alusta alkaen.

Tuloksellista toimintaa

F.E.C-historiamme aikana keskimäärin hieman yli 70 prosenttia ohjelmiin osallistuneista on työllistynyt ohjelman päättymisen jälkeen. Aikaisempiin F.E.C-ohjelmiimme osallistuneista noin 80 prosenttia on antanut koulutusten sisällöille arvosanan hyvä tai erinomainen. Erinomaista palautetta ovat saaneet myös kurssikollegat: ohjelmiemme ammattimainen mutta vilpittömän ystävällinen ja osallistujia tukeva kurssihenki on antanut tärkeätä energiaa ja henkistä tukea itse kunkin työnhakuun.

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle sopivimman ratkaisun.

Kimmo Rissanen

Senior Manager, Recruitment and Change Training Programs

+358 10 837 3830

kimmo.rissanen@aaltoee.fi