Oikea aika vastuullisuustyölle on nyt

Vastuullisuusasiantuntija Louise Kofod Thomsen sanoo, että yritykset joutuvat edistämään vastuullisuutta nopeammin kuin niillä olisi valmiuksia. Siksi niiden täytyy muuttaa käsityksiään hyvin nopeasti. Kofod Thomsen itse on Kööpenhaminassa asuva yrittäjä, joka tietää, ettei nuorten sukupolvien parhaita saa rekrytoitua, jos yritys ei hoida vastuullisuutta kunnialla.

Oikea aika vastuullisuustyölle on nyt

Miten teillä taataan työrauha? Jaksamisen rajoilla menevän työtahdin ei pitäisi olla normi

"Palautumista ei ole se, että saa yhtenä viikonloppuna nukkua vähän pidemmät yöunet", sanoo neurologi ja aivotutkija Kiti Müller.

Miten teillä taataan työrauha? Jaksamisen rajoilla menevän työtahdin ei pitäisi olla normi

Johtaja, nämä asiat voit oppia jazzmuusikolta

Kun maailma muuttuu vauhdilla, yrityksiltä vaaditaan samaa ketteryyttä ja radikaalia muuntautumiskykyä kuin jazzbändeiltä. Siksi Patrick Furu opettaa Aalto EE:ssä jazzstrategiaa.

Johtaja, nämä asiat voit oppia jazzmuusikolta

Aalto leader's insight

article-icon Artikkeli | Johtaminen

Johtaja, kiinnostu 2090-luvusta

Teollisen yhteiskunnan aikakaudella ihmiset olivat robotteja. Kun työpaikoille tulevat oikeat robotit, voimme miettiä ihmisyyttä ja ihmisen vahvuuksia uusiksi, sanoo futuristi Sari Stenfors.
article-icon Artikkeli | Talous ja rahoitus

Jenna Anttonen: Näihin asioihin finanssialalla kannattaa nyt panostaa

Finanssialalla kannattaa nyt panostaa kestävyysraportoinnin ja riskienhallinnan osaamisen edistämiseen - unohtamatta ihmistaitojen kehittämistä. Näin sanoo Aalto EE:ssä liiketoimintayksikön johtajana työskentelevä Jenna Anttonen. Itse hän pyrkii olemaan johtaja, joka luottaa ja antaa tiimilleen tilaa.

Löydä lisää luettavaa ja kuunneltavaa

Aalto Leaders’ Insight on ajatuksia herättelevistä ja ajankohtaisista artikkeleista, podcasteista ja webinaareista koostuva kirjasto, jonka sisällöt käsittelevät johtamista, työelämää ja osaamisen kehittämistä.

Nauti eri alojen huippuasiantuntijoiden, kuten Aalto-yliopiston professoreiden, ajatuksista. Voit myös tilata parhaimmat palat sähköpostiisi tai liittää vaikkapa yrityksesi intraan RSS-syötteen: RSS-syöte suomeksi | RSS Feed in English.

Takaisin ylös sivun alkuun