Aalto Leaders' Insight -lehti

Aalto Leaders’ Insight on ajatuksia herättelevistä ja ajankohtaisista artikkeleista, podcasteista ja webinaareista koostuva kirjasto, jonka sisällöt käsittelevät johtamista, työelämää ja osaamisen kehittämistä. Tervetuloa mukaamme elämänlaajuisen oppimisen ja kasvun matkalle!

Lehti ilmestyy kerran vuodessa fyysisenä painoksena ja digitaalisena versiona. Uudistuneen Aalto Leaders' Insight -lehden tuorein numero on julkaistu ja se on luettavissa nyt! 

Uusin numero

Uudistunut Aalto Leaders' Insight -lehti luettavissa nyt!

Uudistuneen Aalto Leaders' Insight -lehden juuri julkaistun numeron teemana on muutos. Lehti käsittelee laajasti eri aiheita, kuten geopolitiikkaa, tekoälyä, kestävää kehitystä, sosiaalista mediaa, mielenterveyttä ja muutosjohtamista. Lehdestä löydät asiantuntijoiden näkemyksiä, käytännön vinkkejä ja ammatillista kannustusta. Nykymaailmassa, jossa jatkuva sopeutuminen ja uudistuminen ovat välttämättömiä, olemme tukemassa elämänlaajuista oppimistasi. Selaa lehteä ja inspiroidu!

Lue uusin numero

Aalto Leaders' Insight Vol 12

link

Uudistuneen Aalto Leaders' Insight -lehden uusimman numeron teemana on muutos. Lehti käsittelee laajasti eri aiheita, kuten geopolitiikkaa, tekoälyä, kestävää kehitystä, sosiaalista mediaa, mielenterveyttä ja muutosjohtamista. Lehdestä löydät asiantuntijoiden näkemyksiä, käytännön vinkkejä ja ammatillista kannustusta. Nykymaailmassa, jossa jatkuva sopeutuminen ja uudistuminen ovat välttämättömiä, olemme tukemassa elämänlaajuista oppimistasi. Selaa lehteä ja inspiroidu!

Mikä puhuttaa juuri nyt? 

Oikea aika vastuullisuustyölle on nyt

Yritykset joutuvat edistämään vastuullisuutta nopeammin kuin niillä olisi valmiuksia. Siksi niiden täytyy muuttaa käsityksiään hyvin nopeasti. Vastuullisuusasiantuntija Louise Kofod Thomsen varoittaa, että yritykset eivät saa nuorten sukupolvien parhaita rekrytoitua, jos ne eivät ole vastuullisia niin ympäristötoimissaan kuin henkilöstöpolitiikassaankin.

Työpaikkana sosiaalinen media

Yhä useampi työskentelee sosiaalisessa mediassa. Huomiosta kilpaileminen on kovaa, eikä sosiaalisen median hallinta ole ilmaista - eikä välttämättä hyväksi sinulle. Sosiaalisen median ammattilaiset ja tutkijat kertovat, miten sometyö on muuttunut viime vuosina ja kenen organisaatiossa tulee lopulta kantaa vastuu myös somessa.

Geopolitiikka tuli takaisin – mitä se tarkoittaa yrityksille?

Geopolitiikka heiluttaa maailmaa rajummin kuin vuosikymmeniin. Jätämme hyvästejä toisen maailmansodan jälkeen syntyneelle, lännen hallitsemalle maailmanjärjestykselle – vähemmästäkin kolisee. Mitä uudet geopoliittiset riskit tarkoittavat yrityksille? Kysyimme asiantuntijoilta.

Lue aiempia Aalto Leaders' Insight -lehden numeroita

Aalto Leaders' Insight -lehden 11. numerossa tarkastellaan muun muassa intuition roolia bisneksessä ja johtamisessa, tunteiden hajottavaa ja rakentavaa voimaa työelämässä, ESG:tä maailmanpelastaja vai sittenkin epämääräisenä myyntiterminä, sekä sitä, miksi hierarkinen johtaminen on vanhentunut ja mitä nykypäivän ja tulevaisuuden osaajat vaativat johtamiselta.

Lataa numero

Aalto Leaders' Insight Vol 11

pdf

Aalto Leaders' Insight on kokoelma ajatuksia herätteleviä näkemyksiä johtamisesta, työelämästä ja osaamisen kehittämisestä. Uusimmassa numerossa tarkastellaan muun muassa intuition roolia johtamisessa, tunteiden voimaa organisaatioissa, ESG:tä maailman pelastaja vai sittenkin epämääräinen myyntiterminä, sekä sitä miksi hierarkinen johtaminen on vanhentunut ja millaisia vaatimuksia nykypäivän ja tulevaisuuden osaajilla on johtamiselle. Lehti on luettavissa englanniksi. 

Aalto Leaders' Insight -lehden 10. numero käsittelee lukuisia ajankohtaisia aiheita. Miten pitää kiinni parhaista osaajista? Miksi oikeudenmukaisuuden tunne on työpaikalla niin tärkeä? Miksi monitieteellistä tutkimusta - kuten psykologian ja teknologian yhdistämistä - tarvitaan, jotta voidaan ratkaista aikamme suuria ongelmia? Entä miten pärjätä maailmassa, joka muuttuu nyt niin nopeasti, että tulevia tapahtumia on liki mahdoton ennustaa?

Lataa numero

Aalto Leaders' Insight Vol 10

pdf

Miten pitää kiinni parhaista osaajista? Miksi oikeudenmukaisuuden tunne on työpaikalla niin tärkeä? Miksi monitieteellistä tutkimusta - kuten psykologian ja teknologian yhdistämistä - tarvitaan, jotta voidaan ratkaista aikamme suuria ongelmia? Entä miten pärjätä maailmassa, joka muuttuu nyt niin nopeasti, että tulevia tapahtumia on liki mahdoton ennustaa? Muun muassa näitä käsitellään Aalto Leaders' Insight -lehden kymmenennessä numerossa!

Miksi työpaikoilla kannattaa pyrkiä rakentamaan monimuotoisia mutta myös kaikenlaiset ihmiset mukaan ottavia tiimejä? Millaisia ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hybridityö tuo tullessaan? Miten fyysisten työtilojen suunnittelulla ja taiteella voidaan vaikuttaa ihmisten oppimiseen ja inspiroitumiseen? Aalto Leaders' Insight -lehden numero 9 käsittelee muun muassa näitä aiheita.

Lataa numero

Aalto Leaders' Insight Vol 9

pdf

Miksi työpaikoilla kannattaa pyrkiä rakentamaan monimuotoisia, mutta myös kaikenlaiset ihmiset mukaan ottavia tiimejä? Millaisia ennennäkemättömiä mahdollisuuksia hybridityö tuo tullessaan? Miten fyysisten työtilojen suunnittelulla ja taiteella voidaan vaikuttaa ihmisten oppimiseen ja inspiroitumiseen? Aalto Leaders' Insight -lehden numero 9 käsittelee muun muassa näitä aiheita.

Uusimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka