Ainutlaatuinen ja inspiroiva oppimisympäristö

Innostava ja laadukas ympäristö on tärkeä kasvualusta uusille ideoille, innovaatioille ja oppimiselle. Olemme luoneet kauniita ja kokemuksellisia opetustiloja, jotka kannustavat uudenlaiseen ajatteluun ja osaamisen jakamiseen.

Tilojen muunneltavuus, sijainti ja palvelutaso tarjoavat erinomaisen lähtökohdan paitsi laadukkaiden koulutustilaisuuksien, myös erilaisten kokousten ja yritystilaisuuksien onnistumiselle. Taiteilijoiden huolella valitut teokset luovat jokaiseen tilaan ainutlaatuisen tunnelmansa. Aalto-yliopisto Töölössä tilojemme kattava varustelu mahdollistaa sujuvasti myös virtuaaliset sekä ns. hybriditoteutukset.

Taidekokoelma

Aalto EE:n tiloissa oleva taidekokoelma sisältää noin 300 nykytaidetta ja modernismia edustavaa teosta. Teokset ovat tiloissamme esillä hyödyksi, inspiraatioksi ja iloksi asiakkaillemme, vierailijoille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöillemme.

Lisätiedot

Kerromme mielellämme lisää. Olethan yhteydessä reservations@aaltoee.fi, mikäli tarvitset lisätietoja Aalto EE:n tiloista tai olet kiinnostunut varaamaan tilan organisaatiosi käyttöön.

Huomioithan, että vain Aalto Töölön tiloja Helsingissä on mahdollista vuokrata.