Ainutlaatuinen ja inspiroiva oppimisympäristö

Innostava ja laadukas ympäristö on tärkeä kasvualusta uusille ideoille, innovaatioille ja oppimiselle. Me Aalto University Executive Education Oy:ssä olemme luoneet kauniita ja kokemuksellisia tiloja, jotka kannustavat uudenlaiseen ajatteluun ja osaamisen jakamiseen.

Taiteilijoiden huolella valitut teokset luovat jokaiseen tilaan ainutlaatuisen tunnelmansa. Tilojen muunneltavuus, sijainti ja palvelutaso tarjoavat erinomaisen lähtökohdan paitsi laadukkaiden koulutustilaisuuksien, myös erilaisten kokousten ja yritystilaisuuksien onnistumiselle.

Taidekokoelmamme

Aalto University Executive Education Oy:n taidekokoelma sisältää noin 300 nykytaidetta ja modernismia edustavaa teosta. Teokset ovat tiloissamme esillä hyödyksi, inspiraatioksi ja iloksi asiakkaillemme, vierailijoille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöillemme.

Lisätiedot

Kerromme mielellämme lisää. Olethan yhteydessä, mikäli tarvitset lisätietoja Aalto University Executive Education Oy:n tiloista tai haluat varata tilan organisaatiosi käyttöön. Huomioithan, että vain Aalto Töölön tiloja on mahdollista vuokrata.

Tiedustelut: