Alumnitoiminta

Aalto EE:n globaaliin alumniverkostoon kuuluvat kaikki Aalto University Executive Educationin ja sen edeltäjien MBA-, EMBA- tai DBA-ohjelman suorittaneet henkilöt. Tämän lisäksi alumnejamme ovat kaikki yli kuusi kuukautta kestävien avoimien ja yrityskohtaisten ohjelmien osallistujat.

Aalto EE:lla on maailmanlaajuisesti yli 17 000 alumnia, näistä esimerkiksi noin 4 000 Etelä-Koreassa. Tarjoamme alumneillemme arvokkaan liike-elämän verkoston, jossa tavata muita kokeneita ammattilaisia, vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia, sekä luoda uusia suhteita globaalisti. Alumnitoimintamme ytimessä on uuden tiedon jakaminen ja kehittämismahdollisuuksien tarjoaminen.

Päivitä yhteystietosi

Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Etkö ole saanut meiltä alumniviestejä? Täytä lomake ja lähetä meille uudet yhteystietosi.

Päivitä yhteystietosi

Alumnitarinoita

Tarjoamme alumneillemme monipuolisia palveluita sekä inspiroivia alumnitapahtumia. Tapahtumien tavoitteena on huolehtia siitä, että pysyt ajan tasalla ja kehität itseäsi edelleen myös ohjelmasi päätyttyä. Samalla pääset verkostoitumaan muiden alumnien kanssa. Tapahtumat vaihtelevat lyhyistä aamiaistilaisuuksista pidempiin luentoihin ajankohtaisista aiheista.

Alumneillamme on myös mahdollisuus osallistua ohjelmamoduuleihin sekä opintomatkoihin. Suurin vuosittainen tapahtuma, johon myös alumnimme ovat tervetulleita, on Aalto Executive Summit, joka järjestetään vuorovuosin Singaporessa ja Helsingissä.

Tiedotamme tapahtumistamme sekä sähköisellä uutiskirjeellä että Alumni Centerissä, johon kaikilla palveluun rekisteröityneillä alumneillamme on pääsy.

Järjestämme kuukausittain tapahtumia, osan yhdessä Aalto-yliopiston kanssa, jonka kanssa rakennamme myös kansainvälistä alumniverkostoamme. Aalto EE:n alumneilla on siten pääsy Aalto-yliopiston noin 90 000 alumnia käsittävään verkostoon.

Haluaisitko tietää lisää alumneistamme? Lue heidän uratarinoitaan ja ajatuksiaan.

Aalto EE Alumni

 

Sosiaalinen media

Pysy ajan tasalla, saa uusinta tietoa, jaa näkemyksiä ja osallistu keskusteluihin Aalto EE:n sosiaalisen median kanavissa:

Kun olet valmistunut ohjelmasta, muistathan lisätä koulutuksen LinkedIn-profiiliisi. Valitse Aalto University Executive Education kouluksi ja täytä ohjelmatiedot tehostaaksesi ammatillista profiiliasi. EMBA-ohjelmasta valmistuneet; ohjelman virallinen nimi on Aalto Executive MBA ja sen voi halutessaan lyhentää Aalto EMBA.

 

MBA- ja EMBA-tutkinnon vahvistus

Virallinen tutkinnon vahvistus on mahdollista tilata tällä lomakkeella. Tutkinnon vahvistus on Aalto EE:n allekirjoittama dokumentti, jolla vahvistetaan MBA- tai EMBA-tutkinnon suorittaminen.

Hinta

Tutkinnon vahvistuksen hinta sähköpostitse tai postitse toimitettuna on 100 € (+ alv).

Tiedustelut liittyen tutkinnon vahvistuksiin: info@aaltoee.fi

Tilaa tutkinnon vahvistus

Lisätietoa alumnitoiminnasta

 

DBA Riitta Lumme-Tuomala

Head of Growth

(Brand, Communications & Alumni Relations)

+358 10 837 3787

riitta.lumme-tuomala@aaltoee.fi