Alumnitoiminta

Aalto EE:n globaaliin alumniverkostoon kuuluvat kaikki Aalto University Executive Educationin ja sen edeltäjien MBA-, EMBA- tai DBA-ohjelman suorittaneet henkilöt. Tämän lisäksi alumnejamme ovat kaikki yli kuusi kuukautta kestävien avoimien ja yrityskohtaisten ohjelmien osallistujat.

Aalto EE:lla on maailmanlaajuisesti yli 15 000 alumnia, näistä esimerkiksi noin 3 500 Etelä-Koreassa. Tarjoamme alumneillemme arvokkaan liike-elämän verkoston, jossa tavata muita kokeneita ammattilaisia, vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia, sekä luoda uusia suhteita globaalisti. Alumnitoimintamme ytimessä on uuden tiedon jakaminen ja kehittämismahdollisuuksien tarjoaminen.

Alumnitarinoita

Aalto EE Alumni Tarjoamme alumneillemme monipuolisia palveluita sekä inspiroivia alumnitapahtumia. Tapahtumien tavoitteena on huolehtia siitä, että pysyt ajan tasalla ja kehität itseäsi edelleen myös ohjelmasi päätyttyä. Samalla pääset verkostoitumaan muiden alumnien kanssa. Tapahtumat vaihtelevat lyhyistä aamiaistilaisuuksista pidempiin luentoihin ajankohtaisista aiheista.

Alumneillamme on myös mahdollisuus osallistua ohjelmamoduuleihin sekä opintomatkoihin. Suurin vuosittainen tapahtuma, johon myös alumnimme ovat tervetulleita, on Aalto Executive Summit, joka järjestetään vuorovuosin Singaporessa ja Helsingissä.

Tiedotamme tapahtumistamme sekä sähköisellä uutiskirjeellä että Alumni Centerissä, johon kaikilla palveluun rekisteröityneillä alumneillamme on pääsy.

Järjestämme kuukausittain tapahtumia, osan yhdessä Aalto-yliopiston kanssa, jonka kanssa rakennamme myös kansainvälistä alumniverkostoamme. Aalto EE:n alumneilla on siten pääsy Aalto-yliopiston noin 90 000 alumnia käsittävään verkostoon.

Haluaisitko tietää lisää alumneistamme? Lue heidän uratarinoitaan ja ajatuksiaan.

Sosiaalinen media

Pysy ajan tasalla, saa uusinta tietoa, jaa näkemyksiä ja osallistu keskusteluihin Aalto EE:n sosiaalisen median kanavissa:

Kun olet valmistunut ohjelmasta, muistathan lisätä koulutuksen LinkedIn-profiiliisi. Valitse Aalto University Executive Education kouluksi ja täytä ohjelmatiedot tehostaaksesi ammatillista profiiliasi. EMBA-ohjelmasta valmistuneet; ohjelman virallinen nimi on Aalto Executive MBA ja sen voi halutessaan lyhentää Aalto EMBA.

Lisätietoa alumnitoiminnasta

 

DBA Riitta Lumme-Tuomala

Head of Growth (Brand & Communications)

Director, Russia and Talent Management

+358 10 837 3787

riitta.lumme-tuomala@aaltoee.fi