Alumniyhteisö

Aalto EE:lla on maailmanlaajuisesti yli 18 000 alumnia. Tarjoamme alumneillemme arvokkaan liike-elämän verkoston, jossa tavata muita kokeneita ammattilaisia, vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia, sekä luoda uusia suhteita globaalisti.

Aalto EE:n globaaliin alumniverkostoon kuuluvat kaikki Aalto University Executive Educationin ja sen edeltäjien MBA-, EMBA- tai DBA-ohjelman suorittaneet henkilöt. Lisäksi alumnejamme ovat kaikki yli neljä kuukautta kestävien avoimien ja yrityskohtaisten ohjelmien osallistujat.

Alumnitoimintamme ytimessä on uuden tiedon jakaminen ja kehittämismahdollisuuksien tarjoaminen. Yhdessä Aalto-yliopiston kanssa rakennamme elinikäisiä kumppanuuksia ja tarjoamme alumneillemme monipuolisia palveluita, kiinnostavia sisältöjä ja tapahtumia. Tavoitteenamme on, että pysyt ajan tasalla ja kehität itseäsi edelleen myös opintojesi päätyttyä. Haluamme että alumniyhteisömme jäsenet näkevät meidät aina ensisijaisena vaihtoehtonaan elinikäiseen oppimisen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Järjestämme kuukausittain inspiroivia alumnitapahtumia, osan yhdessä Aalto-yliopiston kanssa, jonka kanssa rakennamme myös kansainvälistä alumniverkostoamme. Aalto EE:n alumneilla on siten pääsy Aalto-yliopiston noin 100 000 alumnia käsittävään verkostoon.

Alumneillamme on myös mahdollisuus osallistua ohjelmamoduuleihin, valikoituihin avoimiin ohjelmiin sekä opintomatkoille erilliseen alumnihintaan. Suurin vuosittainen tapahtuma, johon myös alumnimme ovat tervetulleita, on Aalto Executive Summit, joka järjestetään vuorovuosin Singaporessa ja Helsingissä.

Päivitä yhteystietosi

Ovat­ko yh­teys­tie­to­si muut­tu­neet? Etkö ole saa­nut meil­tä alum­ni­vies­te­jä? Täy­tä lo­ma­ke ja lä­he­tä meil­le uu­det yh­teys­tie­to­si.

Sosiaalinen media

Pysy ajan tasalla, saa uusinta tietoa, jaa näkemyksiä ja osallistu keskusteluihin sosiaalisen median kanavissamme:

Kun olet valmistunut ohjelmasta, muistathan lisätä koulutuksen LinkedIn-profiiliisi. Valitse Aalto University Executive Education kouluksi ja täytä ohjelmatiedot tehostaaksesi ammatillista profiiliasi. EMBA-ohjelmasta valmistuneet; ohjelman virallinen nimi on Aalto Executive MBA ja sen voi halutessaan lyhentää Aalto EMBA.

Ota yhteyttä

Kaikissa alumniuteen ja alumnitoimintaan liittyvissä asioissa voit olla meihin yhteydessä alumni@aaltoee.fi.

Lähetä sähköpostia

 

MBA- ja EMBA-tutkinnon vahvistus

Virallinen tutkinnon vahvistus on mahdollista tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verify@aaltoee.fi. Tutkinnon vahvistus on Aalto EE:n allekirjoittama dokumentti (PDF), jolla vahvistetaan MBA- tai EMBA-tutkinnon suorittaminen.

Lisätietoja alumnitoiminnasta

DBA Riitta Lumme-Tuomala

Head of Growth

(Brand, Communications & Alumni Relations)

+358 10 837 3787

riitta.lumme-tuomala@aaltoee.fi