Alumniyhteisö

Aalto EE:lla on maailmanlaajuisesti noin 19 000 alumnia. Tarjoamme alumneillemme arvokkaan liike-elämän verkoston, jossa tavata muita kokeneita ammattilaisia, vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia, sekä luoda uusia suhteita globaalisti.

Aalto EE:n globaaliin alumniverkostoon kuuluvat kaikki Aalto EE:n ja sen edeltäjien MBA-, EMBA- tai DBA-ohjelman suorittaneet henkilöt. Lisäksi alumnejamme ovat kaikki yli neljä kuukautta kestävien avoimien ohjelmien osallistujat.

Alumnitoimintamme ytimessä on uuden tiedon jakaminen ja kehittämismahdollisuuksien tarjoaminen. Yhdessä Aalto-yliopiston kanssa rakennamme elinikäisiä kumppanuuksia ja tarjoamme alumneillemme monipuolisia palveluita, kiinnostavia sisältöjä ja tapahtumia. Tavoitteenamme on, että pysyt ajan tasalla ja kehität itseäsi edelleen myös opintojesi päätyttyä. Haluamme että alumniyhteisömme jäsenet näkevät meidät aina ensisijaisena vaihtoehtonaan elämänlaajuiseen oppimisen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Järjestämme säännöllisesti erilaisia inspiroivia alumnitapahtumia, osan yhdessä Aalto-yliopiston kanssa, jonka kanssa rakennamme myös kansainvälistä alumniverkostoamme. Aalto EE:n alumneilla on siten pääsy Aalto-yliopiston noin 100 000 alumnia käsittävään verkostoon.

Alumneillamme on myös mahdollisuus osallistua tietyille MBA-ohjelmien opintojaksoille, avoimiin ohjelmiin sekä opintomatkoille (study tour) erilliseen alumnihintaan.

Päivitä yhteystietosi

Ovat­ko yh­teys­tie­to­si muuttumassa tai jo muut­tu­neet? Etkö ole saa­nut meil­tä alum­ni­vies­te­jä? Täy­tä lo­ma­ke ja lä­he­tä meil­le uu­det yhteys­tie­to­si.

Sosiaalinen media

Pysy ajan tasalla, saa uusinta tietoa, jaa näkemyksiä ja osallistu keskusteluihin sosiaalisen median kanavissamme:

Kun ohjelmasi on päättynyt, muistathan lisätä koulutuksen LinkedIn-profiiliisi. Valitse Aalto University Executive Education and Professional Development kouluksi ja täytä ohjelmatiedot päivittääksesi ammatillista profiiliasi. EMBA-ohjelmasta valmistuneet; ohjelman virallinen nimi on Aalto Executive MBA ja sen voi halutessaan lyhentää Aalto EMBA.

Ota yhteyttä

Kaikissa alumniuteen ja alumnitoimintaan liittyvissä asioissa voit olla meihin yhteydessä alumni@aaltoee.fi.

Lähetä sähköpostia

MBA- ja EMBA-ohjelman suoritusvahvistus
Virallinen suoritusvahvistus eli verifikaatio on mahdollista pyytää osoitteesta verify@aaltoee.fi. Vahvistus on Aalto EE:n allekirjoittama dokumentti, jolla vahvistetaan MBA- tai EMBA-ohjelman suorittaminen. Huomioithan, että vahvistus on maksullinen.

Lisätietoja alumnitoiminnasta

Hanna-Riikka Myllymäki

Director, Lifewide Learning Development and Alumni Relations

Director, Public Affairs

+358 10 837 3851

hanna-riikka.myllymaki@aaltoee.fi