Flexible EMBA

Oletko valmis aloittamaan EMBA-matkasi nyt? Suorita valinnaisia opintojaksoja jo ennen EMBA-ohjelman alkamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa opintosi jo samalla kun aloitat hakuprosessin EMBA-ohjelmaan. Meneillään olevissa MBA-ohjelmissamme on saatavilla useita opintojaksoja kuukausittain, joista voit valita. Suoritetut opintojaksot ja opintopisteet sisällytetään EMBA-tutkintoon. Näin pääset sisälle opiskeluun ja voit suorittaa tarvittavia opintojaksoja ennen ohjelman virallista alkua. Saat myös lisää joustavuutta EMBA-opintosuunnitelmaasi ja -aikatauluusi.

Tarjolla olevat opintojaksot voidaan sisällyttää EMBA-ohjelmaan pääasiassa valinnaisina opintojaksoina. Osana EMBA-tutkintoa sinun on suoritettava valinnaisia opintojaksoja yhteensä 22,5 opintopisteen edestä. Yksi valinnainen opintojakso on 4,5 opintopisteen arvoinen.

Tarjolla on muun muassa seuraavat opintojaksot:

 • Digital Strategy and Transformation
 • Design Thinking
 • Financial Decision-Making
 • Global Strategy
 • Leading Change
 • Leading with Impact
 • Self-Leadership
 • Strategic Foresight
 • Strategic Pricing
 • Strategic Marketing Management

Voit suorittaa yhdestä kuuteen opintojaksoa ennen ohjelman virallista alkua lokakuussa. Kustannukset ovat:

 • yksi opintojakso: 4 150 € (+ alv)
 • kaksi opintojaksoa: 8 300 € (+ alv)
 • kolme opintojaksoa: 12 450 € (+ alv)
 • 4–6 opintojaksoa: 15 900 € (+ alv)

Suoritettujen opintojaksojen kustannukset kompensoidaan EMBA-ohjelman hinnassa, kun aloitat ohjelmassa viimeistään vuonna 2023.

Huomioithan, että edellytämme sinun suorittavan varsinaisen EMBA-hakuprosessin osia ennen kuin voit osallistua näille opintojaksoille. Keskustele Aalto EE:n yhteyshenkilösi kanssa sinulle sopivimmista opintojaksoista, opintosuunnitelmasta, ohjelman pääsyvaatimuksista sekä siitä miten voit edetä hakuprosessissa. Autamme sinua kysymyksissäsi opintojesi aloittamisesta ja sinulle parhaan ratkaisun löytämisessä.

Osallistuminen joillekin opintojaksoille ei sido sinua aloittamaan EMBA-opintoja kanssamme. Maksuhyvitys on voimassa vuoden 2023 loppuun asti, ja opintopisteet ovat siirrettävissä viiden vuoden ajan opintojaksojen suorittamisesta.

Lue lisää Aalto EMBA -ohjelmasta

Global Leader -ohjelma

Global Leader on kompakti ja joustava ohjelma, jonka avulla voit vahvistaa strategista osaamista ja kokonaisvaltaista ymmärrystä liiketoiminnan johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Ohjelmassa on kuusi opintojaksoa. Neljä pakollista opintojaksoa keskittyvät taloudelliseen päätöksentekoon, strategiaan, markkinointiin sekä muutoksen johtamiseen. Kaksi valinnaista opintojaksoa poimitaan henkilökohtaisten mieltymysten mukaan pääosin joko Aalto MBA ja/tai Aalto Executive MBA -ohjelmien valikoiduista valinnaisista opintomoduuleista. Jokainen opintojakso on laajuudeltaan 4,5 opintopistettä. Kukin Global Leader -ohjelmaan kuuluvasta moduulista on mahdollista suorittaa myös yksittäisenä, itsenäisenä kokonaisuutena irrallaan ohjelmakokonaisuudesta. 

Global Leader -ohjelma vastaa sekä rakenteeltaan, osallistujaprofiililtaan että opiskelumuodoltaan Aalto Executive MBA -ohjelmaa (EMBA). Ohjelma toimiikin usein ponnahduslautana etenkin EMBA-opintoihin. Global Leader -ohjelmassa opiskelu tarjoaa useita hyötyjä niille, jotka haluavat opiskella tiiviissä ja tehokkaassa yleisliikkeenjohdollisessa ohjelmassa, sekä niille, jotka suunnittelevat jatkavansa opintojaan Aalto Executive MBA -ohjelmassamme.

 • Jopa kuusi Global Leader -ohjelmassa suoritettua opintojaksoa voidaan siirtää osaksi Aalto Executive MBA -ohjelmaa. Opintojaksojen opintopisteet ovat siirrettävissä viiden vuoden ajan.
 • Global Leader -ohjelman kustannus (14 400 euroa) korvataan EMBA-ohjelman hinnassa kokonaan, jos neljästä kuuteen suoritetun opintojakson opintopisteet ja arvosanat siirretään Executive MBA -ohjelmaan, kun osallistuja hakee sekä hyväksytään Aalto EMBA -ohjelmaan vuoden kuluessa Global Leader -ohjelman opintojen suorittamisesta.
 • Osallistujat, jotka haluavat siirtää alle neljä opintojaksoa, voivat saada 5 %:n korvauksen Executive MBA -ohjelman hinnasta siirrettyä opintojaksoa kohden.
 • Osallistuminen Global Leader -ohjelmaan tai sen erillisiin opintojaksoihin tarjoaa uusille Aalto Executive MBA -osallistujille joustavuutta opintojen ajoituksessa.
 • Global Leader -ohjelmassa opiskelu antaa osallistujille mahdollisuuden harjoittaa opiskelutaitojaan ja virkistää opiskelumenetelmiään sekä kielitaitoaan ennen aikataulultaan intensiivisempien Aalto Executive MBA -opintojen aloittamista.

Lue lisää Global Leader -ohjelmasta

Ota yhteyttä

Eila Lindroos

Senior Relationship Manager

+358 10 837 3741

eila.lindroos@aaltoee.fi

Laura Tötterman

Program Director

+358 10 837 3845

laura.totterman@aaltoee.fi

Saana Kaihu

Program Director

+358 10 837 3775

saana.kaihu@aaltoee.fi