Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Global Leader

Osaamista ja varmuutta liiketoiminnan johtamiseen muuttuvassa toimintaympäristössä

Global Leader on yleisliikkeenjohdollinen koulutusohjelma, joka mukautuu osallistujien henkilökohtaisten kehitystarpeiden ja aikataulun mukaan. Ohjelma on sinulle, joka haluat kehittää liikkeenjohtamiseen liittyviä taitoja ja strategista päätöksentekokykyä, johtamisosaamista sekä ammatillista varmuutta kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Global Leader -ohjelmassa opiskelu tarjoaa useita hyötyjä niille, jotka haluavat opiskella kompaktissa ja tehokkaassa yleisliikkeenjohdollisessa ohjelmassa, sekä niille, jotka suunnittelevat jatkavansa opintojaan Executive MBA- tai MBA-ohjelmassamme. Global Leader -ohjelma vastaa sekä rakenteeltaan, osallistujaprofiililtaan että opiskelumuodoltaan MBA-ohjelmiamme, etenkin Aalto EMBA -ohjelmaa. Global Leader toimiikin usein ponnahduslautana MBA-opintoihin.

Global Leader -ohjelmasta on mahdollista siirtää kaikki kuusi moduulia (27 ECTS-opintopistettä) Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite

Aloitus

Joustava aloitus

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Ohjelman hyödyt

Global Leader -ohjelman tarkoituksena on kehittää osallistujien henkilökohtaisia taitoja ja kompetensseja niin johtajana kuin yksilönäkin. Opintojaksot laajentavat ymmärrystä liikkeenjohtamisen keskeisimmistä kysymyksistä etenkin kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä toimimiseen.

Laajenna liiketoimintaosaamistasi etenkin strategisessa liikkeenjohdossa, taloudellisessa ymmärryksessä ja päätöksenteossa sekä tuloksellisen markkinoinnin saralla
Luo verkostoja ja antaudu vuoropuheluun kansainvälisten kouluttajien ja kokeneiden ammattilaisten eli ohjelman muiden opiskelijoiden kanssa
Opi miten johdat muutosta vaikuttavasti organisaation eri tasoilla
Kehitä organisaatiosi strategista ketteryyttä ja uudenlaista osaamista
Laajenna horisonttiasi osallistumalla opintomatkoille huippuyliopistoihin, esim. Yale

Kenelle?

Global Leader -ohjelma on tarkoitettu liiketoimintajohtajille ja tiimien vetäjille, jotka haluavat kehittää osaamistaan strategisessa päätöksenteossa ja kasvattaa johtamisvarmuuttaan erityisesti kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Ohjelma sopii myös kokeneille asiantuntijoille, jotka haluavat laajentaa kokonaisvaltaista liiketoimintaymmärrystään ja lisätä ammatillista varmuuttaan.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelmaan kuuluu neljä ydinjaksoa ja kaksi valinnaista opintojaksoa. Jokainen ydinjakso on tarjolla kerran vuodessa, voit aloittaa opintosi mistä tahansa pakollisesta opintojaksosta. Valinnaiset jaksot voi valita Aalto EMBA- tai Aalto MBA -ohjelmien valinnaisten jaksojen tarjonnasta. Jokainen opintojakso on laajuudeltaan 4,5 ECTS-opintopistettä.

Ohjelmassa korostetaan keskustelemalla ja tekemällä oppimista täydentäen teoriaa case-esimerkkien ja soveltavien reflektointitehtävien avulla. Kuhunkin opintojaksoon sisältyy lukemistoja, ennakko- ja jälkitehtävä, luentoja, ryhmäkeskusteluja, case-pohjaista opiskelua sekä moduulipäivien aikana tehtäviä ryhmätöitä.

Global Leader -ohjelmaan kuuluvat opintomoduulit on kukin mahdollista suorittaa myös erillisinä kolmen päivän ohjelmina.

Ohjelman rakenne

2–3 viikon mittainen itsenäinen opiskelujakso

Ennakkovalmistautuminen

Kolmen päivän lähijakso

Opiskelua yhdessä kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa

Itsenäinen opiskelujakso

Kirjallinen jälkitehtävä

Pakolliset moduulit

Valinnaiset moduulit

Global Leader -ohjelman osallistujana voit vapaasti valita kaksi mieleistäsi valinnaista jaksoa, jotka suoritat neljän ydinmoduulin lisäksi. Global Leader, Aalto Executive MBA ja Aalto MBA -ohjelmien yli 15 eri teemaista valinnaista opintojaksoa varmistavat sen, että vaihtoehtoja on runsaasti.

Esimerkkejä valinnaisista opintojaksoista:

  • Corporate Entrepreneurship
  • Design Thinking
  • Digital Strategy and Transformation
  • Managing Creativity
  • Mergers and Acquisitions
  • Kansainväliset opintomatkat ja Aalto Executive Summit -tapahtuma

Opintomatkat

Opintomatkaan kuuluu yleensä 4–5 päivän opintojakso, jonka tarkoituksena on luoda entistä kattavampi ymmärrys kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä. Opintomatkat suuntautuvat esimerkiksi Yhdysvaltain New Haveniin ja Palo Altoon. Ohjelmaan kuuluu New Havenissa Yalen professorien ja Palo Altossa Stanfordin professorien pitämiä luentoja, jotka liittyvät kansainvälisten yritysstrategioiden, johtamisen, innovaatioiden sekä paikallisen liiketoimintaympäristön erityispiirteisiin. Aikaa on varattu myös vapaa-ajan aktiviteetteihin, jotta osallistujat voivat verkostoitua ja halutessaan tutustua myös paikalliseen liike-elämään.

Opintomatkoille ilmoittaudutaan erikseen. Global Leader -ohjelman hinta ei sisällä opintomatkojen kuluja.

Aalto Executive Summit

Vuosittainen Aalto Executive Summit -tapahtuma tuo yhteen Aalto EMBA-, Aalto MBA- ja Global Leader -ohjelmien osallistujia ja alumneja ympäri maailman. Summitin aikana opit Aalto-yliopiston ajankohtaisesta huippuluokan tutkimuksesta ja innovaatioista sekä nautit ainutlaatuisesta mahdollisuudesta tavata yritysjohtajia ja verkostoitua muiden osallistujien kanssa.

Summitiin ilmoittaudutaan erikseen. Global Leader -ohjelman hinta ei sisällä Aalto Executive Summitin kuluja.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Global Leader -ohjelman puitteissa järjestettävät opintojaksot

Voit valintasi mukaan osallistua koko Global Leader -ohjelmaan, joka sisältää kaikki neljä pakollista opintojaksoa sekä kaksi valinnaista jaksoa, tai ilmoittautua erillisille Global Leader -ohjelman opintojaksoille.