Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Leading with Impact – Johda vaikuttavasti

Leading with Impact on kolmipäiväinen Diploma in Leading People -ohjelman opintojakso, joka on mahdollista suorittaa myös itsenäisenä ohjelmana.

Johtajana, esihenkilönä, vastuullasi on organisaation tulos. Tuloksellinen toiminta edellyttää sinulta vaikuttavaa johtamistaitoa; kykyä luoda organisaatiollesi innostava visio ja osallistaa sekä motivoida tiimisi merkitykselliseen yhdessä tekemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Toisaalta jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin tarvitset pelisilmää ja priorisointitaitoja.

Leading with Impact -ohjelma tarjoaa tiiviissä paketissa vaikuttavan johtamisen edellyttämät taidot ja viitekehykset:

  • Esihenkilönä kehittymisen edellytys on vahva itsetuntemus. Johtajana opit ymmärtämään persoonasi ja toimintasi vaikutuksen muihin ihmisiin.
  • Opit tunnistamaan millaista toimintaa ja käyttäytymistä toimiva vuorovaikutus edellyttää eri tilanteissa, ja miten saat erilaiset ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Valjastat organisaatiokulttuurin tavoitteita tukevaksi. Opit energisoimaan luomalla merkityksellisyyttä ja lisäämällä aktiivisuutta kasvun mahdollistamiseksi.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 4,5 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ilmoittaudu Ohjelmatiedot englanniksi

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Ohjelma yhdistää koulutuksissamme parhaimmiksi todetut johtamisen teemat.

Tiivis kokonaisuus, jonka aikana löydät sisäisen johtajuutesi ja ymmärrät, miten vaikutat muihin ihmisiin ja onnistut heidän kanssaan.

Johtajana kehittymistäsi tukevat itsearviointi sekä vaikuttavan vuorovaikutuksen mahdollistavat työkalut ja tekniikat.

Hyödyt

Ohjelma tarjoaa tiiviin kokonaisuuden johtajuutesi kehittämiseen ja organisaatiosi tuloksen varmistamiseen. Opit vaikuttamaan muihin ihmisiin ja saat heidät työskentelemään yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Samalla olet osa asiantuntevaa ja luontevaa vertaistuen verkostoa, jonka puitteissa voit testata ajatuksiasi, oppia muiden kokemuksista ja kehittyä vaikuttavana johtajana.

Tunnet itsesi – Itsetuntemus luo perustan tavoitteelliselle kehittymiselle. Omien tunteiden, vahvuuksien ja kehittämiskohteiden sekä arvojen ja asenteiden ymmärtämisellä lisäät vaikuttamisen kykyäsi.
Otat tilanteet haltuun – Opit hyödyntämään pelisilmääsi ja tunnistamaan erilaisia tilanteita ja käyttäytymisen malleja. Opit mukauttamaan omaa toimintaasi ja kohdistamaan organisaation energiaa oikein onnistumisen varmistamiseksi.
Energisoit tiimisi – Ymmärrät tehokkaan vuorovaikutuksen merkityksen tiimisi motivoinnissa ja luottamuksellisen ilmapiirin rakentamisessa. Saat ohjattua erilaiset ihmiset samaan veneeseen, ja toimitte yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi.
Kirkastat tavoitteesi – Henkilökohtaisella kehittymissuunnitelmalla saat vaikuttavan johtamisen edellyttämiä taitoja ja viitekehyksiä käyttöösi.
Saat aikaan – Parannat suoritustasi hyödyntämällä voimavarasi. Olet aloitteellinen, osoitat omistajuutta ja osaat priorisoida työtäsi.

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu johtajille ja esihenkilöille jotka haluavat onnistua vaikuttavassa johtamistyössään; varmistaa organisaation tuloksen ja tiimin sitoutumisen. Ohjelma sopii kaikille, jotka tarvitsevat uusia keinoja motivoimiseen ja tuloksen varmistamiseen, olet sitten uusi esihenkilö tai sinulla on ollut tiimi johdettavanasi jo jonkin aikaa.

Ohjelma on sinulle, joka haluat

  • Ymmärtää oman johtamisen vaikutukset ja luoda onnistumisen edellytykset
  • Innostaa, motivoida ja osallistaa tiimisi onnistuneeseen suoritukseen
  • Käyttää aikasi tehokkaasti suunnan näyttämiseen
  • Olla mukana varmistamassa organisaatiosi tavoitteita ja tulosta

Sisältö ja aikataulu

Leading with Impact -ohjelma koostuu kolmesta peräkkäisestä lähipäivästä, akateemisen maailman ja liike-elämän tuntevien kouluttajien vuorovaikutteisista alustuksista, keskusteluista ja soveltavista ryhmä- ja yksilötöistä.

Ennen lähipäiviä teet itsearvioinnin maailman johtavan personnallisuuskyselyn, Hogan Assessmentin, avulla.

Katso tarkempi sisältö ja aikataulu englanninkieliseltä sivulta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Muut Diploma in Leading People -ohjelman opintojaksot

Voit valintasi mukaan ilmoittautua erillisille Diploma in Leading People -ohjelman opintojaksoille tai osallistua koko Diploma in Leading People -ohjelmaan, joka sisältää kaikki kolme pakollista opintojaksoa sekä yhden valinnaisen jakson.