Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Power and Influence

Power and Influence on kolmipäiväinen Diploma in Leading People -ohjelman opintojakso, joka on mahdollista suorittaa myös itsenäisenä ohjelmana.

Vaikuttamisesta on tullut merkittävä taito yhä monimutkaisemmaksi muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Tämän ohjelman keskeisenä tavoitteena on ymmärtää organisaation valtasuhteiden dynamiikkaa ja oppia, kuinka käsitellä valtaa ja vaikuttamiskeinoja ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Opit vaikuttamaan tehokkaasti muihin ja valitsemaan eri tilanteisiin parhaiten sopivan vaikuttamistyylin. Opit käsittelemään vastustusta, jota toimintamuutoksia merkitsevän suunnitelman toteutus aiheuttaa. Lisäksi opit, miten luodaan tukea ja suostutellaan muita. Vaikuttamistaktiikoiden oppiminen luo myös vallan ja johtamisen paradoksin – opit tasapainottamaan eri tilanteita ja kehityt taitavammaksi johtajaksi.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 4,5 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

IlmoittauduOhjelmatiedot englanniksi 

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Opit ymmärtämään ihmisten välistä vallan dynamiikkaa ja käyttämään tehokkaasti vaikuttamistaktiikoita kohdennetun vaikutuksen saavuttamiseksi.

Otat haltuun vaikuttamistaktiikoita ja saat itseluottamusta ja luotettavuutta, joiden myötä pystyt hallitsemaan haastavia tilanteita.

Sukellat syvälle muiden vakuuttamisessa tarvittavaan viestintään, ja tunnistat omat arvosi sekä identiteettisi.

Hyödyt

Nykypäivän epävakaisessa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa johtajien on osoitettava aitoa ja vaikutusvaltaista johtajuutta, joka ei aina perustu auktoriteettiin. Vaikuttamistaktiikoiden hallinta ja ihmisten välisten erilaisten valtadynamiikkojen ja -suhteiden ymmärtäminen auttaa johtajia selviytymään paremmin ja hallitsemaan haastavia tilanteita sekä käymään kunnioittavaa vuoropuhelua sidosryhmien kanssa kestävien ja luottamuksellisten suhteiden muodostamiseksi.

Saavutat ihmisten luottamuksen ja vaikutat luotettavalta sosiaalisissa kohtaamisissa.
Hallitset haastavia tilanteita.
Ymmärrät, miten valtasuhteet ihmisten välillä toimivat, ja opit keskeiset säännöt, joiden avulla pystyt päättämään mikä vaikuttamistyyli sopii parhaiten eri tilanteisiin.

Kenelle?

Ohjelma on suunniteltu johtajille ja ammattilaisille organisaation eri tasoilla, joiden on hallittava haastava tilanne muihin vaikuttaessaan.

Ohjelma on sinulle, jos sinun on

  • tuettava ja sitoutettava muita, vaikutettava muihin ja osoitettava asiantuntemuksesi ammattimaisella tavalla
  • osoitettava luotettavuutta ja ymmärrettävä, miten haastavia tilanteita käsitellään
  • saatava asiakkaat ja muut sidosryhmät osallistumaan kunnioittavaan vuoropuheluun kestävien suhteiden takaamiseksi.

Sisältö ja aikataulu

Power and Influence -ohjelma toteutetaan lähiopetuksena interaktiivisen ja vaikuttavan oppimiskokemuksen luomiseksi. Ohjelmassa hyödynnetään käytännöllisiä ja osallistavia oppimismenetelmiä, jotka haastavat ajattelutapoja.

 

 

Ohjelmassa käytettävät case-tutkimukset auttavat sinua ymmärtämään johtajan roolin kriittisessä tilanteessa. Viestintätaitoja hiotaan roolipelien ja tarinankerronnan avulla, ja teoreettinen toimintamalli sidotaan osallistujien omaan kontekstiin työpajoissa ja ryhmäkeskusteluissa. Ennakkotehtävänä suoritetaan Essentials of Emotional Intelligence -verkkokurssi.

Katso tarkempi sisältö ja aikataulu englanninkieliseltä sivulta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Muut Diploma in Leading People -ohjelman opintojaksot

Voit valintasi mukaan ilmoittautua erillisille Diploma in Leading People -ohjelman opintojaksoille tai osallistua koko Diploma in Leading People -ohjelmaan, joka sisältää kaikki kolme pakollista opintojaksoa sekä yhden valinnaisen jakson.