Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Financial Decision-Making

Financial Decision-Making on kolmipäiväinen Global Leader -ohjelman opintojakso, joka on mahdollista suorittaa myös itsenäisenä ohjelmana.

Yritysjohtajat tarvitsevat päätöksiä tehdessään vahvaa ymmärrystä taloudellisista indikaattoreista. Talousasioiden ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää esimerkiksi liiketoiminnan suuntausten ennakoinnin ja yrityksen suorituskyvyn arvioinnin kannalta. Yksittäisten päätösten tekemisessä on hyvä olla selkeä kokonaiskäsitys näiden päätösten taloudellisista kokonaisvaikutuksista.

Financial Decision-Making -ohjelman aikana perehdyt taseisiin, tuloslaskelmiin, kassavirtalaskelmiin ja muihin taloustietoihin sekä siihen, miten nämä tiedot liittyvät johdon päätöksenteon keskeisiin muuttujiin.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 4,5 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Kysy lisätietoja  Ohjelmatiedot englanniksi

Aloitus

tammikuu 2025

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Financial Decision-Making -ohjelma on suunniteltu parantamaan töissä suoriutumistasi vahvistamalla talousasioihin liittyviä valmiuksiasi.

Ymmärrät, miten maailmanpolitiikan tapahtumat vaikuttavat taloudelliseen päätöksentekoon makro-, meso- ja mikrotasoilla
Osaat tulkita taseita, tuloslaskelmia, rahoituslaskelmia ja muita taloustietoja
Opit, miten taloustiedot linkittyvät johdon päätöksenteon keskeisiin muuttujiin

Kenelle?

Financial Decision-Making -ohjelma on suunnattu yritysjohtajille, joiden on osattava tulkita ja ymmärtää yrityksen taloustietoja hallitakseen eri toimintoja globaalissa viitekehyksessä.

Ohjelma sopii myös kokeneille asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja varmuuttaan strategisessa päätöksenteossa.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelman rakenne

2–3 viikon mittainen itsenäinen opiskelujakso

Ennakkovalmistautuminen

Kolmen päivän lähijakso

Opiskelua yhdessä kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa

Itsenäinen opiskelujakso

Kirjallinen jälkitehtävä

Financial Decision-Making -ohjelmassa käsitellään rahoitusalan ja kirjanpidon peruskäsitteitä, mutta se on kaikkea muuta kuin pelkkää numeroiden pyörittelyä. Ohjelma alkaa katsauksella maailmanpolitiikan nykytilaan ja niihin makro-, meso- ja mikrotason vaikutuksiin, joita sillä on taloudelliseen päätöksentekoon.

Myöhemmin tutustutaan tilinpäätöksiin ja tarkastellaan kustannusten ja taloushallinnon peruskäsitteitä. Opit, miten maksimaalista arvoa tavoittelevassa yrityksessä tehdään rahoitus- ja sijoituspäätöksiä, ja pääpainona on talouskäsitteiden ja -mallien hyödyntäminen päätöksentekotilanteissa esimerkiksi omassa työssäsi.

Ohjelmaan sisältyy ennakkotehtävä sekä kirjallinen jälkitehtävä. Ohjelma on laajuudeltaan 4,5 ECTS-opintopistettä.

Kouluttaja: Vahvistuu

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Muut Global Leader -ohjelman opintojaksot

Voit valintasi mukaan ilmoittautua erillisille Global Leader -ohjelman opintojaksoille tai osallistua koko Global Leader -ohjelmaan, joka sisältää kaikki neljä pakollista opintojaksoa sekä kaksi valinnaista jaksoa.