Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Global Leader

Osaamista ja varmuutta poikkitoiminnalliseen johtamiseen globaalissa kontekstissa

Global Leader -ohjelma vahvistaa erityisesti monikansallisessa ympäristössä toimivien poikkitoiminnallisten johtajien strategisia taitoja. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää uramahdollisuuksiisi vaikuttavista liiketoiminnan eri osa-alueista.

Global Leader on tiivis ja joustava opinto-ohjelma, jota voidaan muokata osallistujien henkilökohtaisten kehitystarpeiden ja aikatoiveiden mukaan. Rakenteeltaan, opiskelijaprofiililtaan ja opiskelumuodoltaan Global Leader -ohjelma vastaa MBA- ja Executive MBA -ohjelmia. Global Leader -ohjelma onkin usein ponnahduslauta näihin opintoihin. Global Leader -ohjelmassa opiskelu tarjoaa useita hyötyjä niille, jotka haluavat opiskella tiiviissä ja tehokkaassa yleisessä johtamisohjelmassa, sekä niille, jotka suunnittelevat jatkavansa opintojaan MBA- tai EMBA-ohjelmissamme.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää kaikki kuusi moduulia Aalto Executive MBA tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Global Leader -ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksi 

Aloitus

Joustava aloitus

Ohjelman hyödyt

Global Leader -ohjelman tarkoituksena on kehittää opiskelijoiden henkilökohtaisia taitoja ja kompetensseja niin johtajana kuin yksilönäkin. Lisäksi opintojaksot laajentavat ymmärrystä liikkeenjohtamisen keskeisimmistä kysymyksistä etenkin kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Kehitä osaamistasi parantamalla strategisia, taloudellisia ja markkinointiin liittyviä kyvykkyyksiäsi
Luo verkostoja ja antaudu vuoropuheluun kansainvälisten kouluttajien ja kokeneiden ammattilaisten eli ohjelman muiden opiskelijoiden kanssa
Kehitä kykyäsi johtaa muutoksia tehokkaasti
Kehitä organisaatiosi strategista ketteryyttä ja uudenlaista osaamista

Kenelle?

Global Leader -ohjelma on tarkoitettu kokeneille liiketoiminta- ja tiimijohtajille, jotka tarvitsevat toimintojen ja maiden rajat ylittävän globaalin liiketoiminnan johtamiseen vaadittavia taitoja.

Ohjelma sopii myös kokeneille asiantuntijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja varmuuttaan strategisessa päätöksenteossa.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelmassa korostetaan tekemällä oppimista ja täydennetään teoriaa case-esimerkkien ja aitojen tehtävien avulla. Opetusmenetelmät mahdollistavat teorian ja käytännön yhdistämisen. Tyypillisessä opintojaksossa on ennakko- ja jälkitehtäviä, luentoja, keskusteluja, case-tapauksia ja ryhmätöitä.
 

Ohjelmaan kuuluu neljä ydinjaksoa ja kaksi valinnaista jaksoa. Valinnaiset jaksot voi valita Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmien valinnaisten jaksojen tarjonnasta.

Neljä ydinjaksoa on mahdollista suorittaa myös erillisinä kolmen päivän ohjelmina. Jokainen jakso on laajuudeltaan 4,5 opintopistettä (ECTS).

Pakolliset moduulit

Global Leader -ohjelmaan sisältyy neljä pakollista opintojaksoa:

  • Financial Decision Making
  • Global Strategy
  • Leading Change
  • Strategic Marketing Management

Valinnaiset moduulit

Global Leader -ohjelman kokonaan suorittavat opiskelijat voivat valita kaksi valinnaista opintojaksoa laajasta valikoimasta.

Voit valita suosikkisi yli 20 aiheen valikoimasta, mukaan lukien

  • Service Business
  • Corporate Entrepreneurship
  • Self Leadership
  • Strategic Foresight
  • Digital Transformation
  • Kansainväliset opintomatkat ja Aalto Executive Summit (erillinen kustannus)
Opintomatkat

Global Leader -ohjelman opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Aalto EE:n opintomatkoille. Opintomatkaan kuuluu yleensä 4–5 päivän opintojakso, jonka tarjoaa kattavan käsityksen kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä. Opintomatkat suuntautuvat esimerkiksi Yhdysvaltain New Haveniin ja Bostoniin. Opintomatkajakson ohjelmaan kuuluu New Havenissa Yalen professorien ja Bostonissa Harvardin professorien pitämiä luentoja, jotka liittyvät kansainvälisten yritysstrategioiden, johtamisen, innovaatioiden ja talouden ajankohtaisiin aiheisiin sekä paikallisen liiketoimintaympäristön erityispiirteisiin. Aikaa on varattu myös vapaa-ajan aktiviteetteihin, jotta osallistujat voivat verkostoitua ja mm. tutustua tarkemmin paikalliseen liike-elämään. Opintomatkoille ilmoittaudutaan erikseen, koska paikkoja on rajoitetusti. Opintomatkoista peritään erillinen maksu.

Aalto Executive Summit

Noin viikon mittaisen Aalto Executive Summit -tapahtuman aikana opiskellaan maailman huippuluokan kouluttajien johdolla, kehitetään henkilökohtaista johtajuuspotentiaalia ja tavataan liike-elämän vaikuttajia. Summitissa on mahdollisuus verkostoitua kansainvälisen osallistujajoukon kanssa ja ohjelmaan kuuluu verkostoitumistilaisuuksia ja sosiaalisia tapahtumia myös iltaisin. Aalto Executive Summit on järjestetty vuorovuosin Helsingissä ja Singaporessa jo vuodesta 2008 lähtien. Aalto Executive Summitiin ilmoittaudutaan erikseen, koska paikkoja on rajoitetusti. Summit-osallistumisesta peritään erillinen maksu.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Global Leader -ohjelman (yhteensä kuusi moduulia) hinta on 14 400 € (+ alv). Maksu laskutetaan kahdessa erässä.

Neljä ydinjaksoa on mahdollista suorittaa myös erillisinä kolmen päivän ohjelmina hintaan 4 150 € (+ alv) per ohjelma.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ohjelmaan viimeistään neljä (4) viikkoa ennen ohjelman ensimmäisen moduulin aloituspäivää.

Global Leader -ohjelma toteutetaan englanniksi. Ilmoittaudu ohjelmaan englanninkielisellä sivulla.

Ohjelmatiedot englanniksi