Palvelut organisaatioille

Millaista osaamista tulevaisuuden työelämä edellyttää? Miten vastaamme organisaatioissa digitalisaation tuomiin haasteisiin? Miten organisaatiot voivat tukea jatkuvaa oppimista? Osaaminen ja jatkuva uudistuminen ovat kestävän kasvun tärkeimmät tekijät. Yritysten ja organisaatioiden kasvu ja uudistuminen ei tapahdu ilman osaavaa henkilöstöä. Monilla aloilla osaajista on jo merkittävä pula, jonka lisäksi organisaatiot kilpailevat parhaista osaajista globaalisti.

Kehitämme yli 50 vuoden kokemuksella korkeatasoisia osaamisen kehittämisen ratkaisuja, jotka hyödyntävät Aalto-yliopiston poikkitieteellistä osaamista ja lähestymistapaa. Autamme asiakasorganisaatioitamme kehittymään ja uudistumaan strategisesti. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa vaikuttavia ja inspiroivia valmennuksia ja koulutusohjelmia sekä autamme heitä ratkaisemaan liiketoiminnan nykyisiä ja tulevia haasteita.

Organisaatiokohtaiset verkkokurssit finanssialalle

Finanssialalle suunnitellut organisaatiokohtaiset verkkokurssit mahdollistavat henkilöstön kouluttamisen joustavasti itseopiskeluna.

Kansainvälisesti tunnustettu

Aalto EE ylsi vuonna 2023 Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusta tarjoavien bisneskoulujen maailmanlaajuisessa arvioinnissa (Financial Times Executive Education Ranking) sijalle 37 ja kuuluu näin ollen liikkeenjohdon kouluttajien yhden prosentin kärkeen maailmassa. Sijoituksemme maailman kärkijoukossa on asiakkaillemme takuu siitä, että sisällöt, menetelmät ja valmentajat ovat korkeinta kansainvälistä tasoa.

FT Executive Education -selvityksessä arvioidaan erikseen niin sanotut avoimet koulutusohjelmat ja organisaatioille räätälöidyt ohjelmat. Kokonaissijoitus perustuu näiden kahden kategorian yhteistulokseen. Financial Times julkaisee selvityksessään vain 50 parhaan liikkeenjohdon kehittäjän arviot. Kaikkiaan maailmassa on arviolta yli 4 000 johdon koulutusta ja MBA-ohjelmia tarjoavaa toimijaa.

Lue lisää rankingeista

Ota yhteyttä

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.

Miro Malmelin

Commercial Director

+358 10 837 3848

miro.malmelin@aaltoee.fi

Ulla-Maija Uusitalo

Director, Sales and Account Management

+358 10 837 3776

ulla-maija.uusitalo@aaltoee.fi