Aalto Health Executive MBA / Aalto Health MBA

Aalto Health MBA- ja Aalto Health Executive MBA -ohjelmat koostuvat kahdesta erikseen suoritettavasta osasta: Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelmasta ja sen jälkeen suoritettavasta Aalto MBA- tai Aalto EMBA -ohjelmasta.

Aalto Health E/MBA on ainutlaatuinen kokonaisuus sinulle joka työskentelet terveydenhuollon johto- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä, on taustasi sitten lääke- tai terveystieteissä tai muulla alalla. Nämä arvostetut ohjelmat - Johtaminen terveydenhuollossa ja Aalto EMBA tai MBA - yhdistämällä kehität taitoja, osaamista ja verkostoasi menestyäksesi nykyisissä ja tulevissa terveydenhuollon johtamisen rooleissasi. Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelma kokoaa yhteen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijat, kun taas MBA-ohjelmissamme opiskelet kansainvälisessä ympäristössä, eri taustoista tulevien kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Jatkamalla Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelman jälkeen opintoja Aalto EMBA- tai MBA-ohjelmassa laajennat ja syvennät edelleen johtamistaitojasi ja valmistut ainutlaatuisesta Aalto Health EMBA- tai MBA-ohjelmakokonaisuudesta.

Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelman laajuus on 18 ECTS-opintopistettä. Opintopisteet ovat siirrettävissä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan viiden vuoden ajan Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelman suorituksesta. Suoritettuaan molemmat osallistuja on valmistunut Aalto Health EMBA- tai MBA-ohjelmakokonaisuudesta (yhteensä 90 ECTS-opintopistettä).

Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelman hyväksytysti suorittaneet ja opintopisteensä siirtävät saavat 20 % hyvityksen Aalto MBA- tai Aalto EMBA -ohjelman hinnasta.

Johtaminen terveydenhuollossa

Johtaminen terveydenhuollossa on monipuolisesti alan muutosta ja alalla johtamista käsittelevä koulutusohjelma sosiaali- ja terveydenhuoltosektorin johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille. Ohjelma vahvistaa strategisen johtamisen ja talouden osaamista alan vaativassa muutostilanteessa. Jo yli 30 vuoden ajan toteutetusta ohjelmasta on muodostunut merkittävä osa sote-ammattilaisen johtajana kehittymisen polkua.

Ohjelma syventyy päivittäisen johtamisen haasteisiin sekä pitkän aikavälin kehittämisen kysymyksiin muun muassa strategisen johtamisen, laskentatoimen, tuotantotalouden ja terveystaloustieteen näkökulmista. Ohjelma sisältää seitsemän opintojaksoa ja se käynnistyy vuosittain syyskuussa, jatkuen seuraavan vuoden toukokuuhun.  

Ohjelma sopii kokeneille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat onnistua johtamistehtävässään ja oppia hyödyntämään käynnissä olevaa murrosta ja sen tarjoamia edellytyksiä terveydenhuollon kehittämiseen. Voit toimia ylilääkärinä tai ylihoitajana, johtajana tai asiantuntijana perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa, tai sosiaali- ja terveydenhuoltoa palvelevalla toimialalla. Edustat yksityistä, julkista tai kolmatta sektoria.

 Johtaminen terveydenhuollossa -ohjelmaAalto Executive MBA -ohjelmaAalto MBA -ohjelma

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla ohjelmakokonaisuudesta lisää? Autan löytämään sinulle sopivimman ratkaisun.

Eila Lindroos

Senior Relationship Manager

+358 10 837 3741

eila.lindroos@aaltoee.fi