Digitalisaatiosta teknologia- ja tietointensiivisyyteen

Kaikki digitaaliseen muutokseen liittyvä on jollakin tavalla linkittynyt tekniseen osaamiseen. Liiketoiminnan johtamisessa ja tulevaisuuden haasteiden kohtaamisen yhteydessä eivät perinteiset johtamistaidot enää riitä. Jokaisen meistä tulee ymmärtää ja osata entistä enemmän eri työkaluista ja niihin liittyvästä teknologiasta. Mitä et tunne, sitä et voi johtaa.

Koulutuksemme ja räätälöidyt valmennukset antavat valmiudet yhdistää uusia teknologioita organisaatiosi liiketoimintamalliin ja hyödyntää niiden täyden potentiaalin liiketoimintasi eduksi. Saat taitoja ja keinoja ennakoivan digi- ja datastrategian luomiseen, jotta voit paremmin hyödyntää, kehittää ja kaupallistaa digitaalisia teknologioita sekä löytää uusia keinoja arvon luomiseen.

Schedule Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää digitalisaatiokoulutuksista? Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun. Ole meihin suoraan yhteydessä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jonni Junkkari, Program Director

+358 10 837 3860

jonni.junkkari@aaltoee.fi

Taimo Paavola, Senior Relationship Manager

+358 10 837 3801

taimo.paavola@aaltoee.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö

AI Unboxed: Exploring Impacts on Individuals, Organization, and Society

24.5.2024 klo 9:00–10:00
vieraina Teemu Vidgren, Microsoft Finland ja Hertta Vuorenmaa, Aalto-yliopisto

Ilmoittaudu

Koulutusohjelmat

Verkkokurssit

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka

Kokemuksia

Luettavaa aiheesta

Millä tasolla jokaisen johtajan ja asiantuntijan on syytä ymmärtää tekoälyn tuomia sovelluksia, data-analytiikkaa, kvanttitietokoneen mahdollisuuksia tai lisääntyvää robotisaatiota organisaation eri toiminnoissa? Aalto EE:ssä olemme hahmotelleet näitä oppimisen eri tasoja seuraavasti:

  • Olla tietoinen
  • Ymmärtää
  • Soveltaa
  • Suunnitella eteenpäin

Yllä olevan jaottelun avulla olemme pyrkineet viestittämään sitä, että jokaiselle tehtävälle ja tasolle löytyy oma kehityksen kohtansa. Python- tai R-ohjelmoinnin osaamistarvetta ei määrittele se, kuinka pitkään on ollut jossakin tehtävässä, vaan se mitä eri johtamishaasteita lisääntyvä koodin käyttö tuo tullessaan.

Tulokulmamme on kuitenkin aina hyvin liiketoimintalähtöinen, johtamisesta ja strategisen tason johtamismahdollisuuksista eteenpäin katsova. Aalto-yliopiston ja muiden kärkiyliopistojen asiantuntijoiden luoma verkosto mahdollistaa sen, että asiakas pääsee kytkeytymään kauttamme esimerkiksi tekoälyn huippututkimuksen tuloksiin.

Olemme jaotelleet teknologia- ja tietointensiivisyyden eri osaamisalueet seuraavasti:

  • Digital Strategies, Platforms and Leading Digital Transformation (digistrategiat, -alustat ja digitaalisen transformaation johtaminen)
  • Data
  • Artificial Intelligence (AI) (tekoäly)
  • Technologies (teknologiat)

Jokaiselle yllä mainitulle osa-alueelle olemme tunnistaneet verkostostamme huippuosaajat. Uusimman tutkitun tiedon lisäksi hyödynnämme yritysverkoston ajantasaisinta soveltavaa tietämystä. Järjestämme koulutukset yhteistyössä alansa parhaiden asiasiantuntijoiden ja osaajien kanssa.

Alustatalouden aikakaudella data toimii tulevaisuuden valuuttana yritysten välisillä alustoilla. Alustatalouden teknologiavalinnat ovat siis yhä strategisempia ja vaikuttavat muodostuviin ekosysteemeihin.

Aalto EE:llä on käytössään Aalto-yliopiston asiantuntemus tekoälyyn liittyvien keskeisten teknologioiden kuten koneoppimisen, laskentalogiikan ja datatieteen alalla.  Aalto-yliopisto on keskeinen toimija Suomen tekoälyn tutkimuskeskuksessa (FCAI) sekä Suomen hallituksen käynnistämissä tekoälyhankkeissa. Valitsemme tästä kovatasoisesta osaajajoukosta kuhunkin koulutukseen sopivimmat kouluttajat. Aalto EE:n ohjelmissa on case- ja keynote-puheenvuoroja Suomen johtavista yrityksistä ja varhaisista uusimpien teknologioiden omaksujista.