Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Graduate Diploma in Digital Strategy and Leadership

Johda digitaalista muutosta

Tarjoaako nykyinen liiketoimintamallisi organisaatiollesi valmiudet kilpailla menestyksekkäästi globaalissa digitaloudessa? Pystyvätkö organisaatiosi johtajat hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla digitaalisen aikakauden tarjoamia mahdollisuuksia?

Graduate Diploma in Digital Strategy and Leadership -ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä miettimään, miten voit parhaiten hyödyntää digitaalisten teknologioiden tarjoamia mahdollisuuksia. Ohjelma antaa valmiudet yhdistää uusia teknologioita organisaatiosi liiketoimintamalliin ja hyödyntää niiden täyden potentiaalin liiketoimintasi eduksi. Saat taitoja ja keinoja ennakoivan digistrategian luomiseen, jotta voit paremmin hyödyntää, kehittää ja kaupallistaa digitaalisia teknologioita sekä löytää uusia keinoja arvon luomiseen. 

Ohjelmassa opit yhdistämään johtamistaitosi ja teknologiset oivallukset ja ymmärrät, millä tavoin organisaatioiden digitaalinen kyvykkyys mahdollistaa uusien strategioiden luomisen ja toisaalta myös vaatii sitä. Lisäksi opit, millaiset organisaation rakenteet, käytännöt ja kulttuuri tukevat strategian toteuttamista, ja osaat analysoida, millaisia osaamista organisaatiosi tarvitsee säilyttääkseen kilpailukykynsä tulevaisuudessa. 

Graduate Diploma in Digital Strategy and Leadership -ohjelma tarjoaa syväsukelluksen uusimpiin digitaalisiin teknologioihin todellisten liiketoimintasovellusten ja yritysten case-esimerkkien avulla. Saat kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten liiketoimintaympäristöäsi muuttavat teknologiat toimivat, millaisia mahdollisuuksia ne tarjoavat ja millaisia vaikutuksia niiden käytöllä on. Ohjelman aikana luot organisaatiollesi digikehityssuunnitelman, jonka avulla sovitat uusia mahdollisuuksia ydinliiketoimintaasi ja vahvistat organisaatiosi kilpailuetua. Voit valita näkökulmaksi joko teknologiat tai digistrategian oman mielenkiintosi ja sen mukaan, kumpi vastaa paremmin organisaatiosi nykyisiä tarpeita. 

Ohjelma on haastava mutta myös palkitseva: maailmanluokan asiantuntijamme selkeyttävät digitaalisten ratkaisujen ja teknologioiden käyttöä ja auttavat sinua keskittymään niihin asioihin, joilla on todellista merkitystä liiketoiminnallesi.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 18 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa esite

Aloitus

Joustava aloitus

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Ohjelma kattaa uusimmat teknologiatrendit ja tarjoaa käytännön työkaluja ja keinoja uusien taitojen ja tietojen käyttöönottoon työssäsi. Se auttaa sinua haastamaan strategista ajatteluasi ja ymmärtämään kokonaisvaltaisesti uusimpia teorioita, teknologioita ja liiketoimintasovelluksia.

Osaat analysoida ja luoda strategioita digitaalisten teknologioiden ja datan hyödyntämiseen, kehittämiseen ja kaupallistamiseen.
Tunnistat keskeiset teknologiat ja ymmärrät niiden sovellusmahdollisuudet sekä sen, miten voit parhaiten hyödyntää niitä omassa liiketoiminnassasi.
Varmistat, että organisaatiosi teknologia- ja liiketoimintastrategiat sopivat yhteen ja mahdollistavat onnistuneen muutoksen.
Tiedät, millaista osaamista tarvitset strategiasi ja pitkän aikavälin suunnitelmiesi toteuttamiseksi.
Ymmärrät, miten voit johtajana kehittää organisaatiosi rakenteita, käytäntöjä ja kulttuuria, jotka auttavat mahdollisuuksien hyödyntämisessä ja tukevat strategian toteuttamista.

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu yritysjohdolle, ylimmälle johdolle ja päätöksentekijöille, jotka vastaavat digitalisaation luomien mahdollisuuksien hyödyntämisestä yrityksissään.

Suosittelemme ohjelmaa strategiasta, liiketoiminnan kehittämisestä ja digitaalisista muutoksista vastaaville johtajille.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma sisältää lähijaksoja sekä itsenäisesti työstettäviä tehtäviä ja projektityön. Osallistuja pääsee syventymään ohjelman teemoihin vuorovaikutteisten luentojen, case-esimerkkien ja työpajojen kautta. Oppimiskokemuksen tukemiseen käytetään digitaalista oppimisympäristöä.

Ohjelman aikana luot organisaatiollesi digikehityssuunnitelman, jonka avulla sovitat uusia mahdollisuuksia ydinliiketoimintaasi ja vahvistat organisaatiosi kilpailuetua. Voit keskittyä joko teknologiavalikoiman hallintaan tai digistrategian kehittämiseen oman mielenkiintosi ja sen mukaan, kumpi vastaa paremmin organisaatiosi nykyisiä tarpeita.

Ohjelmassa käsitellään seuraavia aihealueita:

  • Digistrategia ja kilpailu datavetoisessa liiketoiminnassa 
  • Keskeiset teknologiat ja tulevaisuuden digitaaliset ratkaisut – uusimmat liiketoimintasovellukset ja yritysten case-esimerkit
  • Organisaation kyvykkyyksien ja osaamisen kehittäminen strategian tuomiseksi käytäntöön
  • Organisaation digitalisoituminen ja digitaalisen transformaation johtaminen
  • Digitaalinen alustatalous ja digitaalisten markkinoiden ulottuvuudet
  • Teknologiavalikoiman hallinta
  • Digitaaliset arkkitehtuurit ja tietohallinto
  • Vastuulliseen tietojen käyttöön liittyvät eettiset, tietoturva- ja kestävyysnäkökulmat

Katso tarkka aikataulu ohjelman englanninkieliseltä sivulta.

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta