Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Introduction to AI -verkkokurssi

Tekoäly on osa jokapäiväistä elämäämme ja sen käyttö lisääntyy nopeasti. Se auttaa meitä pysäköimään automme ja valitsemaan katsomamme videot, mutta se ei kuitenkaan muuta vain henkilökohtaista elämäämme, vaan se mullistaa myös organisaatioiden toiminnan ja innovoinnin. Tekoäly automatisoi rutiinitehtäviä, analysoi valtavia tietomääriä ja tarjoaa aiemmin saavuttamattomissa olleita oivalluksia, minkä ansiosta organisaatiot pystyvät tehostamaan toimintaansa, vähentämään kustannuksia ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Introduction to AI -verkkokurssi tarjoaa selkeän ja tieteeseen perustuvan katsauksen siihen, miten tekoäly toimii ja miten sitä käytetään eri yhteyksissä, keskittyen sen taustalla oleviin periaatteisiin ja käytännön käyttötarkoituksiin. Saat ymmärryksen tekoälyn keskeisistä käsitteistä, sen mekanismeista ja mahdollisuuksista. Kurssilla kerrotaan myös, miten koneoppiminen, algoritmit ja data voivat parantaa päätöksentekoa. Lisäksi kurssilla käsitellään syväoppimista, generatiivista tekoälyä ja tietokonenäköä. 

Tällä verkkokurssilla yhdistyvät teoreettinen tieto ja käytännön esimerkit, antaen sinulle ymmärryksen tekoälyn monimutkaisuudesta ja sen käyttötavoista työelämässä.

Huomioithan, että verkkokurssi on kokonaan englanninkielinen.

Katso lisätietoja englanninkieliseltä sivulta  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Salaperäinen tekoäly – opi, mitä käytännön teknologioita nykyaikaisen tekoälyn taustalla on

Työelämän merkitys – ymmärrä, miten tekoälysovellukset muuttavat työympäristöäsi

Erottele fakta fiktiosta – ymmärrä tekoälyn todellinen potentiaali

Hyödyt

Introduction to AI -verkkokurssi tarjoaa kattavat tiedot tekoälystä ja selventää käsitteitä ja käytännön sovelluksia. Saat syvällisen ymmärryksen tekoälyn keskeisistä periaatteista ja opit, miten teknologiat, kuten koneoppiminen, syväoppiminen, generatiivinen tekoäly ja tietokonenäkö, muuttavat toimialoja. Verkkokurssilla näytetään, miten tekoälyä voidaan soveltaa liiketoiminnan tehostamiseen ja tehokkuuden optimointiin. Lisäksi kurssi on suunniteltu antamaan valmiudet arvioida kriittisesti tekoälytrendejä ja -teknologioita ja erottamaan käyttökelpoiset mahdollisuudet hypestä. Tämä arvostelukyky on ratkaisevan tärkeää päätöksenteossa aikana, jolloin tekoälyn vaikutus liiketoimintaan ja yhteiskuntaan kasvaa jatkuvasti.

Ymmärrä, mitä tekoäly tarkoittaa
Opi näkemään tekoälyn käyttömahdollisuudet
Ymmärrä generatiivisen tekoälyn toimintamallit
Hanki perusteet tekoälyasiantuntemuksesi laajentamiseen
Siirrä ajattelutapasi tekoälyaikaan

Kenelle?

Tämä verkkokurssi sopii henkilöille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyn potentiaalia, parantaa taitojaan ja käydä asiantuntevia keskusteluja kollegoiden tai asiakkaiden kanssa tekoälysovelluksista. Se sopii kaikille, jotka haluavat pysyä teknologian alalla kärjessä tai yksinkertaisesti ymmärtää tekoälyn vaikutusta teollisuuteen ja yhteiskuntaan.

Sisältö ja aikataulu

Tällä verkkokurssilla saat kattavan ymmärryksen tekoälystä, koneoppimisesta, syväoppimisesta ja generatiivisesta tekoälystä. Lisäksi kurssin viimeisessä moduulissa syvennyt tietokonenäön erikoisalaan. Verkkokurssin viisi moduulia toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina.

Verkkokurssin aikana opiskelet ja sisäistät tietoa lukemalla ja kuuntelemalla lyhyitä videoita. Kunkin moduulin lopussa on muutaman kysymyksen sisältävä testi, jonka avulla voit arvioida oppimaasi.

Verkkokurssi koostuu viidestä moduulista. Arvioitu opiskeluaika on 12 tuntia. Voit opiskella verkkokurssin omaan tahtiisi ja edetä oman aikataulusi mukaan.

Videot on tekstitetty englanniksi.

Katso tarkemmat tiedot englanninkieliseltä sivulta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin