Asiakkaamme

Asiakkaamme

"Ylempi vakuutustutkinto antoi minulle melkein tuplasti enemmän kuin olin odottanut.”

Kim Liljequist
NK Vakuutusmeklarit Oy

Vuonna 2002 perustettu NK Vakuutusmeklarit Oy tarjoaa riskienhallintapalveluja sekä vakuutusten ja vahinkoasioiden kokonaisvaltaista hoitoa ja kilpailutusta pk- ja suuryrityksille, maatiloille sekä julkisyhteisöille. Yrityksen toimitusjohtaja KTM Kim Liljequist on työskennellyt vakuutusalalla 8 vuotta. Hän suoritti hiljattain Finvan Ylempi vakuutustutkinto, YVTS:n ja kehuu opiskelukokemusta antoisaksi.

”Halusin opiskella lisää ja myös kirjoittaa vastuuvakuuttamisesta. Odotuksissani oli ennen kaikkea oman asiantuntijuuden vahvistaminen ja itseni haastaminen”, Liljequist taustoittaa päätöstään osallistua koulutukseen.

Liljequist sanoo opiskelukokemuksen vastanneen hänen odotuksiaan paremmin kuin hyvin.

”Ylempi vakuutustutkinto antoi minulle melkein tuplasti enemmän kuin olin odottanut. Ohjelman myötä lakipykälät ja muu kirjallisuus tuli tutuksi. Sain syventävää ymmärrystä ja erityisasiantuntijuutta omasta erikoisalueestani vastuuvakuuttamisesta, joka on erittäin vaikea ja monimuotoinen vakuutuslaji. Käytän oppimiani asioita hyödyksi viikoittain työssäni vakuutusmeklarina”, hän kertoo.

Sain syventävää ymmärrystä ja erityisasiantuntijuutta omasta erikoisalueestani vastuuvakuuttamisesta, joka on erittäin vaikea ja monimuotoinen vakuutuslaji."

Liljequist tähdentää oman opiskelumotivaation olevan ohjelmassa avainasemassa.

”Tästä tutkinnosta saa yhtä paljon irti, kuin siihen on valmis panostamaan. Hain itse maksimaalista hyötyä YVTS:stä työhöni, joten panostin opiskeluun tosissani. Luin paljon, syvennyin aiheisiin ja kirjoitin pitkän tutkielman”, hän muistelee.

”Tutkielmalla oli erittäin iso vaikutus ammatilliseen osaamiseeni. Koulutuksen aikana huomasin, miksi vastuuvakuuttamista kutsutaan vaikeimmaksi vakuutuslajiksi. Tutkielmani ansiosta pystyn nyt entistä paremmin esimerkein ja lakipykälin perustelemaan riittävän kattavan vastuuvakuuttamisen tärkeyttä asiakkaillemme”, Liljequist painottaa.

Liljequist oli alun perin suunnitellut hoitavansa koulutuksen nopeasti pois alta, mutta kiireisen työn ohella suoritetut opinnot kestivät loppujen lopuksi hieman ajateltua pidempään. Ohjelman joustavuus saakin Liljequistilta kiitosta.

”Koulutus osui keskelle ruuhkavuosia. Perheessämme oli opintojeni alkaessa parivuotias poika ja ohjelman aikana meille syntyi tyttö. YVTS:n joustavuus ja modulaarinen rakenne, jossa käsiteltiin yksi asia kerallaan, olivat minulle hyvin mieluisia”, Liljequist kuvailee.

Minusta YVTS oli erittäin onnistunut kokonaisuus. Koulutus parantaa ammatillista uskottavuutta."

”Erityisen paljon pidin siitä, että pakollisia opintoja täydennettiin sellaisilla vapaavalintaisilla Finvan seminaareilla, joista oli kaikista suurin ammatillinen hyöty”, hän lisää.

Liljequist kertoo kannustavansa mielellään muita hakeutumaan YVTS-koulutukseen.

”Minusta YVTS oli erittäin onnistunut kokonaisuus. Koulutus parantaa ammatillista uskottavuutta. Sen avulla luo myös uusia kontakteja ja bisnesverkosto kasvaa. Suosittelisin varauksetta osallistumista. YVTS soveltuu erityisasiantuntijuutta hakeville – ihmisille, jotka haluavat haastaa itsensä ja kehittyä työssään”, Liljequist toteaa.

Ylempi vakuutustutkinto, YVTS