Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

GlobalScaleX

Pohjoismaisten innovaatioiden asialla

Pohjoismaissa on ennätysmäärä kasvuyrityksiä, mutta tutkimusten mukaan vain 0,4 % startup-yrityksistä onnistuu kasvamaan. GlobalScaleX-ohjelma auttaa yritystäsi ylittämään kasvun esteet ja löytämään oman polkunsa menestykseen.

GlobalScaleX on yrityksen kasvua edistävä neljä kuukautta kestävä intensiiviohjelma. Se on tarkoitettu nopeasti kasvaville teknologiayrityksille, jotka haluavat parantaa tuloksiaan ja pitää yllä kasvuaan. Neljän kuukauden aikana asiantuntijamme, mentorimme, yrittäjämme ja sijoittajamme auttavat sinua saamaan kaiken oleellisen tiedon ja taidon, jonka hankkimiseen kuluisi tavallisesti vuosia. 

GlobalScaleX-ohjelma tarjoaa täsmätietoja ja -työkaluja kasvuyritysten kohtaamiin haasteisiin. Osallistujat voivat soveltaa opittuja asioita heti omaan liiketoimintaansa. Ohjelman ovat suunnitelleet yhteistyössä Aalto EE ja BI Norwegian Business School ja siinä ovat mukana myös Nordea Startup & Growth ja UK Department for International Trade (DIT). Hae mukaan ohjelmaan ja pääset rakentamaan oman kasvusuunnitelmasi yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

GlobalScaleX on osa Nordic Innovationin tukemaa Nordic Scalers -hanketta, jonka tavoitteena on edistää ja helpottaa pohjoismaisten yritysten kasvua ja rajat ylittävää yhteistyötä sekä vahvistaa pohjoismaisten kasvuyritysten ekosysteemiä.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksi Kysy lisätietoja

Aloitus

Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

GlobalScaleX-ohjelman avulla viet yrityksesi seuraavalle tasolle. Ilmoita mukaan kaksi tai kolme yrityksesi johtoryhmän jäsentä, jotka neljän kuukauden ajan kehittävät yrityksesi kasvustrategiaa kouluttajiemme ja mentoriemme avustuksella.

Ymmärrät, mihin resurssit on kohdennettava kasvun maksimoimiseksi.
Selkeytät liiketoimintastrategiaasi ja optimoit liiketoimintasi prosesseja.
Saat inspiraatiota ja uusia ideoita kokeneilta kouluttajilta ja yritysmentoreilta.
Hankit uusia kasvua edistäviä työkaluja ja toimintamalleja.

Kenelle

Ohjelma on tarkoitettu yrityksille, joiden vuosittainen liikevaihto on vähintään 2 miljoonaa euroa, henkilöstömäärä vähintään kymmenen henkilöä ja vuotuinen kasvu vähintään 20 % viimeisen kolmen vuoden aikana. Liiketoiminnalla on oltava maailmanlaajuista potentiaalia ja sen on hyödynnettävä skaalautuvaa teknologiaa.

Ohjelma on tarkoitettu nopeasti kasvaville yrityksille, joilla on maailmanlaajuista potentiaalia ja jotka käyttävät skaalautuvaa teknologiaa. Se on suunniteltu yrityksen keskeisimmistä toiminnoista vastaavalle ydintiimille (2–3 henkilölle). Etsimme vahvaa, ketterää ja motivoitunutta tiimiä, jolla on vahva halu johtaa yritys kasvuun, valmius nopeatempoiseen oppimiseen sekä toiminnan uudistamiseen ja kehittämiseen.

Hakijoita arvioitaessa pidämme etuna sitä, että yritys toimii YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Arvostamme myös tiimin monimuotoisuutta.

Sisältö ja aikataulu

GlobalScaleX-ohjelma kattaa tärkeimmät liiketoiminnan osa-alueet, joihin kasvuyritysten on keskityttävä kasvaakseen menestyksekkäästi. Ohjelma koostuu viidestä jaksosta, yrityskohtaisesta mentoroinnista ja demopäivästä. Jokaista aihetta käsitellään käytännön kautta työpajoissa, joissa opittuja asioita päästään soveltamaan oman yrityksen toimintaan. Mentoroinnissa keskitytään erityisesti kunkin yrityksen kipukohtiin.

Ohjelma toteutetaan kaksipäiväisissä jaksoissa neljän kuukauden ajan. Opiskelu on vuorovaikutteista ja sisältää paljon keskustelua ja työpajoja. Yrityskohtainen mentorointi voidaan järjestää oman aikataulusi mukaan.

Kouluttajat

Ira Lange

Ira Y. Langen erityisosaamisalueena ovat työyhteisön ihmissuhteet ja tekijät, jotka vaikuttavat johdon ja asiantuntijoiden käyttäytymiseen ja vuorovaikutukseen. Langen valmennusteemoina ovat johtajuus ja johtamisen käytännöt, tehokas ja toimiva tiimi sekä luottamuksen rakentaminen organisaatiossa.

Viime vuosina hän on myös valmentanut haasteellisessa tilanteessa olevia johtoryhmiä toimimaan paremmin yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Lange on kiinnostunut tarkastelemaan työyhteisöjen kognitiota, tunteita ja suorituskykyä ammatillisessa kontekstissa. Johtamisen kehittämisen rinnalla hän kouluttaa myös myyntiä ja asiakkuuksien johtamista pohjautuen hänen aikaisempaan kokemukseensa myynnin johtajana ja konsulttina. 

Valmennusten tukena hän tekee erilaisia arviointeja, tutkimuksia ja kyselyitä ja hän voi liittää kehittämisohjelmaan myös henkilökohtaisen coaching-osuuden.

Lange on valmentaja, toimitusjohtaja ja yrittäjä Q.motion Oy:ssä. Hänellä on 20 vuoden kokemus myynnin ja johtamisen asiantuntija-, kouluttaja- ja johtotehtävistä: Aspectum Consulting, Amos Partners, Bon Pankkiiriliike, AON Corporation.

Hän on suorittanut maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Hän on myös sertifioitu Business Coach ja tiimin rakentaja, TM. 

Riitta Lumme-Tuomala

DBA Riitta Lumme-Tuomalan erityisosaaminen löytyy johtamisen alueelta; erityisesti hän on perehtynyt työn muutokseen ja osaajien johtamiseen sekä potentiaalin tunnistamiseen.

Tulevaisuuden johtaminen ja Talent Management ovat hänen osaamisensa keskiössä. Lumme-Tuomalalla on MBTI I ja II sekä WorkPlace Big Five Profile sertifioinnit ja hän luennoi säännöllisesti edellä mainituista aiheista.

Monivuotisen Aalto University Executive Education –uransa aikana Lumme-Tuomala toimi mm. viestinnästä- ja alumnisuhteista vastaavana johtajana. Hän aloitti Senior Advisorina helmikuussa 2023. Hän on työskennellyt useissa kansainvälisissä organisaatioissa uransa aikana, näihin lukeutuu 14-vuotinen ura Punaisessa Ristissä sekä HRD Managerin tehtävä Pfizerilla.

Lumme-Tuomala on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Helsingin kauppakorkeakoulusta sekä suorittanut EMBA-tutkinnon HSE Executive Educationissa. Hänen kesäkuussa 2017 valmistuneen DBA-väitöskirjansa aiheena on Talent Management.

Riina Gröhn

FT Riina Gröhnin erikoisalaa on johtajien itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen taitojen kehittäminen, ymmärryksen lisääminen siinä mikä heidän omassa johtamistyylissään voi toimia menestystekijänä ja mikä puolestaan heitä vastaan, sekä tunneälyn (EQ) kehittäminen muita johdettaessa, erityisesti transformaatio- ja muutostilanteissa.

Sertifioituna coachina hän tekee myös coachingia, keskittyen kehittämään johtajia itsetuntemuksen kasvattamisessa sekä tukemaan heitä muutostilanteissa, urakehityksessä ja itsenä ylittämisessä.

Gröhn on kokenut johtaja, jolla on parin kymmenen vuoden kansainvälinen kokemus ihmisten ja liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä johdon valmennuksissa ja elintarviketeollisuudessa. Hänellä on vankka käytännön kokemus henkilöstön kehittämisestä, organisaatioiden uudistamisesta ja muutosjohtamisesta. Työskennellessään Aasiassa hän on rakentanut osaamistaan myös liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, sekä partneruuksien rakentamisesta. Hänellä on myös vuosien kokemus tuotekehitys-, tutkimus- ja innovaatiotoiminnan johtamisesta.

Gröhn teki maisterintutkintonsa Kuopion Yliopistoon ja väitöskirjansa Helsingin Yliopistoon lääketieteellisen tiedekuntaan bio- ja terveystieteiden alalta.  Hän on suorittanut johtamisen, henkilöstöjohtamisen, positiivisen psykologian ja mindfulnessin opintoja useissa yliopistoissa (Cornell University ILR School, Darden School of Business ja University of California, Berkeley). Lisäksi Gröhn on sertifioitu coach (ICF, Associate Certified Coach) ja sertifioitu suorittamaan persoonallisuus- ja johtajuusarviointeja (Hogan Leadership Assessments, Kets De Vries Institute Leadership Assessments).

Shailendra Vyakarnam

Klaus Wehage

Aaron McDaniel

Per Ingvar Olsen

Auke Hunneman

Kustannukset ja hakeminen

Aloitusajankohta