Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Diploma in Project Management

Projektipäälliköstä projektijohtajaksi

Diploma in Project Management on kokeneille projektipäälliköille suunnattu kattava projektinhallinnan ja projektien johtamisen koulutusohjelma. Ohjelma tarjoaa parhaita käytänteitä, menetelmiä ja toimintamalleja onnistuneiden projektien ja projektitiimien johtamiseen sekä auttaa sinua kehittymään menestyväksi projektien johtajaksi. Aalto EE:n Diploma in Project Management -koulutusta on toteutettu jo yli 20 vuoden ajan.

Koulutusohjelman tavoitteena on, että ohjelman käytyäsi sinulla on kokonaisvaltainen ja moniulotteinen näkemys projektinhallintaan sekä tiedot ja taidot laajojenkin projektien johtamiseen. 

Ohjelman kehikkona on projektin elinkaariajattelu ja projektin aloitus, suunnittelu, toteutus, seurata/ohjaaminen ja lopettaminen, mikä auttaa raamittamaan projektisi selkeästi. Ohjelman sisällöissä painotetaan erityisesti inhimillisen pääoman johtamista projekteissa, muutosjohtamista sekä projektin tuloksia (hyötyjä ja vaikuttavuutta). Keskiössä on myös projektikokonaisuuden hyvä hallinta, laajuus, kustannukset ja aikataulu sekä projektin arviointi. Lisäksi syvennytään mm. riskien ja laadun hallintaan sekä sidosryhmiin ja vastuulliskysymyksiin.
 
Ohjelman aikana kirkastat näkemystäsi hyvästä projektijohtajuudesta työskentelemällä Minä projektinjohtajana -prosessin parissa ja opit soveltamaan ja viemään koulutuksen oppeja oman organisaatiosi käyttöön Kaikutiimi-työskentelyn avulla ja aktiivisessa dialogissa muiden osallistujien kanssa. Saat mukaasi tukun työkaluja, joiden avulla projektijohtamisesi nousee uudelle tasolle ja vaikuttamiskeinosi projekteissa laajenee.

Koulutuksen käytyäsi voit toimia vastuullisena projektipäällikkönä tai -johtajana vaativissa ja laajaa projektinhallinnan asiantuntemusta vaativissa hankkeissa. Saat myös erinomaiset valmiudet projektijohtajaksi sertifiointia ajatellen.
 
Ohjelman kouluttajat ja valmentajat ovat Aalto-yliopiston kokeneita kouluttajia sekä kansainvälisiä ja projektihallinnan asiantuntijoita.

Diploma in Project Management -ohjelmalle on myönnetty arvostettu IPMA:n kurssisertifikaatti (IPMA REG Education Programmes Certification). Tarjoamme ainoana toimijana Suomessa IPMA REG Education Programme -tason valmennusta. Lue lisää.

Aalto EE on Projektiammattilaiset ry:n (PRY) jäsenorganisaatio. PRY:n jäsenenä saat -15 % alennuksen kaikista projektinhallinnan ohjelmistamme. Lue lisää.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Projektinhallinnan onnistumisen osa-alueet ja prosessiryhmät

Ohjelman lähijaksoilla projektinhallinnan prosessiryhmät, osa-alueet ja muut keskeiset aiheet käsitellään projektin elinkaaren kannalta mahdollisemman loogisessa asiayhteydessä. Diploma in Project Management on kattava läpileikkaus projektinhallintaan ja siihen läheisesti liittyviin osa-alueisiin.

Ohjelmassa ovat mukana kaikki keskeiset projektinhallinnan osa-alueet:

 • Kokonaisuuden hallinta
 • Sidosryhmien hallinta
 • Laajuuden hallinta
 • Resurssien hallinta
 • Aikataulujen hallinta
 • Kustannusten hallinta
 • Riskien hallinta
 • Laadun hallinta
 • Hankintojen hallinta
 • Viestinnän hallinta

Hinta:

Tunnustettu projektinhallinnan ja projektijohtamisen koulutusohjelma, jota on toteutettu jo yli 20 vuoden ajan.

Koulutus tukee kasvuasi projektipäälliköstä projektin johtajaksi.

Suomalaiset ja kansainväliset, kokeneet projektinhallinnan kouluttajat.

Hyödyt

Diploma in Project Management -koulutus kasvattaa organisaatioon osaajia tulevien projektien johtajiksi. Se tukee organisaation systemaattista projektinhallinnan osaamisen kehittämistä ja tuo organisaatioon uusia ajatuksia ja toimintatapoja sekä ammattimaista projektijohtamista. Ohjelma antaa valmiudet lisätä projektitoiminnan kypsyysastetta organisaatiossa, osallistua keskeisessä roolissa erittäin vaativiin ja kompleksisiin projekteihin, perustaa projektitoimisto ja kehittää sen toimintaa ja tarjota monipuolisesti projektinhallinnan kehitys- ja konsultointipalveluita.

Onnistut paremmin projekteissasi ja valmistaudut osoittamaan pätevyytesi sertifioinnissa
Rakennat eri organisaatioista tulevien projektityön osaajien verkoston
Hallitset projektinhallinnan keskeiset työkalut ja menetelmät
Kehität osaamistasi projektinhallinnasta sekä projektien johtamisesta

Kenelle?  

Koulutus on suunnattu jo kokemusta saaneille projektinhallinnan asiantuntijoille ja projektipäälliköille, jotka haluavat kehittyä kokonaisvaltaisiksi projektijohtajiksi sekä nostaa yrityksen projektitoiminnan ammattimaiselle tasolle.

Koulutus auttaa löytämään vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten johdat projektia ja projektitiimiä?
 • Mitkä ovat sopivia menetelmiä tehokkaaseen projektinhallintaan ja hyvään johtamiseen omissa ja organisaatiosi projekteissa?
 • Minkälaisia oppeja muut toimialat voivat antaa sinulle ja organisaatiollesi?
 • Mitä osa-alueita sinun kannattaa kehittää tullaksesi paremmaksi projektipäälliköksi tai projektijohtajaksi?

Sisältö ja aikataulu

Koulutuksessa käsitellään projektinhallintaan ja projektin johtamiseen liittyviä teemoja, tärkeimpinä projektitiimin ja sidosryhmien johtaminen, projektin tehokas johtaminen (laajuuden hallinta, aikataulun hallinta sekä riskien ja laadun hallinta) ja projektin tulokset ja vaikutukset. Näiden lisäksi pohdit omaa projektijohtajuuttasi ja syvennyt haasteisiin projektien johtamisessa.

Ohjelma koostuu kouluttajavetoisista lähikoulutuspäivistä sekä verkkototeutuksista (webinaareista). Koulutukseen kuuluu myös henkilökohtaista työskentelyä sekä oman työsi että organisaatiosi kehittämiseksi. Oppien vieminen organisaatioon varmistetaan Kaikutiimi-työskentelyllä. Lisäksi käyt läpi henkilökohtaisena työnä Minä projektinjohtajana -prosessin, jossa syvennyt omiin vahvuuksiisi, kehityskohteisiisi ja toimenpidesuunnitelmaasi. Koulutuspäivät sisältävät kouluttajavetoisia alustuksia ja ryhmäkeskusteluja.

Rakenne

10 koulutuspäivää ja webinaareja

Vuorovaikutteiset koulutuspäivät luovat perustan oppimiselle

Henkilökohtaiset tehtävät

Henkilökohtaiset Minä projektinjohtajana -harjoitukset ja -pohdinnat kehittävät omaa projektijohtajuuttasi

Kaikutiimityöskentely

Kaikutiimi auttaa viemään koulutuksen opit laajasti omaan organisaatioon

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille

Voit myös valita yksittäisiä koulutusjaksoja Diploma in Project Management -koulutusohjelman kokonaisuudesta hintaan 1 590 € (+ alv).
Kun lisäät tilauskoriin ensimmäisen jakson, siirryt automaattisesti tilauslomakkeelle.

Tutustu myös muihin koulutuksiimme