Tutustu julkaisuihimme

Tarjoamme laadukkaita kirjoja ja e-kirjoja finanssialan opiskelijoille ja ammattilaisille. Ne auttavat lukijoita kehittämään ymmärrystään ja taitojaan erityisesti vakuutusliiketoiminnan alalla. Käytännönläheiset kirjat tarjoavat arvokasta tietoa ja työkaluja, joita finanssialan opiskelijat ja ammattilaiset tarvitsevat menestyäkseen.

Alla olevasta osiosta voit tilata julkaisujamme. E-kirjojamme myyvät Ellibs sekä Elisa Kirja.

Osta painetut kirjat kätevästi verkkokaupastamme. Kirjat maksetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Jos tilaat kirjan laskulla, siitä peritään laskutuslisä 15 €. Verkkokaupassa saat automaattisesti viiden kirjan tilauksesta 5 % alennuksen ja kymmenen kirjan tilauksesta 10 % alennuksen.

Huom! Painettujen kirjojen toimitusajat ovat noin 2-3 viikkoa. Suosittelemme hyödyntämään e-kirjoja.

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka