Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Riskienhallinta ja compliance finanssialalla

Kehity asiantuntijana ja vahvista organisaatiosi kokonaisvaltaista riskienhallintaa

Riskienhallinnan sekä compliancen asiantuntijoiden ja johtajien on tärkeää tarkastella ja ymmärtää monipuolisesti finanssialan muuttuvaa toimintaympäristöä, uusia nousevia uhkia ja riskejä, sekä lainsäädännön ja sen muutosten vaikutusta liiketoimintaan.

Riskienhallinta ja compliance finanssialalla -valmennusohjelma vahvistaa riskienhallinnan ja compliancen asiantuntijuuden kehittymistä. Valmennusohjelma opastaa syvemmälle compliancen ja riskienhallinnan tavoitteisiin, toteuttamiseen sekä toiminnan arvioimiseen ja kehittämiseen.  Ohjelman yhtenä tavoitteena on kokonaisvaltaisen riskienhallinnan kulttuurin vahvistaminen finanssialan organisaatioissa.

Valmennusohjelman aluksi voit kerrata compliancen ja riskienhallinnan perusteita ennen sukeltamista syvemmälle teemoihin.  Ohjelman aikana perehdyt eettiseen ja vastuulliseen toimintaan finanssialalla, ja pohdit compliancen ja riskienhallinnan sekä niiden kulttuurin kehittämisen käytäntöjä. Ohjelma tarjoaa myös katsauksen geopoliittisiin riskeihin, kyberturvallisuustilanteeseen ja nouseviin hybridiuhkiin, sekä tietoa uhkiin varautumisesta finanssialalla.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Kouluttajina toimivat alan parhaat asiantuntijat.

Kehityt riskienhallinnan ja compliance-toiminnan asiantuntijana.

Opit riskienhallinnan kulttuurin merkityksestä yritykselle.

”Todella hyvä koulutusohjelma. Antoi näkemystä asioihin, joihin en edes tiennyt tarvitsevani näkemystä. Olen todella tyytyväinen myös aikatauluihin ja erityisesti ohjelman rakenteeseen.”

”Kaiken kaikkiaan mallikas koulutus ja kokonaisuus antaa erinomaiset eväät työhön näiden asioiden kanssa.”

 

(Osallistujapalautetta ohjelmasta)

Hyödyt

Riskienhallinta ja compliance finanssialalla -valmennusohjelma syventää osaamistasi riskienhallinnan ja compliancen muuttuvassa tehtäväkentässä. Vahvistat osaamistasi compliancen ja riskienhallinnan rakentamisesta ja kehittämisestä, eettisen ja vastuullisen toiminnan periaatteista sekä organisaation kulttuurin merkityksestä.

Vahvistat osaamistasi compliancen ja riskienhallinnan asiantuntijana
Saat välineitä kokonaisvaltaisen riskienhallinnan kulttuurin kehittämiseen
Kehityt eettisen ja vastuullisen toiminnan osaajana finanssialalla

Kenelle?

Ohjelma on suunniteltu riskienhallinnan, compliancen, sisäisen valvonnan ja tarkastuksen tehtävissä toimiville sekä liiketoiminnan asiantuntija-, kehitys- ja johtotehtävissä työskenteleville henkilöille.

Ohjelma sopii kaikille finanssialan toimijoille. Aiempina vuosina osallistujia on ollut muun muassa vakuutusyhtiöistä, rahoituslaitoksista, sijoituspalveluyhtiöistä ja eläkesäätiöistä.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma koostuu verkko-opintona suoritettavasta aloitusmoduulista, lähitapaamisina toteutettavista asiantuntijaluennoista ja ryhmäkeskusteluista sekä itsenäisistä yksilötehtävistä. 

Ohjelman rakenne

Online aloitusmoduuli

Aloitusmoduulissa voit kerrata riskienhallinnan ja compliancen perusteita lähtötilanteesi mukaan.

Lähitapaamiset

Kolmen lähiopetuspäivän aikana pääset oppimaan kokeneiden kouluttajiemme johdolla sekä keskustelemaan ja verkostoitumaan ohjelman muiden osallistujien kanssa.

Kurssitehtävät

Online-oppimisympäristössä toteutettavat yksilötehtävät tukevat kehittymistäsi.

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta