Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Strategic Sustainability for Business

Johdon valmennusohjelma toteutetaan yhteistyössä UC Berkeley Executive Educationin kanssa

Kuinka sisällyttää vastuullisuus liiketoimintastrategiaan?

Strategic Sustainability for Business -ohjelma keskittyy vastuullisen liiketoiminnan ja liiketoimintastrategian välisen yhteyden vahvistamiseen liiketoimintaympäristössä. Johtajien on ryhdyttävä toimiin ja hallittava yritystensä liiketoiminnan arvoketju ja varmistettava, että sen vastuullisuus ja liiketoimintastrategia täydentävät toisiaan.

Ohjelma on kattava johdanto vastuullisuusstrategian kehittämiseen ja toteuttamiseen liiketoiminnassa. Ohjelman aikana parannat ymmärrystäsi tulevaisuuden menestymisen kannalta keskeisimmistä vastuullisuusstrategian teemoista. Samalla verkostoidut kokeneiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa inspiroivien ryhmäkeskustelujen ja pohdintojen sekä luentojen ja yritysesittelyjen myötä.

“Every company needs a tailored strategic approach to sustainability, both to achieve best sustainability impacts and to achieve best business impacts.” - Dr. Leena Lankoski, Vanhempi yliopistolehtori, Sustainability in Business, Johtamisen laitos, Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi. Katso lisätietoja ohjelmasta englanninkielisiltä sivuilta.

Lataa esite  Ohjelmatiedot englanniksi

A View into the Program: Strategic Sustainability for Business 
– Integrating Sustainability into Your Business Strategy -webinaari 25.8.2020 klo 17.30–18.15

Liity mukaan ajatuksia herättelevään keskusteluun ohjelman kouluttajien, Fabian Sepulvedan ja Robert Strandin kanssa, kun he keskustelevat kestävyydestä strategisena kilpailuetuna ja tarjoavat silmäyksen aiheisiin ja kehyksiin, joita sovelletaan Strategic Sustainability for Business-ohjelmassa. Ohjelma on Aalto University Executive Educationin ja UC Berkeley Executive Educationin kehittämä ja toteuttama.

Webinaari on maksuton ja järjestetään englanniksi.

Ilmoittaudu

Aloitus

9.11.2020

Valmennuksen hyödyt

Strategic Sustainability for Business -ohjelma antaa osallistujille kokonaisvaltaisen kuvan vastuullisen liiketoiminnan strategisesta näkökulmasta. Ohjelma selkeyttää, miten vastuullisuusstrategian avulla luodaan arvoa ja miten vahvistetaan yritysvastuun ja strategian välistä yhteyttä. Osallistujat saavat näkemystä vastuullisuuden vaikutuksesta strategisella tasolla ja työkaluja inspiroivaan johtajuuteen muutoksen keskellä.

Lisäät ymmärrystäsi tulevaisuuden menestykseen liittyvistä tärkeimmistä vastuullisuuden strategisista aihealueista
Arvioit organisaatiosi arvoketjun uudelleen ja rakennat selkeän vision taloudelliseen menestykseen ja kilpailuetuun vastuullisuuden avulla
Kehität osaamistasi uusien potentiaalisten liiketoimintamallien avulla ja omaksut innovaatioajattelutavan muutoksen johtamiseen organisaatiossasi
Aloitat konkreettisesti organisaatiosi vastuullisuusstrategian laatimisen tai viet aloitettua vastuullisuusstrategiatyötä eteenpäin uusilla työkaluilla
Saat Aalto University Executive Educationin ja UC Berkeley Executive Educationin myöntämän todistuksen ohjelmasta

UC Berkeley Executive Education

UC Berkeley Executive Education toteuttaa vuosittain yli 150 ohjelmaa, mukaan lukien avoimet ohjelmat, räätälöidyt ohjelmat ja online-ohjelmat. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat UC Berkeleyn perusarvoja, ja yliopisto on nimetty yhdeksi maailman vihreimmistä. UC Berkeley pyrkii johtavaan asemaan ympäristöasioissa sekä edistämään vastuullisuutta koulutus- ja tutkimusaloitteiden kautta.

 

Lue lisää: executive.berkeley.edu.

 

Kenelle?

Strategic Sustainability for Business -ohjelma on suunniteltu johtajille, jotka vastaavat strategisista päätöksistä joko suoraan tai välillisesti yrityksen liiketoiminnan tai osaston kestävän kehityksen strategiassa.

Ohjelma on hyödyllinen:

  • Johtajille, joiden on muutettava vastuullisuuskeskustelua yrityksissään, toimialoillaan ja yhteisöissään
  • Johtajille ja päälliköille, jotka vastaavat organisaationsa yritysvastuustrategiasta ja kestävästä kehityksestä
  • Johtajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan kestävästä kehityksestä ja valmistautua tulevaisuuteen 

Sisältö ja aikataulu

Strategic Sustainability for Business -ohjelmaan kuuluu verkko- sekä lähiopetusta. Ohjelma alkaa verkkoseminaarilla 9.11.2020, jonka jälkeinen neljän päivän intensiiviopetus toteutetaan Helsingissä 30.11.–3.12.2020.

Ohjelman aikana työstät tätä ohjelmaa varten suunniteltua vastuullisuusstrategian työkirjaa yrityksesi käyttöön. Työkirjan tavoitteena on luoda konkreettiset toimintavaiheet organisaatioosi sovellettavaksi. Ohjelma yhdistää käytännön tietämyksen aitoihin caseihin yritys- sekä akateemisesta maailmasta.  

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta