Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Strategic Sustainability for Business

Johdon valmennusohjelma toteutetaan yhteistyössä UC Berkeley Executive Educationin kanssa

Kuinka sisällyttää vastuullisuus liiketoimintastrategiaan?

Strategic Sustainability for Business -ohjelma keskittyy vastuullisen liiketoiminnan ja liiketoimintastrategian välisen yhteyden vahvistamiseen. Johtajien on ryhdyttävä toimiin ja hallittava yritystensä liiketoiminnan arvoketju ja varmistettava, että sen vastuullisuus ja liiketoimintastrategia täydentävät toisiaan.

Ohjelma on kattava johdanto vastuullisuusstrategian kehittämiseen ja toteuttamiseen liiketoiminnassa. Ohjelman aikana parannat ymmärrystäsi tulevaisuuden menestymisen kannalta keskeisimmistä vastuullisuusstrategian teemoista. Samalla verkostoidut kokeneiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa inspiroivien ryhmäkeskustelujen ja pohdintojen sekä luentojen ja yritysesittelyjen myötä.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite

Aloitus

4.4.2022

Valmennuksen hyödyt

Ohjelma antaa osallistujille kokonaisvaltaisen kuvan vastuullisen liiketoiminnan strategisesta näkökulmasta. Ohjelma selkeyttää, miten vastuullisuusstrategian avulla luodaan arvoa ja miten vahvistetaan yritysvastuun ja strategian välistä yhteyttä. Osallistujat saavat näkemystä vastuullisuuden vaikutuksesta strategisella tasolla ja työkaluja inspiroivaan johtajuuteen muutoksen keskellä.

Lisäät ymmärrystäsi tulevaisuuden menestykseen liittyvistä tärkeimmistä vastuullisuuden strategisista aihealueista
Arvioit organisaatiosi arvoketjun uudelleen ja rakennat selkeän vision taloudelliseen menestykseen ja kilpailuetuun vastuullisuuden avulla
Kehität osaamistasi uusien potentiaalisten liiketoimintamallien avulla ja omaksut innovaatioajattelutavan muutoksen johtamiseen organisaatiossasi
Aloitat konkreettisesti organisaatiosi vastuullisuusstrategian laatimisen tai viet aloitettua vastuullisuusstrategiatyötä eteenpäin uusilla työkaluilla
Saat Aalto University Executive Educationin ja UC Berkeley Executive Educationin myöntämän todistuksen ohjelmasta

UC Berkeley Executive Education

UC Berkeley Executive Education toteuttaa vuosittain yli 150 ohjelmaa, mukaan lukien avoimet ohjelmat, räätälöidyt ohjelmat ja online-ohjelmat. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat UC Berkeleyn perusarvoja, ja yliopisto on nimetty yhdeksi maailman vihreimmistä. UC Berkeley pyrkii johtavaan asemaan ympäristöasioissa sekä edistämään vastuullisuutta koulutus- ja tutkimusaloitteiden kautta.

 

Lue lisää: executive.berkeley.edu.

 

Kenelle?

Strategic Sustainability for Business -ohjelma on suunniteltu johtajille, jotka vastaavat strategisista päätöksistä joko suoraan tai välillisesti yrityksen liiketoiminnan tai osaston kestävän kehityksen strategiassa.

Ohjelma on hyödyllinen:

  • Johtajille, joiden on muutettava vastuullisuuskeskustelua yrityksissään, toimialoillaan ja yhteisöissään
  • Johtajille ja päälliköille, jotka vastaavat organisaationsa yritysvastuustrategiasta ja kestävästä kehityksestä
  • Johtajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan kestävästä kehityksestä ja valmistautua tulevaisuuteen 

Sisältö ja aikataulu

Strategic Sustainability for Business -ohjelmaan kuuluu verkko- sekä lähiopetusta. Noin neljän kuukauden pituinen ohjelma alkaa verkkoseminaarilla, jonka jälkeen seuraavat opetuspäivät toteutetaan joko verkko- tai lähiopetuksena. Lähiopetuspäiviin tarjotaan mahdollisuutta osallistua myös etänä.

Ohjelman aikana työstät tätä ohjelmaa varten suunniteltua vastuullisuusstrategian työkirjaa yrityksesi käyttöön. Työkirjan tavoitteena on luoda konkreettiset toimintavaiheet organisaatioosi sovellettavaksi. Ohjelma yhdistää käytännön tietämyksen aitoihin caseihin yritys- sekä akateemisesta maailmasta.  

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin koulutuksiimme