Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Strategic Sustainability for Business

Kuinka sisällyttää vastuullisuus liiketoimintastrategiaan?

Yritysten on tunnistettava oma asema, arvoketju ja tavoite vastuullisuuskysymyksissä ja tehtävä aktiivisia toimenpiteitä päämäärien saavuttamiseksi ja toiminnan arvioimiseksi.

Strategic Sustainability for Business -ohjelma keskittyy kestävän kehityksen ja liiketoimintastrategian välisen yhteyden vahvistamiseen yrittäjähenkistä ajattelutapaa korostaen. Ohjelman aikana parannat ymmärrystäsi tulevaisuuden menestymisen kannalta keskeisimmistä vastuullisuusstrategian teemoista. Samalla verkostoidut kokeneiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa inspiroivien ryhmäkeskustelujen ja pohdintojen sekä luentojen ja yritysesittelyjen myötä.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 4,5 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Valmennuksen hyödyt

Ohjelma antaa osallistujille kattavan kuvan vastuullisen liiketoiminnan strategisesta näkökulmasta. Ohjelma selkeyttää, miten vastuullisuusstrategian avulla luodaan arvoa ja miten vahvistetaan yritysvastuun ja strategian välistä yhteyttä. Osallistujat saavat myös näkemystä ja työkaluja inspiroivaan johtajuuteen murroksen keskellä.

Lisäät ymmärrystäsi vastuullisuuden strategisista aihealueista
Pystyt arvioimaan organisaatiosi arvoketjun vastuullisuuden näkökulmasta ja määrittämään yrityksesi kilpailuetua vastuullisuuden avulla
Kehität osaamistasi vastuullisista liiketoimintamalleista innovatiivisen ajattelutavan kautta ja omaksut tapoja ajaa muutosta organisaatiossasi

Kenelle?

Strategic Sustainability for Business -ohjelma on tarkoitettu strategisesta päätöksenteosta vastaaville henkilöille eri liiketoiminta-alueilla tai yrityksen eri toiminnoissa.

Ohjelma on hyödyllinen:

  • Johtajille, jotka haluavat uudistaa vastuullisuuskeskustelua yrityksissään, toimialoillaan ja yhteisöissään
  • Johtajille ja päälliköille, jotka vastaavat organisaationsa yritysvastuustrategiasta ja kestävästä kehityksestä
  • Johtajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan vastuullisuudesta ja valmistautua tulevaisuuteen 

Sisältö ja aikataulu

Strategic Sustainability for Business on kolmipäiväinen lähiopetuksena toteutettava ohjelma, jota pohjustetaan ajatuksia herättävällä esitehtävällä ja -lukemistolla. Ohjelman jälkeen tehdään lopputehtävä. Interaktiiviset lähipäivät koostuvat harjoituksista ja keskusteluista. Ohjelman teemoihin lukeutuvat kestävän kehityksen strateginen analyysi ja suunnittelu, strategian kehittäminen ja toteutus, liiketoimintamallien uudelleen ajattelu, vastuullisuuden ja strategian viestiminen sisäisesti ja ulkoisesti sekä sietokyvyn kasvatus epävarmoina aikoina.

Ohjelma yhdistää käytännön tiedon ja aidot caset yritysmaailman ja akatemian huippunimiin. Olennainen osa ohjelmaa on toisilta oppiminen ja yrittäjähenkisen ajattelutavan herättäminen sekä avoimuus uusille ideoille ja toimintatavoille. 

Katso tarkempi sisältö ja aikataulu englanninkieliseltä sivulta

Kouluttajat

Leena Lankoski

Leena Lankoski (TkT) toimii vanhempana yliopistolehtorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen erikoisalaansa on yritysvastuu ja kestävä kehitys. Hänellä on myös dosentuuri Helsingin yliopistossa yritysvastuun alalla sekä toimii vierailevana opettajana INSEADissa Ranskassa.

Fabian Sepulveda

KTT Fabian Sepulvedalla on yli 20 vuoden kokemus tekniikan, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä pankkitoiminnan aloilta. Hän on työskennellyt lukuisissa yrityksissä, joiden joukossa mm. Lucent Technologies, A.T. Kearney sekä JP Morgan.

Tällä hetkellä hän toimii aktiivisesti Suomen yrittäjäekosysteemin kehittämistehtävissä ja työskentelee startup -valmentajana ja Lean Launchpad -konseptin kouluttajana. Hän opettaa mm. Aalto-yliopiston Ventures Programmissa sekä toimii valmentajana Aalto University Executive Educationissa.

Louise Kofod Thomsen

Master in Business Administration and Organizational Communication, Copenhagen Business School

Independent Sustainability Advisor and Owner, LT Cambio

External Lecturer in Corporate Sustainability with a focus on Nordic Business, Copenhagen Business School

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin