Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Strategic Sustainability for Business

Johdon valmennusohjelma toteutetaan yhteistyössä UC Berkeley Executive Educationin kanssa

Kuinka sisällyttää vastuullisuus liiketoimintastrategiaan?

Strategic Sustainability for Business -ohjelma keskittyy vastuullisen liiketoiminnan ja liiketoimintastrategian yhteyksiin. Yritysten on tunnistettava oma asema, arvoketju ja tavoite vastuullisuuskysymyksissä ja tehtävä aktiivisia toimenpiteitä päämäärien saavuttamiseksi ja toiminnan arvioimiseksi.

Ohjelma on kattava johdanto vastuullisuusstrategian kehittämiseen ja toteuttamiseen liiketoiminnassa. Ohjelman aikana parannat ymmärrystäsi tulevaisuuden menestymisen kannalta keskeisimmistä vastuullisuusstrategian teemoista. Samalla verkostoidut kokeneiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa inspiroivien ryhmäkeskustelujen ja pohdintojen sekä luentojen ja yritysesittelyjen myötä.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite

Valmennuksen hyödyt

Ohjelma antaa osallistujille kattavan kuvan vastuullisen liiketoiminnan strategisesta näkökulmasta. Ohjelma selkeyttää, miten vastuullisuusstrategian avulla luodaan arvoa ja miten vahvistetaan yritysvastuun ja strategian välistä yhteyttä. Osallistujat saavat myös näkemystä ja työkaluja inspiroivaan johtajuuteen murroksen keskellä.

Lisäät ymmärrystäsi vastuullisuuden strategisista aihealueista
Pystyt arvioimaan organisaatiosi arvoketjun vastuullisuuden näkökulmasta ja määrittämään yrityksesi kilpailuetua vastuullisuuden avulla
Kehität osaamistasi vastuullisista liiketoimintamalleista
Aloitat konkreettisesti organisaatiosi vastuullisuusstrategian laatimisen tai viet aloitettua vastuullisuusstrategiatyötä eteenpäin uusilla toiminta-alueilla
Saat Aalto University Executive Educationin ja UC Berkeley Executive Educationin myöntämän todistuksen ohjelmasta ja laajennat verkostoasi

UC Berkeley Executive Education

UC Berkeley Executive Education toteuttaa vuosittain yli 150 ohjelmaa, mukaan lukien avoimet ohjelmat, räätälöidyt ohjelmat ja online-ohjelmat. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat UC Berkeleyn perusarvoja, ja yliopisto on nimetty yhdeksi maailman vihreimmistä. UC Berkeley pyrkii johtavaan asemaan ympäristöasioissa sekä edistämään vastuullisuutta koulutus- ja tutkimusaloitteiden kautta.

 

Lue lisää: executive.berkeley.edu.

 

Kenelle?

Strategic Sustainability for Business -ohjelma on tarkoitettu strategisesta päätöksenteosta vastaaville henkilöille eri liiketoiminta-alueilla tai yrityksen eri toiminnoissa.

Ohjelma on hyödyllinen:

  • Johtajille, jotka haluavat uudistaa vastuullisuuskeskustelua yrityksissään, toimialoillaan ja yhteisöissään
  • Johtajille ja päälliköille, jotka vastaavat organisaationsa yritysvastuustrategiasta ja kestävästä kehityksestä
  • Johtajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan vastuullisuudesta ja valmistautua tulevaisuuteen 

Sisältö ja aikataulu

Strategic Sustainability for Business -ohjelmaan kuuluu verkko- sekä lähiopetusta. Noin neljän kuukauden pituinen ohjelma alkaa verkkoseminaarilla, jonka jälkeen seuraavat opetuspäivät toteutetaan joko verkko- tai lähiopetuksena. Lähiopetuspäiviin tarjotaan mahdollisuutta osallistua myös etänä.

Ohjelman aikana työstät tätä ohjelmaa varten suunniteltua vastuullisuusstrategian työkirjaa yrityksesi käyttöön. Työkirjan tavoitteena on luoda konkreettiset toimintavaiheet organisaatioosi sovellettavaksi. Ohjelma yhdistää käytännön tietämyksen aitoihin caseihin yritys- sekä akateemisesta maailmasta.  

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Alex Budak

Alex Budak (PhD) kuuluu UC Berkeleyn kauppakorkeakoulun opetushenkilökuntaan ja toimii johtajana sen kansainvälisille opiskleijoille tarjotussa laajassa ohjelmassa.

Leena Lankoski

Leena Lankoski (TkT) toimii vanhempana yliopistolehtorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen erikoisalaansa on yritysvastuu ja kestävä kehitys. Hänellä on myös dosentuuri Helsingin yliopistossa yritysvastuun alalla sekä toimii vierailevana opettajana INSEADissa Ranskassa.

Robert Strand

Robert Strand (PhD) toimii johtajana UC Berkeleyn vastuullisen liiketoiminnan yksikössä sekä opettajana UC Berkeleyn kauppakorkeakoulussa.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin koulutuksiimme