Inspiroidu ja astu sisään oppimisen uuteen maailmaan

Työn muuttuva luonne edellyttää ammattilaisilta uudenlaista asiantuntijuutta. Aalto ACCESS:n avoimet koulutukset antavat työelämässä oleville ammattilaisille mahdollisuuden ottaa tämä haaste rohkeasti vastaan tarjoamalla uudentyyppisiä matalan kynnyksen oppimissisältöjä, jotka on helposti sovellettavissa omaan työhösi. On tavoitteenasi sitten laajentaa katsantokantojasi, nostaa osaamisesi uudelle tasolle omalla alallasi, tai alkaa tutkia uranvaihdon mahdollisuuksia, me autamme sinut alkuun ja löytämään oikean suunnan henkilökohtaisella oppimispolullasi.

Aalto ACCESS:n avoimet koulutukset on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan perusteita heille täysin uusista teemoista tai opiskelemaan syvemmin valitsemiaan taiteen, kauppatieteiden tai tekniikan alan aihepiirejä. Oppimissisällöt perustuvat Aalto-yliopiston tutkinto-opetukseen ja on räätälöity työssäkäyvien ammattilaisten tarpeisiin. Ainutlaatuiset ohjelmakokonaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden oppia ja verkostoitua Aalto-yliopiston perustutkinto-opiskelijoiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa yliopiston kampuksella, tehdä opintoja joustavasti verkossa, tai suorittaa lyhyitä mikro-oppimiskokonaisuuksia mobiililaitteellasi tai muita digitaalisia työkaluja hyödyntäen.

Aalto ACCESS:n koulutusportfoliota kehitetään jatkuvasti läheisessä yhteistyössä Aalto-yliopiston kuuden koulun ja niiden laitosten kanssa. Aalto-yliopiston avoimeen elämänlaajuisen oppimisen tarjoomaan pääset tutustumaan kokonaisuudessaan osoitteessa lifewidelearning.aalto.fi.

Ota yhteyttä

Lisätietoja koulutuksistamme saat yhteyshenkilöiltämme.

Laura Sivula

Business Area Director, Aalto ACCESS Programs

+358 50 384 7228

laura.sivula@aaltoee.fi