Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Johdatus vastuulliseen liiketoimintaan

Johdatus vastuulliseen liiketoimintaan on kaksipäiväinen Vastuullisuus ja liiketoiminta -ohjelman opintojakso, joka on mahdollista suorittaa myös itsenäisenä ohjelmana.

Suunnitelmallinen vastuullisuuden johtaminen ja selkeiden tavoitteiden asettaminen auttavat organisaatiota pääsemään vastuullisen liiketoiminnan päämääriin sekä hyödyntämään vastuullisuutta strategisena välineenä kilpailukyvyn lisäämiseksi. 

Johdatus vastuulliseen liiketoimintaan -koulutuksessa ymmärrät, millaisia teemoja vastuulliseen liiketoimintaan yleisesti liitetään ja miksi. Opit organisaation vastuullisen liiketoiminnan osa-alueista, joiden perusteella voidaan arvioida vastuullisuuden mahdollisuuksia, menestystekijöitä, riskejä ja vastuita. Koulutuksessa huomiota kiinnitetään erityisesti eri osa-alueiden yhdistämisen problematiikkaan. Asetat oman organisaatiosi vastuullisuusteot globaaliin mittakaavaan ja arvioit kestävän kehityksen haasteiden vaikutusta.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Sisältö

Koulutuksen aiheita ovat:

  • Yritysvastuu strategian ja innovaatioiden ytimessä
  • Sidosryhmät yritysvastuun kehittäjinä
  • Triple bottom line
  • Vastuullisuuden strateginen lähestymis- ja toteutustapa
  • Kontekstin ymmärtäminen, kompleksisuuden johtaminen ja epävarmuuksista suoriutuminen
  • Disruptio
  • Innovaatioprosessit
  • Sidosryhmät ja innovaatiot
  • Kuluttajien uudet roolit; kuluttajat tuottajina, jakamistalous

Ohjelma toteutetaan hybridimuotoisena (osallistuminen koulutustiloissamme tai etänä).

Kouluttajat

Aija Bärlund

Aija Bärlund on Boardman Oy:n partneri ja Vastuullisuus hallituksen ja johdon agendalla -kehitysryhmän puheenjohtaja.

Hän toimii World Economic Forumin ilmastoaloitteen Boards Impact Forumin pohjoismaisessa ohjausryhmässä.

Bärlund on uransa aikana auttanut lukuisia suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Kiinassa.

Samuli Patala

Samuli Patala toimii johtamisen ja organisoinnin apulaisprofessorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Hänen erikoisalaansa on vastuullinen ja kestävä liiketoiminta. Patala on toiminut useissa yhteistyöprojekteissa yliopistojen ja yritysten välisissä yhteistyöhankkeissa, ja tehnyt näiden puitteissa yhteistyötä kymmenien yritysten kanssa kestävään liiketoimintaan liittyen. Hän on toiminut aikaisemmin Harvardin yliopistossa sekä LUT-yliopistossa. Patalalla on usean vuoden kokemus kestävän liiketoiminnan opetuksesta ja koulutuksesta useille eri kohderyhmille (yliopistojen perustutkinnot, tohtoriopinnot sekä yrityskoulutukset).

Patala on julkaissut lukuisia tieteellisiä artikkeleita sekä raportteja liittyen mm. kiertotalouden johtamiseen, vastuullisuuttta edistäviin yhteistyömalleihin sekä kestäviin liiketoimintamalleihin. Hänellä on erityiskokemusta energia- ja tekstiilialoilta.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin