Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Hybrid Leadership

Siirtyminen perinteisestä johtajuudesta etäjohtamiseen on ollut odotettua nopeampaa ja tehokkaampaa. Etätyö ja hybridi-johtaminen ovat tulleet jäädäkseen, sillä yhä useammilla yrityksillä – niin työnantajilla kuin työntekijöillä – on ollut mahdollisuus tutustua niiden myönteisiin puoliin. 

Kun tiimisi työskentelee etänä ja etäältä, esimiestyön on mukauduttava. Olennaisinta on aina oikeanlainen ihmisten johtaminen, oli kyse perinteisestä tai etäjohtajuudesta. Huomioitavat tekijät ovat vain hieman erilaisia. Kuinka voit johtajana luoda luottamusta ja vaikutusvaltaa, jotta voit menestyksekkäästi johtaa tiimiäsi virtuaalisesti? Tarvitsetko inspiraatiota ja esimerkkejä siitä, miten saat tiimisi toimimaan, kun viestintä on enimmäkseen virtuaalista?

Mitä tuottavampi olet virtuaalitiimien johtamisessa, sitä enemmän voit hyödyntää virtuaalitiimien yrityksellesi tuomia etuja ja etätyömahdollisuuksia.

Hybrid Leadership -ohjelma (hybridi-johtaminen) lähestyy johtajuuden ajankohtaista teemaa akateemiseen tutkimukseen pohjautuvalla käytännön kosketuksella. Ohjelma on suunniteltu johtajille, jotka johtavat tiimejään etäältä nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelma tarjoaa kokonaiskuvan johtajuuden ja esimiestyön nykyisistä suuntauksista, keskittyen etäjohtamiseen ja siinä menestymiseen.

Ohjelmassa pääset syventymään tarkemmin mm. seuraaviin teemoihin:

  • Johtajuus digitaaliaikana
  • Etäjohtaminen palveluroolina
  • Etätiimien johtaminen, myös globaalisti
  • Luottamuksen rakentaminen ja harmonian vaaliminen etänä
  • Konfliktien ja heikon suorituskyvyn interventiostrategiat

Huomiothan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

  Ohjelmatiedot englanniksi  Lataa englanninkielinen esite

Hyödyt

Hybrid Leadership -ohjelma tarjoaa yhdistelmän akateemista tutkimusta ja käytännön työkaluja ja esimerkkejä paremmasta johtajuudesta virtuaaliympäristössä. Ohjelman kautta esimiehet voivat kasvaa etäjohtajina sekä löytää omat ja tiimin vahvuudet, joiden avulla he voivat rakentaa erinomaisen tiimisuorituksen. Osallistumalla ohjelmaan voit varmistaa, että tiimilläsi on paras pohja työssä onnistumiseen ja sinulla on parhaat johtajuuden työkalut.

Ole valmis johtamaan digitaaliaikana
Tehosta johtamistaitojasi muutoksen aikakaudella
Opi lisää menestyksekkään etäjohtamisen takana olevasta akateemisesta tutkimuksesta
Hanki työkaluja luottamuksen ja harmonian luomiseen virtuaaliryhmien välillä
Jaa ja ole vuorovaikutuksessa muiden etäjohtajien kanssa

Kenelle?

Ohjelma on suunniteltu kaikille esimiehille, joiden tiimit työskentelevät satunnaisesti tai jatkuvasti etäältä, joko etätyömahdollisuuksien vuoksi tai maantieteellisistä syistä.

Ohjelma käsittelee nykyajan esimiestyötä laaja-alaisesti. Siinä keskitytään pääasiassa esimiehen haasteisiin, jotka liittyvät johdonmukaiseen tiimin ja luotettavan ympäristön rakentamiseen, kun tiimit eivät työskentele fyysisesti yhdessä.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma on käytännöllinen verkkovalmennus, jolla on vahva akateeminen tausta. Se sisältää harjoituksia ja mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja jakamiseen osallistujien kesken.

Lisätiedot englanninkieliseltä sivulta

Ohjelman opetuksesta ja vuorovaikuksesta

Valmennus toteutetaan Zoomin kautta, ja on hyvin käytännönläheinen sekä interaktiivinen. Kouluttajien oman sisällön lisäksi osallistujat pääsevät jakamaan omia näkemyksiään ja kokemuksiaan sekä pienryhmissä että reflektoiden koko ryhmän kanssa. Opetuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan myös muita Zoomin mahdollistavia vuorovaikutusmenetelmiä. Valmennukseen osallistuvia pyydetään valmistautumaan opetusjaksoihin ennakkotehtävien- tai pohdintojen kautta.

Kouluttajat

Pia Lappalainen

Dosentti Pia Lappalainen on tekniikan tohtori ja filosofian maisteri. Hän on erikoistunut tuottavuustutkimukseen, suorituksen mittaamiseen, henkilöstöjohtamiseen, johtamisviestintään, työhyvinvointiin ja konfliktin hallintaan.

Lappalainen on Aalto EE:n Senior Advisor ja hänellä on Maanpuolustuskorkeakoulussa Suorituksen johtamisen ja työyhteisön konfliktinhallinnan dosentuuri, ja LUT-yliopistossa Suorituskyvyn johtamisen ja esimiesviestinnän dosentuuri. Sen lisäksi, että hän luennoi Aalto-yliopistossa, hän työskentelee ohjelmajohtajana Helsingin yliopistossa ja johtoryhmäkonsulttina yrityksissä. Hän toimii myös sovittelijana työelämän ristiriitatilanteissa.

Niina Nurmi

Niina Nurmi on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori ja johtaa International Design Business Management -koulutusohjelmaa.

Professori Niina Nurmen erityisasiantuntijuus on etätyön ja etäjohtamisen tutkimuksessa, jonka parissa hän on toiminut yli 15 vuotta. Hänen tutkimuksensa erityisalueena on globaalit tiimit ja asiantuntijoiden johtaminen etäältä. Hänen akateeminen taustansa on aikuiskoulutuksesta ja organisaatiopsykologiasta. Nurmi on työskennellyt vuosien ajan myös vierailevana tutkijana Stanfordin yliopistossa. Ennen akateemista uraa Nurmi on toiminut henkilöstöpäällikkönä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta