Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Hybrid Leadership

Hybridijohtaminen mahdollistaa työn tekemisen tapojen sekä johtajuuden uudistamisen

Miten johtajana ja esihenkilönä saat parhaan esiin tiimistäsi hybridityössä?

Olennaisinta on aina oikeanlainen ihmisten johtaminen, oli kyse perinteisestä, etä- tai hybridijohtajuudesta. Miten johtajana luot luottamusta ja toisaalta kuinka käytät vaikutusvaltaa, jotta voit menestyksekkäästi johtaa tiimisi työtä virtuaalisesti tai hybridimallissa? Tarvitsetko inspiraatiota ja esimerkkejä siitä, miten saat tiimisi toimimaan, kun viestintä on enimmäkseen virtuaalista?

Mitä tuottavampi olet virtuaalitiimien johtamisessa, sitä enemmän voit hyödyntää hybridityön yrityksellesi tai organisaatiollesi tuomia etuja ja etätyömahdollisuuksia.

Hybridijohtamisen valmennus lähestyy johtajuuden ajankohtaista teemaa akateemiseen tutkimukseen pohjautuvalla käytännön kosketuksella. Ohjelma on suunniteltu johtajille ja tiiminvetäjille, jotka johtavat tiimejään sekä lähi- että etätyössä nyt ja tulevaisuudessa.

 
Ohjelmatiedot englanniksi  Lataa esite

Huomioithan, että valmennus toteutetaan englanniksi.

Aloitus

Kysy lisätietoja seuraavasta toteutuksesta

"Hybrid leadership is not about reinventing the (leadership) wheel but rather about shifting foci to practices and behaviors that better meet individual employees' needs - also those of leaders."

Pia Lappalainen, Senior Advisor, Aalto EE; Lecturer, Aalto University School of Business, Department of Management Studies

Hyödyt

Hybridijohtajuuden valmennusohjelma tarjoaa yhdistelmän akateemista tutkimusta ja käytännön työkaluja ja esimerkkejä parempaan johtajuuteen virtuaaliympäristössä. Ohjelman kautta kasvat etäjohtajana ja löydät sekä omat että tiimisi vahvuudet, joiden varaan rakennat erinomaisen tiimisuorituksen. Osallistumalla ohjelmaan voit varmistaa, että tiimilläsi on paras pohja hybridityössä onnistumiseen ja sinulla on parhaat johtajuuden työkalut.

Ole valmis johtamaan digitaaliaikana
Hanki työkaluja luottamuksen ja harmonian luomiseen virtuaaliryhmien välillä
Tehosta muutosjohtamisen taitojasi
Opi lisää menestyksekkään etäjohtamisen takana olevasta akateemisesta tutkimuksesta
Jaa ja ole vuorovaikutuksessa muiden etätyötä johtavien kanssa

Kenelle?

Ohjelma on suunniteltu kaikille esimiehille, joiden tiimit työskentelevät satunnaisesti tai jatkuvasti etäältä, joko etätyömahdollisuuksien vuoksi tai maantieteellisistä syistä.

Ohjelma käsittelee nykyajan esimiestyötä laaja-alaisesti. Siinä keskitytään pääasiassa esimiehen haasteisiin, jotka liittyvät johdonmukaiseen tiimin ja luotettavan ympäristön rakentamiseen, kun tiimit eivät työskentele fyysisesti yhdessä.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma on käytännöllinen verkkovalmennus, jolla on vahva akateeminen tausta. Se sisältää harjoituksia ja mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja jakamiseen osallistujien kesken. Se tarjoaa kokonaiskuvan johtajuuden ja esimiestyön nykyisistä suuntauksista, keskittyen etäjohtamiseen ja siinä menestymiseen.

Voit lukea lisää myös englanninkieliseltä sivultamme »

Ohjelman opetuksesta ja vuorovaikuksesta

Valmennus toteutetaan Zoomin kautta, ja on hyvin käytännönläheinen sekä interaktiivinen. Kouluttajien oman sisällön lisäksi osallistujat pääsevät jakamaan omia näkemyksiään ja kokemuksiaan sekä pienryhmissä että reflektoiden koko ryhmän kanssa. Opetuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan myös muita Zoomin mahdollistavia vuorovaikutusmenetelmiä. Valmennukseen osallistuvia pyydetään valmistautumaan opetusjaksoihin ennakkotehtävien- tai pohdintojen kautta.

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Pia Lappalainen

Dosentti Pia Lappalainen on tekniikan tohtori ja filosofian maisteri. Hän on erikoistunut tuottavuustutkimukseen, suorituksen mittaamiseen, henkilöstöjohtamiseen, johtamisviestintään, työhyvinvointiin ja konfliktin hallintaan.

Lappalainen on Aalto EE:n Senior Advisor ja hänellä on Maanpuolustuskorkeakoulussa Suorituksen johtamisen ja työyhteisön konfliktinhallinnan dosentuuri, ja LUT-yliopistossa Suorituskyvyn johtamisen ja esimiesviestinnän dosentuuri. Sen lisäksi, että hän luennoi Aalto-yliopistossa, hän työskentelee ohjelmajohtajana Helsingin yliopistossa ja johtoryhmäkonsulttina yrityksissä. Hän toimii myös sovittelijana työelämän ristiriitatilanteissa.

Niina Nurmi

Niina Nurmi on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori ja johtaa International Design Business Management -koulutusohjelmaa.

Professori Niina Nurmen erityisasiantuntijuus on etätyön ja etäjohtamisen tutkimuksessa, jonka parissa hän on toiminut yli 15 vuotta. Hänen tutkimuksensa erityisalueena on globaalit tiimit ja asiantuntijoiden johtaminen etäältä. Hänen akateeminen taustansa on aikuiskoulutuksesta ja organisaatiopsykologiasta. Nurmi on työskennellyt vuosien ajan myös vierailevana tutkijana Stanfordin yliopistossa. Ennen akateemista uraa Nurmi on toiminut henkilöstöpäällikkönä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta