Edellinen sivu

Talous haltuun virtuaalisesti

Talous haltuun virtuaalisesti -verkkokurssi on kustannustehokas ja joustava opintokokonaisuus talouden perusasioista. Mitä tuloslaskelma ja tase kertovat? Mitkä ovat tärkeimmät tunnusluvut? Kuinka arvioin investointien kannattavuutta? Entä mitkä ovat budjetoinnin pääperiaatteet? Kuinka hyödynnän laskentatoimea liiketoiminnan strategisen ohjauksen tukena? Saat kaiken sen tiedon, mitä jokaisen esimiehen ja asiantuntijan tulee tietää taloudesta.

Kurssi sopii erinomaisesti myös ennakkomateriaaliksi Aalto EE:n valmennusohjelmiin. Osallistujat voivat kätevästi kerrata talouden perusasiat ennen lähiopetusjaksoa, jolloin lähiopetuspäivinä voidaan syventyä toimialan ja yrityksen erityisasioihin.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

19 videoluentoa

Harjoituksia, joilla voit testata osaamisesi
kussakin aihepiirissä

Valitset itse oman
aikataulusi ja tahdin

Talous haltuun virtuaalisesti -verkkokurssi sisältää kattavat perustiedot sekä rahoittajien että johdon laskennan alueelta. Kurssi sisältää 18 videoitua luentoa kestoiltaan noin 10 minuuttia. Mukana on myös tehtäviä, joiden avulla voi tarkistaa oman osaamisen kussakin aihealueessa.

Hyödyt

Talous haltuun virtuaalisesti on joustava tapa vahvistaa esimiesten ja asiantuntijoiden talouden osaamista. Se auttaa myös rakentamaan yhtenäisen osaamistason valituille tiimeille, ryhmille tai osastoille.

Lisää osaamistasi ja helpottaa työtäsi. Voit luottaa omaan talouden tuntemukseesi.
Saat kattavat perustiedot, hallitset keskeiset termit ja osaat tulkita talouden tunnuslukuja.
Joustava tapa oppia. Sinä päätät aikataulun ja etenemistahdin.

Kenelle?

Uusille oppijoille

Tulosvastuullisissa tehtävissä työskentelevät esimiehet ja asiantuntijat, jotka haluavat oppia perusasiat yritystaloudesta ja tulkitsemaan talouden tunnuslukuja.

Kertausta kaipaaville

Verkkokurssi sopii kaikille, jotka kaipaavat kertausta ja harjoitusta laskentatoimen peruskäsitteistä ja niiden tyypillisistä käyttöyhteyksistä. Toimii hyvänä ennakkoharjoituksena ennen Aalto EE:n talouden valmennusohjelmia.

Kysy meiltä

Sisältö

Luennoitsija: Teemu Malmi, professori, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Ilmoittautuminen

Hanki käyttöoikeus

Verkkokurssin hinta on 200 € + alv. Hinta oikeuttaa käyttöoikeuteen yhdelle henkilölle kolmeksi (3) kuukaudeksi.

Aloitusajankohta