Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Aalto CFO Program

Vahvista osaamistasi talousjohtajana ja osoita suunta tulevaisuuteen

Taloushallinnolla ja talousjohdolla on tärkeä strateginen rooli liiketoiminnan kehityksen suunnan määrittämisessä sekä informaation tuottamisessa ja tuen antamisessa yrityksen johdolle. Tulevaisuuden ennakointi ja digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen ovat nousseet keskeisiksi teemoiksi talousfunktion johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Aalto CFO Program -ohjelma tarjoaa vastauksia näihin haasteisiin ja vahvistaa talousjohdon roolia strategisena ja vaikuttavana yritysjohdon kumppanina. Ohjelma tarjoaa myös uusia näkökulmia liiketoimintaympäristön ja talousfunktion digitalisoitumisen viimeaikaiseen kehitykseen. Ohjelman avulla syvennät osaamistasi johtaa liiketoiminnan suorituskykyä sekä vaikutat yrityksen tulevaisuuden menestykseen.

Aalto CFO Program keskittyy talousjohtamisen keskeisten kyvykkyyksien kehittämiseen. Ohjelman avulla uudistat käsitystäsi talousjohtajan muuttuvasta roolista ja päivität tietojasi uusimmista yritystalouden käsitteistä. Lisäksi ohjelma tarjoaa työkaluja ennakoida tulevaisuutta sekä hyödyntää uusia teknologioita liiketoiminnan kehittämisessä. Vahvistat myös henkilökohtaisia viestimisen ja vaikuttamisen taitojasi.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 9 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite 

Hyödyt

Ohjelman avulla vahvistat rooliasi talousjohtajana sekä luot lisäarvoa yrityksellesi.

Uudista käsityksesi talousjohtajan ja talousfunktion muuttuvasta roolista
Päivitä tietosi uusimmista yritystalouden käsitteistä ja käytännöistä
Valmistaudu vastaamaan yritysrahoitukseen, hyvään hallintotapaan ja yrityksen arvonmääritykseen liittyviin haasteisiin paremmin
Syvennä ymmärrystäsi liiketoimintaympäristön digitalisoitumisesta ja sen tuomista uusista mahdollisuuksista
Opi uusia tapoja viestiä ja vaikuttaa

Kenelle?

Aalto CFO Program -ohjelma on tarkoitettu talousjohtajille ja Group Controllereille sekä myös muille kokeneille taloushallinnon asiantuntijoille, jotka tähtäävät urallaan talousjohtajan kasvupolulle. Ohjelma tarjoaa välineitä talousfunktion johtamiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen talouden näkökulmasta.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta