Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Mergers and Acquisitions

Strategisten yritysjärjestelyiden parhaat käytännöt seuraavalle vuosikymmenelle

Ohjelma antaa osallistujalle jäsennetyn käsityksen yritysjärjestelyprosessista sekä välineet ja taidot, joita prosessin eri vaiheiden onnistunut toteutus edellyttää.

Mergers and Acquisitions -ohjelma käsittelee yritysjärjestelyitä yhtiön strategian toteuttamiskeinoina ja syventää osallistujien tietämystä prosessin eri vaiheista, yritysjärjestelystrategiasta ja kaupantekovaiheesta sulautumisen jälkeiseen integraatioon ja muutosjohtamiseen.

Koulutusohjelma parantaa merkittävästi osallistujien valmiuksia osallistua yritysjärjestelyprosessin eri vaiheisiin lisäarvoa tuottavalla tavalla. Saat uusimmat tiedot ja parhaat käytännöt alan johtavilta asiantuntijoilta oman organisaatiosi kanssa jaettaviksi.

Ohjelmasta on mahdollista siirtää 4,5 ECTS-opintopistettä Aalto Executive MBA- tai Aalto MBA -ohjelmaan.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Benefiting from M&A Market Uncertainty

There are typically headwinds that make the M&A market difficult and fraught with uncertainty, but most of the leaders who pursue and make deals show a growing tendency to shift course and persevere in the hunt for value. Beyond the generally positive outlook of the respondents in the 2024 Deloitte M&A Trends Survey, this new research shows strong signs that dealmaking may be poised for a rebound in the coming year.

M&A Trends Survey

Lataa Deloitten "2024 M&A Trends Survey: Mind the Gap" -tutkimusraportti.

Mergers and Acquisitions M&A Trends Survey

pdf

Lataa Deloitten 2024 M&A Trends Survey -raportti.

Hyödyt

Yritysjärjestely-koulutuksessa opit valmistamaan oman organisaatiosi tuleviin yritysjärjestelyihin muuttuvassa liiketoiminta- ja teknologiaympäristössä. Opit tunnistamaan yritysjärjestelyprosessin eri vaiheet ja valitsemaan niihin oikeat työkalut. Ohjelmassa opit parantamaan organisaatiosi mahdollisuuksia tehdä älykkäitä yritysostoja, onnistua integraatioissa ja luoda kestävästi menestyvää liiketoimintaa.

Opit keskeiset viitekehykset, työkalut ja parhaat käytännöt yritysjärjestelyissä; yleisten menestystekijöiden ja sudenkuoppien tunnistaminen
Saat käsityksen yritysjärjestelyprosessista ja ymmärrät eri vaiheiden merkityksen sinulle ja organisaatiollesi
Tunnistat yritysjärjestelyiden roolin organisaation strategisten tavoitteiden saavuttamisessa; yritysjärjestelyn onnistunut johtaminen tai edistäminen

Kenelle?

Mergers and Acquisitions -ohjelma on tarkoitettu yrityksille, jotka käyttävät tai harkitsevat käyttävänsä yrityskauppoja strategiseen laajenemiseen tai uusien kyvykkyyksien hankintaan.

Koulutus on suunniteltu johtajille ja johtoryhmän jäsenille, jotka ovat tällä hetkellä tai tulevaisuudessa mukana yritysjärjestelyprosessissa. Ohjelma on erittäin hyödyllinen myös esimerkiksi talousjohtajan alaisuudessa, strategisen kehittämisen parissa tai henkilöstöhallinnossa työskenteleville esimiehille ja asiantuntijoille.

Sisältö ja aikataulu

M&A-valmennusohjelma sisältää kaksi opintojaksoa (yhteensä viisi päivää). Ohjelma koostuu luennoista, ryhmätöistä ja harjoituksista sekä case-esimerkkien tarkastelusta.

Alan vierailevat puhujat jakavat puheenvuoroissaan kokemuksiaan ja oppejaan yritysjärjestelyprosesseista sekä integraatioista.

Katso tarkempi sisältö ja aikataulu englanninkieliseltä sivulta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin