Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Re-Imagine Hybrid Leadership

Valmennus kaikille hybridityötä tekeville tiimeille ja tiimien vetäjille

Olennaisinta on aina oikeanlainen ihmisten johtaminen riippumatta siitä, missä tiimin jäsenet työtään tekevät. Miten johtajana ja itsekin tiimin jäsenenä luot luottamusta ja vahvistat työhyvinvointia? Entä kuinka vaikutat tiimisi onnistumiseen kestävästi ja pitkällä aikavälillä? Tarvitsetko inspiraatiota ja ideoita omaan johtamistapaasi?

Saat valmennuksesta keinoja luoda luottamusta hybridityössä ja apuja työn sitouttavuuden sekä tuottavuuden kasvattamiseen. Mitä onnistuneemmin johdat ja toimit hybriditiimissä, sitä enemmän voit hyödyntää hybridityön yrityksellesi tai organisaatiollesi tuomia etuja ja etätyömahdollisuuksia.

Ohjelmassa pääset syventymään tarkemmin mm. seuraaviin teemoihin:

 • Psykologisen turvallisuuden rakentuminen ja tärkeys
 • Työhyvinvointiin vaikuttavat tekijät hybridityössä
 • Työnteon sujuvuutta lisäävät ja konflikteja ehkäisevät vuorovaikutteiset työkalut
 • Tehokas hybridityöskentely ja itsensä johtaminen
 • Tiimin motivointi, sitouttaminen ja toimintaa tukevan ilmapiirin luominen.

Uudistettu hybridijohtamisen valmennus lähestyy johtajuuden ajankohtaista teemaa akateemiseen tutkimukseen pohjautuvalla käytännön kosketuksella esimerkkien kautta. Ohjelma on suunniteltu johtajille, tiiminvetäjille ja tiimeille, jotka haluavat menestyä sekä lähi- että etätyössä nyt ja tulevaisuudessa.

Ohjelmatiedot englanniksi  Lataa englanninkielinen esite

Huomioithan, että valmennus toteutetaan englanniksi.

Aloitus

Kysy lisätietoja seuraavasta toteutuksesta

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

"Hybrid leadership is not about reinventing the (leadership) wheel but rather about shifting foci to practices and behaviors that better meet individual employees' needs - also those of leaders."

Pia Lappalainen, Senior Advisor, Aalto EE; Lecturer, Aalto University School of Business, Department of Management Studies

Hyödyt

Re-Imagine Hybrid Leadership -valmennusohjelma tarjoaa koko tiimillesi yhdistelmän akateemista tutkimusta ja käytännön työkaluja ja esimerkkejä parempaan johtajuuteen ja työskentelyyn hybridiympäristössä. Ohjelman kautta kehityt etäjohtajana ja tunnistat sekä omat että tiimisi vahvuudet, joiden varaan rakennatte erinomaisen tiimisuorituksen. Osallistumalla ohjelmaan varmistatte, että tiimillänne on käytössä onnistumista tukeva työskentelymalli ja tiiminvetäjällä parhaat työkalut sen johtamiseen.

Opi keinoja toimia rakentavasti ja motivoivasti tiiminvetäjänä ja tiimiläisenä
Opi lisää menestyksekkään hybridijohtamisen taustalla olevista tutkimustuloksista

Hyödyt johtajille

 • Kehitä tiimisi yhteistyövalmiuksia ja innovatiivista toimintaa
 • Ehkäise työssä uupumista organisaatiossasi ja tunnista sen merkit ajoissa
 • Hanki työkaluja luottamuksen ja harmonian luomiseen hybriditiimeissä
 • Tehosta muutosjohtamisen taitojasi

Hyödyt tiimiläisille

 • Opi rakentavasta ja motivoivasta yhteistyöstä hybriditiimeissä
 • Ehkäise työssä uupumistasi ja tunnista sen merkit ajoissa
 • Tunnista omat sisäisen motivaation lähteesi
 • Verkostoidu ja opi muilta opiskelijakollegoilta

Kenelle?

Ohjelma on suunniteltu kaikille esihenkilöille ja tiimeille, jotka työskentelevät satunnaisesti tai jatkuvasti hybridimallissa.

Ohjelma käsittelee nykyajan esihenkilö- ja tiimityötä laaja-alaisesti. Siinä keskitytään muun muassa haasteisiin, jotka liittyvät johdonmukaiseen tiimin ja luotettavan ympäristön rakentamiseen, kun tiimit eivät työskentele fyysisesti yhdessä.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma on käytännöllinen valmennus vahvalla akateemisella taustalla. Se sisältää harjoituksia ja mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja jakamiseen osallistujien kesken.

Valmennuksen ensimmäinen moduuli toteutetaan hybridinä ja kaksi muuta Zoomin kautta, käytännönläheisesti ja vuorovaikutteisesti. Kouluttajien oman sisällön lisäksi osallistujat pääsevät jakamaan omia näkemyksiään ja kokemuksiaan sekä pienryhmissä että reflektoiden koko ryhmän kanssa. Opetuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan myös muita Zoomin osallistavia vuorovaikutusmenetelmiä. Valmennukseen osallistuvia pyydetään valmistautumaan opetusjaksoihin ennakkotehtävien- tai pohdintojen kautta.

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Pia Lappalainen

Dosentti Pia Lappalainen on tekniikan tohtori ja filosofian maisteri. Hän on erikoistunut tuottavuustutkimukseen, suorituksen mittaamiseen, henkilöstöjohtamiseen, johtamisviestintään, työhyvinvointiin ja konfliktin hallintaan.

Lappalainen on Aalto EE:n Senior Advisor ja hänellä on Maanpuolustuskorkeakoulussa Suorituksen johtamisen ja työyhteisön konfliktinhallinnan dosentuuri, ja LUT-yliopistossa Suorituskyvyn johtamisen ja esimiesviestinnän dosentuuri. Sen lisäksi, että hän luennoi Aalto-yliopistossa, hän työskentelee ohjelmajohtajana Helsingin yliopistossa ja johtoryhmäkonsulttina yrityksissä. Hän toimii myös sovittelijana työelämän ristiriitatilanteissa.

Niina Nurmi

Niina Nurmi toimii apulaisproferssorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Professori Niina Nurmen erityisasiantuntijuus on etätyön ja etäjohtamisen tutkimuksessa, jonka parissa hän on toiminut yli 15 vuotta. Hänen tutkimuksensa erityisalueena on globaalit tiimit ja asiantuntijoiden johtaminen etäältä.

Hänen akateeminen taustansa on aikuiskoulutuksesta ja organisaatiopsykologiasta. Nurmi on työskennellyt vuosien ajan myös vierailevana tutkijana Stanfordin yliopistossa. Ennen akateemista uraa Nurmi on toiminut henkilöstöpäällikkönä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin