Managing Creativity

Luovuutta pidetään olennaisena ja jopa suurimpana voimavarana nykyaikaisissa organisaatioissa – mutta miten luovuus valjastetaan käyttöön ja miten sitä voi hallita rakentavasti? Managing Creativity -ohjelma antaa osallistujille yleiskäsityksen siitä, kuinka oppia edistämään luovaa potentiaalia itsessä, tiimeissä, organisaatioissa ja verkostoissa. Opit erityisistä luovista prosesseista ja siitä, mitä luovuus on organisaation ominaisuutena.

Organisaation luova pääoma on käytännössä luovien ajattelijoiden joukko, jonka ideat voivat muuttaa tapaa, jolla ongelmat ratkaistaan. Luova pääoma ei selviydy tai kukoista ilman prosesseja, rakenteita ja ihmisiä, jotka osallistuvat luoviin pyrkimyksiin.

Managing Creativity -ohjelman aikana sukelletaan seuraaviin aiheisiin:

  • Inkrementaalisen ja radikaalin luovuuden erot johtajuuden näkökulmasta
  • Luovuuden johtamisen erityishaasteet virtuaalisessa ja hybridityöympäristössä
  • Luovuuden johtaminen verkostoissa ja ekosysteemeissä

Managing Creativity on Aalto MBA -ohjelman englanninkielinen opintojakso, joka on mahdollista suorittaa myös itsenäisenä ohjelmana tai ansaitut opintopisteet voi siirtää Aalto MBA- tai Executive MBA -tutkintoon. Saadakseen opintojaksosta arvosanan ja 4,5 ECTS -opintopistettä, osallistujan tulee noudattaa akateemisia sääntöjä läsnäolosta ja jakson tehtäväsuorituksista.

Seuraava ohjelmatoteutus on 5.–10.10.2022. Ohjelma koostuu kolmesta illasta ja kahdesta kokonaisesta opetuspäivästä Aalto-yliopiston johtavien aiheen asiantuntijoiden Ville Elorannan, Niina Nurmen, Tuomas Auvisen ja Oskar Personin kanssa.

Tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen liittyä mukaan tälle Aalto MBA -ohjelman opintojaksolle ja ota seuraava askel tullaksesi organisaatiosi liikkeellepanevaksi voimaksi, joka kasvattaa luovaa pääomaa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin, jos olet kiinnostunut tästä teemasta.

Taimo Paavola

Senior Relationship Manager

+358 10 837 3801

taimo.paavola@aaltoee.fi

Andreea Anghelin

Senior Program Manager

+358 10 837 3825

andreea.anghelin@aaltoee.fi