Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Innovation Leadership -verkkokurssi

Suuryritykset hyödyntävät startup-yrityksistä tuttuja käytäntöjä enemmän kuin koskaan ennen: tarjoamalla työntekijöilleen enemmän vaikutusmahdollisuuksia, yritykset tavoittelevat ketterämpää, innovatiivisempaa ja yrittäjähenkisempää johtamiskulttuuria. 

Innovation Leadership -verkkokurssi tarjoaa ainutlaatuista näkemystä innovaatiojohtamisen ajattelutavasta ja käsitteistä.

Kurssin keskeinen sanoma on, että innovaatiojohtaminen ei ole vain startup-yrityksiä varten. Se on ajattelutapa ja joukko käytäntöjä, joita pienet ja suuret yritykset käyttävät ratkaistakseen tämän päivän yhä monimutkaisempia liiketoiminnan haasteita. Verkkokurssi perustuu Lean Startup -menetelmiin ja -toimintamalleihin, joiden kolme peruskäsitettä ovat a) systemaattinen innovointi, b) ideoiden tutkiminen ja toteuttaminen ja c) yritystoiminnan johtaminen. Kurssin käsitteet perustuvat Lean Startup -käytäntöihin ja auttavat käytäntöjen soveltamisessa yritystoimintaan.

Huomioithan, että verkkokurssi on kokonaan englanninkielinen.

Katso lisätietoja englanninkieliseltä sivulta  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Kurssilla opit innovaatiojohtamisen perustyökalut ja toimintamallit, joita startup-yritykset ja suuryritykset käyttävät. Työkalujen avulla yrityksesi innovaatio-osaajat voivat tutkia uusia ideoita ja mahdollisuuksia järjestelmällisesti. Tällä tavoin he myös voivat tuntea olevansa vastuussa tulosten saavuttamisesta.

Opit ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja muutosprosesseja.
Vahvistat kykyäsi omaksua innovaatiojohtamisen ajattelutavan.
Saat käyttöösi innovaatiojohtamisen työkalut ja toimintamallit, joita voit hyödyntää omassa organisaatiossasi.
Ymmärrät, millaisia työkaluja startup-yritykset käyttävät järjestelmällisesti keksiäkseen toistettavia ja skaalautuvia liiketoimintamalleja.
Opit, miten voit hyödyntää startup-yritysten toimintamalleja muissa organisaatiossa.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu yritysjohtajille ja ylimmälle johdolle.  Se auttaa ja motivoi sinua luomaan uusia innovaatioita Lean Startup  -työkaluilla ja -menetelmillä, jotka voit ottaa heti käyttöön omassa organisaatiossasi.

Kurssilla sovellat opeteltuja toimintatapoja todellisessa ympäristössä ja asteittain, jonka ansiosta autat tekemään organisaatioistasi innovaatiojohtajan.

Sisältö ja aikataulu

Kurssi koostuu 12 videoluennosta, joihin sisältyy verkkoharjoituksia ja haasteita, joiden avulla voit testata oppimaasi.

Kurssin kokonaiskesto on n. 15 tuntia, opiskelutahtia voit soveltaa joustavasti omaan aikatauluusi parhaiten sopivaksi. Suositeltu opiskeluaikataulu on kahdesta kolmeen tuntia viikossa 4-5 viikon ajan.

Videoluennot on tekstitetty englanniksi.

Katso tarkemmat sisällöt englanninkieliseltä sivulta

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin