Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Innovation Leadership (online)

Suuryritykset hyödyntävät startup-yrityksistä tuttuja käytäntöjä enemmän kuin koskaan ennen: tarjoamalla työntekijöilleen enemmän vaikutusmahdollisuuksia, yritykset tavoittelevat ketterämpää, innovatiivisempaa ja yrittäjähenkisempää johtamiskulttuuria. 

Innovation Leadership on kustannustehokas ja joustava verkkokurssi, joka tarjoaa ainutlaatuista näkemystä innovaatiojohtamisen ajattelutavasta ja käsitteistä.

  • Kurssin keskeinen sanoma on, että innovaatiojohtaminen ei ole vain startup-yrityksiä varten. Se on ajattelutapa ja joukko käytäntöjä, joita pienet ja suuret yritykset käyttävät ratkaistakseen tämän päivän yhä monimutkaisempia liiketoiminnan haasteita. Ohjelma perustuu Lean Startup -menetelmiin ja -toimintamalleihin, joiden kolme peruskäsitettä ovat a) systemaattinen innovointi, b) ideoiden tutkiminen ja toteuttaminen ja c) yritystoiminnan johtaminen. 
  • Käsitteet perustuvat Lean Startup -käytäntöihin ja auttavat käytäntöjen soveltamisessa yritystoimintaan.

Huomioithan, että tämä kurssi on kokonaan englanninkielinen.

Kurssitiedot englanniksi  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Hyödyt

Kurssilla opit innovaatiojohtamisen perustyökalut ja toimintamallit, joita startup-yritykset ja suuryritykset käyttävät. Työkalujen avulla yrityksesi innovaatio-osaajat voivat tutkia uusia ideoita ja mahdollisuuksia järjestelmällisesti. Tällä tavoin he myös voivat tuntea olevansa vastuussa tulosten saavuttamisesta.

Opit ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja muutosprosesseja.
Vahvistat kykyäsi omaksua innovaatiojohtamisen ajattelutavan.
Saat käyttöösi innovaatiojohtamisen työkalut ja toimintamallit, joita voit hyödyntää omassa organisaatiossasi.
Ymmärrät, millaisia työkaluja startup-yritykset käyttävät järjestelmällisesti keksiäkseen toistettavia ja skaalautuvia liiketoimintamalleja.
Opit, miten voit hyödyntää startup-yritysten toimintamalleja muissa organisaatiossa.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu yritysjohtajille ja ylimmälle johdolle. Kurssi auttaa ja motivoi johtajia luomaan uusia innovaatioita Lean Startup  -työkaluilla ja -menetelmillä, jotka he voivat ottaa heti käyttöön omassa organisaatiossaan.

Osallistujat soveltavat kurssilla opeteltuja toimintatapoja todellisessa ympäristössä ja asteittain, jonka ansiosta he auttavat tekemään organisaatioistaan innovaatiojohtajia.

Sisältö ja aikataulu

Kurssi koostuu 12 videoluennosta, joihin sisältyy verkkoharjoituksia ja haasteita, joiden avulla voit testata oppimaasi.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta