Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Finance for Technology and Business Innovation Professionals

Vahva talouden lukutaito ja ymmärrys ovat tärkeitä IT- ja teknologia-alalla menestymisen kannalta. Nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä on tärkeää pystyä tekemään perusteltuja ja strategisia päätöksiä taloudellisten tietojen pohjalta. Osallistumalla koulutukseemme opit tulkitsemaan taloudellista tietoa, hyödyntämään keskeisiä tunnuslukuja ja tekemään perusteltuja liiketoiminta- ja sijoituspäätöksiä.

Finance for Technology and Business Innovation Professionals -ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua hyödyntämään talouden näkökulmia tukeaksesi ja ohjataksesi arvopohjaista liiketoiminnan kehittämistä IT:n ja teknologian näkökulmasta. Ohjelma kattaa laajasti talouden aihealueita. Tarjoamme käyttöösi työkaluja ja tekniikoita sovellettavaksesi työtehtävissäsi. Ohjelma tarjoaa esimerkkejä reaalimaailmasta, mikä tekee oppimiskokemuksesta erityisen vaikuttavan.

Älä jätä väliin tätä mahdollisuutta hallita talouden kieltä ja hankkia taitoa viestiä teknologian ja liiketoiminnan taloudellisista näkökohdista. Liity ohjelmaamme nyt ja ota ensimmäinen askel kohti tavoitteidesi saavuttamista.

Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Saat eväät perusteltujen ja menestyksekkäiden liiketoiminta- ja investointipäätösten tekemiseen.

Ohjelma tarjoaa tärkeää talouden osaamista teknisellä taustalla ja kokemuksella varustetuille ammattilaisille.

Opit hyödyntämään taloudellista tietoa liiketoiminnan kehittämisessä ja päätöksenteossa.

Hyödyt

Ohjelma auttaa organisaatioita kehittämään päätöksentekoa taloudellisen tiedon pohjalta, hallitsemaan taloudellisia riskejä ja kehittämään kilpailuetua tuottavaa strategista osaamista.

Osaat viestiä taloudellisista näkökohdista tehokkaasti asiakkaille, sijoittajille ja muille sidosryhmille.
Voit arvioida investointeja taloudellisen tiedon avulla ja tehdä yhä paremmin perusteltuja liiketoimintapäätöksiä.
Voit välttää investoinneissa piileviä riskejä paremmin ja kehittää resurssien tehokasta kohdentamista.

Kenelle?

Ohjelma on suunniteltu IT:n ja teknologian parissa toimiville ammattilaisille, joiden työrooleihin sisältyy taloudellisia vastuita, kuten esimerkiksi tuoteomistajat, suunnittelijat, projektipäälliköt ja muut päälliköt ja asiantuntijat. Ohjelma on hyödyllinen kaikille IT:n, teknologian ja liiketoiminnan kehittämisen parissa toimiville.

Nopeatahtinen IT- ja teknologia-ala vaatii ammattilaisiltaan yhä enemmän osaamista taloudesta. Hyvä investointien ja budjetoinnin hallinta heijastuu alan yritysten taloudellisessa menestyksessä ja kestävyydessä.

Sisältö ja aikataulu

The Finance for Technology and Business Innovation Professionals ohjelma sisältää kolme koulutuspäivää.

Koulutuspäivien lisäksi ohjelmassa hyödynnetään artikkeleita ja käytännönläheisiä harjoitustehtäviä.

Opintokokonaisuudet

Kouluttaja

David Derichs

Tohtori Derichs on vanhempi yliopistonlehtori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen laitoksella. Hän toimii tällä hetkellä vanhempana neuvonantajana alkuvaiheen startup-yrityksessä ja hyödyntää yli kahdeksan vuoden kansainvälistä strategiakonsultoinnin kokemustaan RB:llä (aiemmin Roland Berger Strategy Consultants).

Nykyisessä tehtävässään vanhempana yliopistonlehtorina Derichs keskittyy tutkimuksessaan suorituskyvyn mittaamiseen ja johtamiseen, rahoitustoiminnon digitalisointiin, kustannuslaskentaan, taloussuunnitteluun, elämänlaajuiseen oppimiseen sekä terveydenhuollon tuottavuuteen liittyviin aiheisiin. Hän opettaa talouden johtamista, suorituskyvyn hallintaa, kustannuslaskentaa, taloussuunnittelua, tietojärjestelmiä sekä taloushallinnon aiheita kaikilla yliopistokoulutuksen tasoilla (kandidaatti, maisteri, MBA, tohtori, elämänlaajuinen oppiminen). Viime aikoina hän on saanut kansainvälistä tunnustusta koulutusinnovaatioistaan ja saanut kolme palkintoa koulutuksen kehittämisestä, muun muassa Kauppalehden ja Liikemies-säätiön myöntämän Vuoden yrittäjyyden edistäjä -palkinnon.

RB:ssä strategiakonsulttina Derichs työskenteli sijoittajien tukemisen, uudelleenjärjestelyjen ja strategisen uudelleenkohdentamisen parissa eri puolilla Eurooppaa ja Aasiaa useissa erilaisissa konteksteissa, mukaan lukien koneenrakennus, terveydenhuolto, alustaliiketoiminta, kulutustavarat, media ja pankkitoiminta.

David Derichs on suorittanut taloustieteen tohtorin tutkinnon Aalto-yliopistossa ja maisterin tutkinnon kirjanpidosta ja rahoituksesta London School of Economics (LSE):ssä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin valmennuksiimme