Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Developing Agile Innovation Capabilities (online)

Ohjelman tavoitteena on tarjota sinulle käytännöllisiä työkaluja ja toimintamalleja, joiden avulla kehität uusia innovatiivisia tuotteita ja palveluja. Ohjelmassa opit yhdistämään systemaattisesti analyyttista ja luovaa ajattelua, jonka ansiosta saavutat parhaat mahdolliset tulokset.

Kurssin suoritettuasi  

  • osaat arvioida ja optimoida palvelun laadun ja ymmärrät, miten asiakkaat ja teknologia voidaan yhdistää palvelujen toteuttamisessa
  • ymmärrät muotoiluajattelun prosessia ja tiedät, millaisia käytännön työkaluja siihen liittyy
  • tunnet tärkeimmät innovaatiotyökalut ja toimintamallit
  • osaat auttaa työyhteisöäsi kehittämään uusia ideoita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Oppimispolku koostuu kolmesta verkkokurssista, jotka ovat saatavilla myös erillisinä kursseina: Service Management, Design Thinking ja Innovation Leadership.

Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Service Management

Kurssi tarjoaa sinulle työkalut, joiden avulla opit ymmärtämään ja analysoimaan paremmin palvelujohtamisen viimeaikaista kehitystä. Saat kattavan käsityksen siitä, miten palvelun laatua voidaan arvioida ja optimoida, sekä miten suunnitellaan tehokkaita toimenpiteitä asiakkaiden takaisin saamiseksi. Opit myös tekoälyn roolista sekä asiakkaiden ja teknologian integraatiosta palveluiden toteuttamisessa.

Design Thinking

Kurssin aikana tutustut ihmislähtöiseen muotoiluajattelun prosessiin ja saat käyttöösi toimivat työkalut kaikkiin prosessin vaiheisiin. Opit yhdistämään analyyttista ja luovaa ajattelua systemaattisesti, jotta liiketoimintasi saavuttaa parhaan tuloksen. Kuulet uusinta tutkimustietoa aiheesta ja lukuisia käytännön esimerkkejä. Lisäksi saat hiljaista tietoa esimerkkejä siitä, miten innovaatioajattelua voidaan parhaiten soveltaa käytännössä.

Innovation Leadership

Kurssin keskeinen sanoma on, että innovaatiojohtaminen ei ole vain startup-yrityksiä varten. Se on ajattelutapa ja joukko käytäntöjä, joita pienet ja suuret yritykset hyödyntävät ratkaistakseen tämän päivän yhä monimutkaisempia liiketoiminnan haasteita. Kurssin avulla opit Lean Startup -menetelmät ja -toimintamallit, joiden kolme peruskäsitettä ovat a) systemaattinen innovointi, b) ideoiden tutkiminen ja toteuttaminen ja c) yritystoiminnan johtaminen.

Kenelle?

Ohjelma on suunnattu päälliköille ja asiantuntijoille, jotka vastaavat uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämisestä ja laajentamisesta ja jotka hyödyntävät kehitystyössä luovaa ajattelua ja innovaatiotyökaluja.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma koostuu kolmesta jaksosta, jotka käsittelevät palvelujohtamista, muotoiluajattelua ja innovaatiojohtamista. Muotoiluajattelun jaksossa saat käyttöösi käytännön työkaluja ja malleja sisältävän muotoiluajattelun työkirjan, jota voit hyödyntää oman liiketoimintasi haasteissa.

Ohjelman kesto on noin 12–18 viikkoa, jos se suoritetaan suositellun aikataulun mukaisesti eli 4–5 tuntia opiskelua viikossa aikataulusi mukaan.

Hakeminen

Aloitusajankohta