Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Board of Directors - Hallitustyöskentelyn koulutusohjelma

Kehitä yrityksesi hallituksen globaalia ajattelutapaa

Board of Directors on korkeatasoinen, strategisen näkökulman tarjoava koulutus johtajille, nykyisille hallitusjäsenille ja tuleville hallituksen jäsenille.

Board of Directors -valmennus kehittää hallituksen jäsenten ja hallituksen kanssa yhteistyössä toimivien johtajien kykyä arvioida yrityksen strategiaa sekä maailmantalouden vaikutuksia omaan liiketoimintaan jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. 

Hallitustyöskentelyn koulutusohjelma tarjoaa näkökulmia globaalin toimintaympäristön ajankohtaisiin ilmiöihin sekä siihen, miten ne vaikuttavat organisaatioihin ja strategioiden luomiseen. Ohjelmasta saat myös työkaluja tukemaan huippusuoriutumista työssäsi hallitusammattilaisena tai yhteistyössä hallituksen kanssa toimivana johtajana. Ohjelma antaa työkalut organisaation strategian arvioimiseen laajasta näkökulmasta sekä uusia oivalluksia oikeanlaisen hallitusdynamiikan luomiseen niin, että hyvien päätösten tekeminen helpottuu.

 Ohjelman jälkeen

  • osaat entistä paremmin edistää organisaatiosi menestystä hallituksen jäsenenä
  • osaat entistä paremmin arvioida organisaation strategiaa
  • ymmärrät entistä paremmin hallituksen dynamiikkaa ja myötävaikutat siihen siten, että hallitus pystyy tekemään mahdollisimman hyviä päätöksiä
  • ymmärrät, miten voit tukea toimitusjohtajaa ja johtoryhmää

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite 

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Hallituskoulutus tarjoaa hallituksen jäsenille ja yritysjohtajille tapoja kehittää globaalia ajatteluaan. Ohjelma kehittää strategista näkemystäsi kasvun ja kestävän lisäarvon luomiseen sekä vahvistaa kykyäsi johtaa globaalisti toimivan yrityksen strategiaa. Se tukee myös yrityksen tulosta tehostamalla hallituksen dynamiikkaa ja vahvistamalla kykyäsi ajatella ja toimia ketterästi.

Saat uudet puitteet aidosti globaalin ajattelun kehittämiselle
Vahvistat kykyäsi ajatella strategisesti globaaleilla markkinoilla
Saat tarvitsemasi työkalut huippusuoritukseen hallitustyössä tai kun toimit läheisessä yhteistyössä hallituksen kanssa

Kenelle?

Board of Directors -ohjelma on suunniteltu henkilöille, joilla on kokemusta hallitustyöskentelystä tai joiden tavoitteena on hallitustyöskentely, sekä hallituksen kanssa yhteistyössä toimiville johtajille.

  • Hallituksen jäsenille kasvuhakuisissa julkisissa ja yksityisissä yrityksissä
  • Johtajille, jotka haluavat valmistautua hallitustyöhön
  • Johtajille, jotka työskentelevät läheisesti hallitusten kanssa

Sisältö ja aikataulu

Board of Directors -ohjelmassa yhdistyvät viimeisin teoreettinen tutkimustieto ja tosielämän case-esimerkit, joissa esiteltävien onnistumisten ja epäonnistumisten kautta on mahdollista ammentaa käytännön oivalluksia oman toiminnan kehittämiseen.

Koulutus koostuu vuorovaikutteisista luennoista, case-työskentelystä ja keskusteluista, joita ohjelman kokeneet valmentajat fasilitoivat. Intensiivisiä lähiopetuspäiviä tukevat lyhyemmät follow up –tilaisuudet, jotka syventävät ja täydentävät jaksolla esitettyjä teemoja, ja tarjoavat mahdollisuuden keskusteluun ja kokemusten jakamiseen muiden osallistujien sekä kouluttajien kanssa.

Katso tarkempi aikataulu ja sisältö englanninkieliseltä sivulta

"Hallituksen jäsenten tärkein tehtävä on luoda arvoa, mikä tarkoittaa johdon auttamista päätöksenteossa."

Mitä uuden hallituksen jäsenen täytyy tietää? Professori Pedro Parada jakaa vinkkinsä.

Lue artikkeli

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös näihin ohjelmiin