Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Aalto CEO Circle
– Koulutus toimitusjohtajille

Johtajana maailman murroksessa

Toimitusjohtajana voi joskus olla yksinäistä. Samassa tehtävässä toimivat kollegat eri yrityksistä ja eri toimialoilta voivat tarjota kullanarvoisen verkoston näkemysten ja kokemusten vaihtoon. Aalto CEO Circle on tätä varten – toimitusjohtajien oma ohjelma vahvistaa osaamista sekä tarjoaa ajankohtaisia keskustelun aiheita ja paljon inspiraatiota.

Aalto CEO Circle on jo usean vuoden ajan koonnut toimitusjohtajat yhteisiin tapaamisiin, joissa asiantuntijoiden johdolla ja luottamuksellisessa ympäristössä keskustellaan, jaetaan, syvennytään ja ystävystytäänkin. Aina opitaan paljon myös uutta, niin ympäristöstä kuin itsestäkin.

Toimitusjohtajakollegoiden sekä Aalto-yliopiston professoreiden ja muiden asiantuntijoiden herättelemänä saat uusia oivalluksia liiketoiminnan johtamiseen. CEO Circle yhdistää akateemisen uusimman tiedon toimitusjohtajien käytännön työhön.

Ohjelma tarjoaa toimitusjohtajille verkoston ja mielenkiintoisten keskustelujen kautta uusia tapoja toimia, konkreettisia työkaluja, kehittymistä ja kasvua johtajana. Näinä muutosten aikoina, jolloin nykyhetki ja tulevaisuus muuttuvat nopeammalla tahdilla kuin koskaan, myös tiedon ja kokemusten vaihtaminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Lataa esite Ota yhteyttä

Oivia näkökulmia johtajana kehittymiseen sekä näkemysten ja kokemusten vaihtoa yli toimialarajojen.

Uusinta akateemista tietoa yhdistettynä verkoston käytännön kokemuksiin.

Edellinen toteutus sai erinomaista palautetta osallistujilta ja kokonaisarvosanan 5,33/6.

Osallistujapalautetta valmennuksesta 

"Ylitti odotukset!”

"Kiitos, olen tyytyväinen!"

"Erittäin hyvä kokemus. Olen käynyt lähes joka vuosi jonkun valmennusprosessin ja tämä menee aivan kärkipäähän.”

"Erinomainen kokemus, joka sai oman ajattelun uusille kierroksille. Sain paljon ajateltavaa ja hyödynnettävää."

Hyödyt

CEO Circle yhdistää uusimman akateemisen tiedon toimitusjohtajien käytännön työhön. Ohjelma tarjoaa toimitusjohtajille vertaisverkoston ja mahdollisuuden näkemysten ja kokemusten vaihtoon yli toimialarajojen. Se lisää ymmärrystä maailmalla tapahtuvista yritysten tulevaisuuteen liittyvistä asioista, tulevaisuuden johtamisesta ja osaamisvaatimuksista sekä tarjoaa oivalluksia menestyvän liiketoiminnan avainkysymyksiin. Toimitusjohtajaverkoston kautta pääset virkistämään omia ajatuksiasi – kollegat jakavat samanlaisia iloja ja haasteita, ja tässä on ohjelman ydin.

Aktiivinen ja ainutlaatuinen jakamisen ja yhteistyön verkosto
Kokonaisnäkemystä ja uutta tutkimustietoa kasvun, uudistumisen ja liiketoiminnan johtamiseen maailman murroksessa
Innostusta oman ajattelun haastamiseen ja rohkeaan kokeiluun
Ymmärrystä omasta johtajuudesta ja tulevaisuuden johtamisvaatimuksista verkostoissa ja ekosysteemeissä

Kenelle?

Aalto CEO Circle on suunnattu toimitusjohtajille, jotka haluavat uudistaa ajatteluaan ja yrityksensä toimintaa sekä löytää kasvun ja kilpailuedun lähteitä maailman murroksessa.

Ohjelma on sinulle, joka haluat syventää ymmärrystäsi omasta johtajuudestasi ja tulevaisuuden johtamisvaatimuksista, sekä kehittyä inspiroivana ja innostavana johtajana.

Sisältö ja aikataulu

Aalto CEO Circle tarjoaa työkaluja itsetuntemuksen lisäämiseen ja johtajana kehittymiseen. Ohjelma avaa yritystoimintaan vaikuttavia muutostekijöitä ja edistää liiketoiminnan kehittämistä tulevaisuuden tarpeisiin vastaamiseksi.

Verkosto kokoontuu kuusi kertaa vuoden aikana. Tapaamisissa kuullaan asiantuntija-alustuksia vuorovaikutteisesti keskustellen. Osallistujien keskinäinen jakaminen on ohjelmassa tärkeässä roolissa.

Rakenne

Asiantuntija-alustuksia

Akateemiset asiantuntijat Suomesta ja ulkomailta tuovat ajankohtaisimman tiedon toimitusjohtajien keskusteluun

Verkostoitumista

Mahdollisuus tutustua uusiin kollegoihin ja saada ja antaa vertaistukea

Palautetta ja kehittymistä

Verkoston tuella konkreettisia kehitysideoita ja neuvoja eteenpäin

Valmennuspäivät

Kouluttajat

Seuraavan toteutuksen kouluttajat vahvistetaan pian.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta

Tutustu myös muihin ohjelmiimme