Valmennuksia hallitusten jäsenille ja ylimmälle johdolle

Päivittäisten onnistumisten ja haasteiden keskellä on tärkeää kehittää johtamisvalmiuksiaan ja lisätä ymmärrystään muuttuvasta yhteiskunnallisesta ja poliittisesta liiketoimintaympäristöstä. Aalto EE:n kokeneen johdon valmennukset on tarkoitettu johtajille, jotka etsivät kiireiseen aikatauluunsa sopivaa, oppimiskokemukseltaan tehokasta ohjelmaa, josta he saavat sekä henkilökohtaista että ammatillista lisäarvoa heti ensimmäisestä koulutuspäivästä lähtien.

Board of Directors

Valmennus antaa työkalut organisaation strategian arvioimiseen laajasta näkökulmasta sekä uusia oivalluksia oikeanlaisen hallitusdynamiikan luomiseen.

Valmennusohjelmat

Muita valmennuksia johtamisosaamisen syventämiseen

Johtaminen ja strategia -ohjelmat MBA-, Executive MBA- ja DBA-ohjelmat

Uusia näkökulmia ja ajattelutapoja

Yksinomaan ylimmän johdon tarpeisiin suunnitellut, jatkuvasti päivitettävät valmennusohjelmat tuovat johtajat yhteen keskustelemaan uusista mahdollisuuksista ja ennakoimaan niitä.

Aalto EE:n ohjelmat lisäävät taitoa luovia nykypäivän monimutkaisessa globaalissa liiketoimintaympäristössä ja johtaa organisaatiomuutosta. Ne tarjoavat laajan näkemyksen globaalista taloudesta ja nykyisten megatrendien vaikutuksesta organisaatioiden suorituskykyyn. Ohjelmat tukevat osallistujien menestyksekästä liiketoimintaa myös tulevaisuudessa säilyttämällä niiden strategisen ketteryyden.

Ohjelmiin osallistuneet johtajat ovat kertoneet niiden avanneen uusia näkökulmia ja ajattelutapoja, mistä on ollut hyötyä liiketoiminnassa. Erityisesti on arvostettu sitä, että ohjelmat kattavat useita osa-alueita ja antavat monipuolisia työkaluja niin henkilökohtaiseen kuin ammatilliseenkin kehittymiseen.

Hoshin Kanri – Johdon lean-valmennus

Valmennuspäivä antaa johtajille ymmärryksen lean-johtamisperiaatteista ja -tekniikoista sekä niiden käytännön soveltamisesta.

Tilaa uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa vaikuttavia ja inspiroivia johdon valmennuksia ja koulutusohjelmia sekä autamme heitä ratkaisemaan liiketoiminnan nykyisiä ja tulevia haasteita. Yhdessä asiakkaan kanssa kehittämämme ratkaisut perustuvat vankan asiantuntemuksen ja asiakasymmärryksen sekä käytännön toimien ja kokeilevan lähestymistavan yhdistämiseen. Ohjelmaa tukee oppimiskumppanina toimiva tiimi, joka haastaa asiakkaan ajattelutapoja ja auttaa tiedottamaan ohjelman hyödyistä yrityksen sisällä.

Luettavaa aiheesta

Ota yhteyttä

Autan löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Maria Karsten

Director, Leadership and Strategy Programs

+358 10 837 3730

maria.karsten@aaltoee.fi