Ajankohtaisia aiheita ja tulevaisuuden tarpeita

Aalto EE:n verkkokurssien sisällöt on suunniteltu yhdessä Aalto-yliopiston asiantuntijoiden kanssa. Niissä käsitellään Aalto-yliopiston vahvaan tutkimusosaamiseen perustuvia teemoja. Sisällöt on muotoiltu vastaamaan asiakkaidemme osaamisen kehittämisen ajankohtaisia ja tulevaisuuden tarpeita.

Teemat kattavat monipuolisesti liikkeenjohdon osa-alueet johtamisesta, strategiasta ja taloudesta aina palveluiden johtamiseen, markkinointiin ja myyntiin. Innovaatiotyön johtaminen, muotoiluajattelu ja digitalisaation teemat tukevat tulevaisuuteen valmistautumista. Toimitusketjun johtaminen ja projektinhallinta ovat tärkeitä organisaation operatiivisen toimivuuden kannalta. 

Schedule Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää verkkokursseistamme? Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun. Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tia Laipaik, Project Manager

+358 10 837 3781

tia.laipaik@aaltoee.fi

Salla Närhinen, Program Director

+358 10 837 3772

salla.narhinen@aaltoee.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö

Rakennettu ympäristö

Digitalisaatio

Johtaminen ja strategia

Markkinointi, myynti ja viestintä

Muotoiluajattelu

Talous ja rahoitus

Tuotantotalous

Projektinhallinta

Kehitä kanssamme verkkokurssitarjoomaamme

Tulevaisuuden työelämässä tarvitaan uudenlaisia taitoja. Kovista taidoista erityisesti analyyttinen ja luova ajattelu, digitaalinen lukutaito, tekoälyn hyödyntäminen ja suurten tietomäärien käsittely ovat keskeisiä. Pehmeistä taidoista johtajuus, sosiaalinen vaikutusvalta, uteliaisuus ja elinikäinen oppiminen ovat yhä tärkeämpiä. Nämä taidot auttavat meitä sopeutumaan jatkuvasti muuttuvaan työympäristöön. Mitä taitoja sinä haluaisit oppia tai kehittää ollaksesi valmis tulevaisuuden työelämään?

Verkkokurssit organisaatiollesi

Räätälöidyt online-ohjelmat

Verkkokursseja voidaan käyttää myös organisaation tai tiimin strategisia tavoitteita tukevien opintokokonaisuuksien rakentamiseen. Suunnittelemmme vaikuttavia, kokonaan verkossa toteutettavia ohjelmia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Virtuaalisesti toteutettava ohjelma hyödyntää Aalto EE:n ajankohtaisia verkkokursseja. Ohjelman vaikuttavuutta ja osallistujan oppimisen kokemusta syvennetään räätälöimällä valikoituja oppimisen elementtejä verkkokurssien ympärille, näitä ovat mm. webinaarit, erilaiset jaksojen väliset tehtävät, ohjelmajohtajan ja valmentajan virtuaaliset läpikäynnit ryhmän kanssa sekä verkossa tapahtuvat pienryhmäkeskustelut.

Lue lisää

Verkkokurssit finanssialan yrityksille

Finanssialalle suunnitellut organisaatiokohtaiset verkkokurssit mahdollistavat henkilöstön kouluttamisen joustavasti itseopiskeluna. Räätälöimme valmiita verkkokursseja yrityksen omiin tarpeisiin sopivaksi ja toteutamme yrityksen omista sisällöistä tai tilatusta aiheesta täysin räätälöityjä verkkokursseja. Laadukkaiden asiantuntijoiden käsikirjoittamin sisällöin ja pedagogisesti suunnitelluin verkkokurssiratkaisuin saavutetaan oppimistavoitteet ja taataan osaamisen jatkuva kehittyminen.

Tutustu kursseihin

Kenelle verkkokurssimme on tehty?

Verkkokurssimme on suunniteltu johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille, jotka arvostavat joustavuutta oppimisessa ja opintojen suorittamisessa. Ne tarjoavat kehittymismahdollisuuksia niin yksilöille, tiimeille kuin organisaatioille. Ne vastaavat monipuolisesti uusien tietojen ja taitojen kehittämisen tarpeisiin.

Yksilölle, joka on

 • hakeutumassa uuteen työtehtävään ja haluaa päivittää johtamisen perusteet kuntoon
 • saanut tehtäväkseen uudenlaisen palvelun tai innovaation kehittämisen ja tarvitsee siihen työkaluja
 • saanut vastuulleen strategisen muutosprojektin ja haluaa kattavan paketin, jonka avulla onnistua tehtävässä.

Tiimille, jonka

 • jokaisen jäsenen on päivitettävä osaamisensa asiakas- ja käyttäjälähtöisen muotoiluprosessin hyödyntämiseen uuden palvelun kehittämisessä
 • jäsenille datan määrittely ja sen analysoinnin periaatteet ovat vieraita. Halutaan pysyä ajan tasalla tässä aiheessa, ja kurssi suoritetaan yhdessä tulevaisuuden haasteisiin valmistautuen.

Organisaatiolle, jonka

 • strategiassa onnistuminen edellyttää markkinoinnin ja myynnin arvopohjaisen ajattelun kehittämistä. Verkkokurssin suorittaminen valmistaa avainhenkilöt luomaan strategiaa tukevia markkinoinnin ja myynnin projekteja
 • niukat taloudelliset resurssit haastavat organisaation kannattavuutta ja talouden perusasioiden osaaminen vaatii vahvistusta
 • esimiehet ja yksiköiden johtajat pitää viimeistään nyt valmentaa johtamaan muutosta toimintojen läpi globaalisti. Tarve on tunnistettu ja etsitään omaehtoista kehittymistä tukevaa muutosjohtamisen kurssia, jonka voi tarvittaessa sisällyttää osaksi laajempaa valmennusohjelmaa.

Suorittaminen

Voit suorittaa verkkokursseja yksi kerrallaan kulloisenkin tarpeesi mukaan. Kurssilla opit metodit ja viitekehykset, joita voit hyödyntää omassa työssäsi saman tien. Kaikki verkkokurssimme sisältävät videoita, lukemista ja harjoituksia. Kehittymistäsi pääset seuraamaan oppimista varmistavilla testeillä ja reflektioharjoituksilla. Osa kursseista sisältää työkirjan, jonka avulla harjoittelet ja sovellat opittuja asioita todellisiin liiketoiminnallisiin haasteisiin ja projekteihin.

Verkkokurssimme suorittamalla saat Aalto EE:n virallisen suoritustodistuksen. Voit suorittaa kurssin omassa tahdissa, suoritusoikeus on pääsääntöisesti voimassa kolme (3) kuukautta tilauksesta. Verkkokurssimme toteutetaan digitaalisen oppimisympäristömme ALEXin kautta. Saat linkin verkkokurssiin sähköpostiisi heti rekisteröitymisen jälkeen.

Verkkokurssien hyödyt ja tavoitteet

 

Yksilölle

 • Kehität osaamistasi kustannustehokkaasti ja joustavasti, henkilökohtaisen aikataulun mukaan.
 • Saat ymmärryksen tärkeimmistä teemoista, jotka jokaisen johtajan on hallittava nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.
 • Opit peruskäsitteet ja työkalut kustakin aiheesta, ja pystyt johtamaan ihmisiä ja projekteja paremmin.
 • Saat ideoita ja eri näkökulmia suoraan omaan työhösi ja organisaatioosi.

Organisaatiolle

 • Vahvistatte ja kehitätte organisaationne osaamista kustannustehokkaasti, nopeasti ja ilman matkustamista.
 • Saatte keinoja edistää työntekijöidenne omaehtoista opiskelua ja kehittymistä.
 • Toteutatte valmennuskokonaisuuksien monimuotoisuutta itsenäisesti suoritettavien verkkokurssien avulla.
 • Tuette henkilöstön keinoja vaikuttaa työssä onnistumiseen helposti sovellettavien viitekehysten, taitojen ja työkirjojen avulla.