Verkkokurssit yrityksille

Finanssialan organisaatiokohtaiset verkkokurssit mahdollistavat henkilöstön kouluttamisen joustavasti itseopiskeluna. Verkkokurssit ja osaamiskokeet voi hankkia yrityksen omaan oppimisympäristöön tai niitä voi opiskella Aalto EE:n verkkokurssiportaalissa. Yhtiön hankkiman verkkokurssin palveluun Aalto EE:n portaalissa sisältyvät myös verkkokurssien päivitykset. Opiskelija saa suorituksesta myös todistuksen.

Räätälöimme valmiita verkkokursseja yrityksen omiin tarpeisiin sopivaksi. Lisäksi toteutamme yrityksen omista sisällöistä tai tilatusta aiheesta täysin räätälöityjä verkkokursseja. Räätälöidyt verkkokurssit saa myös yrityksen omalla brändi-ilmeellä. Näissä kustannustehokkaissa ja suosituissa ratkaisuissa Aalto EE vastaa tuotantoprosessista, asiantuntijoista ja sisällön hyväksyttämisestä. Aalto EE:n laadukkaiden asiantuntijoiden käsikirjoittamin sisällöin ja pedagogisesti suunnitelluin verkkokurssiratkaisun saavutetaan oppimistavoitteet ja taataan osaamisen jatkuva kehittyminen. Toimialalle yhteisiä verkkokursseja päivitetään säännöllisesti. 

IDD, Tasa-arvolaki ja muuta ajankohtaista vakuutusalalla -webinaaritallenne

Lainsäädännöllä on yhtenäistetty vakuutusten tarjontaa koskevia säännöksiä jakelukanavasta riippumatta. Tällä pyritään takaamaan tietty vähimmäissääntelyn taso kuluttaja-asiakkaille, mutta säädökset koskevat myös vakuutusten tarjoamista yrityksille. Webinaarinauhoitteessa kuulet IDD:stä, Tasa-arvolaista ja muusta ajankohtaisesta vakutusalalla.

Maksuvaikeudet ja perintä poikkeusaikana -webinaaritallenne

Webinaarinauhoitteessa kuulet koronaviruksen vaikutuksista yrityksien ja kuluttajien maksukykyyn sekä väliaikaisten lainsäädäntömuutoksien vaikutuksista perintään. Haastattelussa varatuomari Juha Lilja kertoo väliaikaisista lainsäädäntömuutoksista, jotka tulevat koskettamaan perintätoimia.

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen yleiset käytänteet

Verkkokurssi finanssialan asiakaspalvelijoille

Tutustu

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Johanna Kinnunen

Coordinator

+358 10 837 3765

johanna.kinnunen@aaltoee.fi

Salla Närhinen

Program Director

+358 10 837 3772

salla.narhinen@aaltoee.fi