Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Yrityksen säästäminen ja sijoittaminen

Verkkokurssikokonaisuus antaa asiantuntijoille osaamista ja syvempiä taitoja keskustella yritysasiakkaiden kanssa ja auttaa asiantuntijaa identifioimaan yritysasiakkaan mahdolliset tarpeet ja edellytykset aktiiviselle sijoitustoiminnalle ja ohjaamaan tarvittaessa eritysasiantuntijan luo.  

Kokonaisuus koostuu kolmesta verkkokurssista: 1) Yrityksen taloudellinen asema, rahoitussuunnittelu ja sijoitustoiminnan edellytykset, 2) Sijoitusmarkkinat ja -instrumentit, 3) Riskienhallinta ja päätöksenteko. 

Nämä itseopiskeluun tarkoitetut verkkokurssit sisältävät runsaasti tehtäviä ja esimerkkejä. Jokaisen kurssin päätteeksi on opittua testaava lopputesti. Yhden verkkokurssin kesto on noin 45 min. Jokaisen verkkokurssin voi opiskella myös itsenäisenä verkkokurssina. 

Katso hinnat  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Verkkokurssit

Verkkokurssien sisällöstä: 

Yrityksen taloudellinen asema, rahoitussuunnittelu ja sijoitustoiminnan edellytykset sisältää tietoa yritystoiminnan tarkoituksesta, yrityksen taloudellisesta asemasta ja keskeisistä tunnusluvuista, rahoitussuunnittelusta ja kassanhallinnasta sekä sijoittamisesta ja likviditeetistä. 

Sijoitusmarkkinat ja -instrumentit sisältää tietoa sijoitusmarkkinoista, sijoitusallokaatiosta sekä sijoitusinstrumenteista ja niiden käytöstä eri tilanteissa. 

Riskienhallinta ja päätöksenteko sisältää tietoa sijoitustoiminnan riskeistä sekä sijoituksista ja hyvästä hallinnosta. 

Kenelle?

Finanssialan yhtiöissä toimivat yritysvastaavat, yritysasiakasneuvojat, yritysrahoituksen asiantuntijat ja sijoitusasiantuntijat.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Verkkokurssit on mahdollista ottaa käyttöön myös palveluna Finvan oppimisympäristössä – pyydä lisätietoa ja tarjous!

Verkkokurssin käyttöoikeus oppilaitoskäyttöön hinnoitellaan erikseen – pyydä tarjous!

Ota yhteyttä