Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Saatavien perintä henkilöasiakkailta

Kurssi antaa kokonaiskuvan perinnän työvaiheista henkilöasiakkailla sekä vahvistaa asiakasneuvojien osaamista riskiasiakkaiden tunnistamisessa ja maksuvaikeuksissa olevien asiakkaiden neuvonnassa. 

Kurssilla käsitellään perinnän vaiheiden lisäksi mm. hyvä perintätapa, perintäkuluja, saatavien myyntiä ja perinnän ulkoistamista. Verkkokurssi sisältää tehtäviä ja lyhyen lopputestin. Verkkokurssin kesto on noin 45 min.

Katso hinnat  Kysy lisätietoja

Katso esittely verkkokurssista

Saatavien perintä henkilöasiakkailta

SCORM

Katso offline-esimerkki verkkokurssista.

Aloitus

Milloin vain

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Kenelle?

Kohderyhmänä ovat pankkien asiakasneuvojat, asiakasvastuulliset johtajat, luottopäälliköt ja asiantuntijat, jotka kohtaavat työssään maksuvaikeuksissa olevia yritysasiakkaita. Kurssi soveltuu myös vakuutusyhtiöille, perintätoimistoille, erityistarkastuksia tekeville tilintarkastusyhteisöille sekä asianajotoimistojen insolvenssijuristeja avustavalle henkilöstölle.

Maksuvaikeudet ja perintä poikkeusaikana -webinaaritallenne

Webinaarinauhoitteessa kuulet koronaviruksen vaikutuksista yrityksien ja kuluttajien maksukykyyn sekä väliaikaisten lainsäädäntömuutoksien vaikutuksista perintään. Haastattelussa varatuomari Juha Lilja kertoo väliaikaisista lainsäädäntömuutoksista, jotka tulevat koskettamaan perintätoimia.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Verkkokurssit on mahdollista ottaa käyttöön myös palveluna Finvan oppimisympäristössä – pyydä lisätietoa ja tarjous!

Verkkokurssin käyttöoikeus oppilaitoskäyttöön hinnoitellaan erikseen.

Ota yhteyttä