Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Autoalan rahoituskurssi

Autoalan rahoituskurssi on autoalan tarpeisiin kehitetty verkkokurssikokonaisuus, joka on toteutettu yhteistyössä Autoalan Keskusliiton kanssa. 

Verkkokurssin tavoitteena on tukea automyyjiä ja muita autoalan ammattilaisia rahoituksen välittämisessä ja edistää asiantuntevaa palvelua ajoneuvojen rahoittamiseen liittyen. 

Rahoituskurssikokonaisuus sisältää viisi verkkokurssia ja osaamistestin, joissa käsitellään ajoneuvorahoituksen sääntelyä ja rahoitustyyppejä, asiakkaan tuntemista, rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämistä ja tietosuojaa. Kurssit ovat kestoltaan noin 20–30 minuuttia ja opiskelu on vaivatonta työpäivän ohessa.

Palveluna Autoalan rahoituskurssi antaa rahoitusyhtiöille mahdollisuuden varmistaa automyyjien ja muiden autoalan ammattilaisten osaaminen heidän toimiessaan luotonvälittäjinä. Palveluun sisältyy suoritusrekisterin käyttöoikeus. 

Tutustu Autoalan rahoituskurssiin tästäKysy lisätietoja

Yhteistyössä:

 

Aloitus

Milloin vain

Verkkokurssit

Kenelle?

Rahoituskurssi on palveluna suunnattu rahoitusyhtiöille, jotta ne voivat varmistaa lakisääteisen velvoitteensa rahoitustuotteiden myyntiin vaadittavasta kouluttamisesta ja osaamisen todentamisesta.

Rahoituskurssin sisältö on tarkoitettu automyyjille ja muille autoalan ammattilaisille, jotka toimivat kuluttajille tarjottavan autorahoituksen parissa. Kurssikokonaisuus suoritetaan oman työnantajan tai rahoitusyhtiön kehotuksesta.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Verkkokurssikokonaisuus opiskellaan Finvan oppimisympäristössä osoitteessa rahoituskurssi.aaltoee.fi.

Ota yhteyttä