Verkkokurssit – Sääntely ja riskienhallinta

Tutustu alla olevaan verkkokurssitarjontaan, valitse organisaatiollesi sopiva koulutus ja ota yhteyttä. Vahvistetaan yhdessä yrityksesi asiantuntijoiden finanssialan osaamista.

Katso esittely verkkokurssista

Organisaatioiden henkilöstön osaamisen varmistamiseen tarkoitetun n. 30 minuutin verkkokurssin aihealueita ovat mm. erilaiset maassaolon edellytykset, yhteiskunnalliset palvelut tilapäistä suojelua ja turvapaikkaa hakeville, yleisimmät Ukrainasta pakenevien henkilöllisyysasiakirjat ja asiakasriskien arviointi. Lataa verkkokurssin esittely alla olevasta linkistä.

Ukrainan sotaa pakenevien asiakkaiden tunteminen

PDF

Katso verkkokurssin esittely.

Yrityskulttuuri ja eettisyys osana compliancea -webinaaritallenne

Compliance-toiminta nähdään tavallisimmin lainsäädännön noudattamisena ja ohjeistuksien luomisena. Aiheen yhteydessä keskustelu eettisyydestä ja vastuullisuudesta on kuitenkin noussut yhä vahvemmin esille niin mediassa kuin organisaatioiden sisällä. Webinaarinauhoitteessa kuulet eettisyyden merkityksestä osana compliance-toimintaa. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Tilaa Finvan uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista. Katso esimerkki.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle ja yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Salla Närhinen

Program Director

+358 10 837 3772

salla.narhinen@aaltoee.fi

Rosanne Seppänen

Project Manager

+358 10 837 3808

rosanne.seppanen@aaltoee.fi