Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Verkkokurssit > Sääntely ja riskienhallintaKorruption ja lahjonnan torjunta

Korruption ja lahjonnan torjunta

Korruptioon ja lahjontaan on mahdollista törmätä kaikilla toimialoilla. Korruptioon voivat syyllistyä niin yksityishenkilöt, virkamiehet, poliitikot kuin elinkeinoelämän palveluksessa toimivat. Verkkokurssin käytyäsi tiedät, mitä korruptiolla ja lahjonnalla tarkoitetaan ja millaisia ovat niiden haitalliset vaikutukset yhteiskunnallisesti. Saat tietoa laajasti korruption erilaisista muodoista ja pääset tutustumaan havainnollisiin esimerkkeihin.

Kurssi esittelee lisäksi korruptionvastaista lainsäädäntöä ja vastuullisen liiketoiminnan keinoja korruption ja lahjonnan torjumiseksi. Verkkokurssissa käydään myös tiiviisti läpi tärkeitä korruption torjuntaan tarkoitettuja vastatoimia finanssialalla.
Kurssin tavoitteena on auttaa ymmärtämään paremmin korruption ja lahjonnan käsitteitä, korruption haitallisia vaikutuksia sekä sitä, millaisia toimia yrityksiltä odotetaan korruption torjumiseksi.

Tilaa  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Verkkokurssit

Verkkokurssi koostuu kuudesta osiosta, joissa kaikissa on todellisia esimerkkejä:

1. Keskeiset käsitteet ja korruptionvastainen lainsäädäntö Suomessa
2. Rahanpesun, poliittisen vaikutusvallan sekä veronkierron yhteys korruptioon
3. Korruption ja lahjonnan haitalliset vaikutukset
4. Korruptionvastaisen lainsäädännön näkökulma kansainvälisesti toimivalle organisaatiolle
5. Vastuullinen liiketoiminta
6. Esimerkkejä korruptiosta tai lahjonnasta indikoivista hälytysmerkeistä

Verkkokurssi sisältää pohdintatehtäviä ja lopputestin. Koulutuksen kesto on noin 30 min.

Kenelle?

Vastaatko yrityksenne liiketoiminnasta? Neuvotteletko sopimuksista? Toimitko myyntipäällikkönä, asiakasvastaavana, assistenttina? Tunnistatko korruption hälytysmerkkejä?
Verkkokurssi sopii kaikille erilaisten tuotteiden ja palvelujen parissa toimiville ja päätöksiä tekeville, jotka tarvitsevat ajankohtaista tietoa korruption muodoista ja haitallisista vaikutuksista sekä apua korruption tunnistamiseen. Kurssi soveltuu niin yritysmaailmassa toimiville kuin julkisella sektorilla työskenteleville.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Verkkokurssit on mahdollista ottaa käyttöön myös palveluna Aalto EE:n oppimisympäristössä – pyydä lisätietoa ja tarjous!

Verkkokurssin käyttöoikeus oppilaitoskäyttöön hinnoitellaan erikseen – pyydä tarjous!

Ota yhteyttä myyntiin