Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Rahanpesun estäminen kiinteistöalalla

Kiinteistönvälitysliikkeillä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeillä on lain mukaan velvollisuus kiinnittää huomiota epäilyttäviin liiketoimiin. Aluehallintovirasto (AVI) voi lähettää selvityspyyntöjä ilmoitusvelvolliselle ja tehdä tarkastuksia ilmoitusvelvollisen tiloihin asian selvittämiseksi, miten lain velvoitteita noudatetaan. Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estäminen ovat osa riskienhallintaa.

Kurssin avulla opit keskeiset asiakkaan tuntemiseen ja rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvät käytänteet kiinteistöalalla ja saat tietoa asiakassuhteen seurannasta sekä epäilyttävistä liiketoimista. Kurssi soveltuu niin kiinteistönvälittäjille, vuokraustoimintaa harjoittaville tai muutoin kiinteistöalalla työskenteleville.

Tehtäviä ja esimerkkejä sisältävässä itseopiskeltavassa verkkokurssissa on myös osaamista testaava lopputesti. Verkkokurssin kesto on noin 45 minuuttia. Finvan portaalissa hyväksytysti suoritetusta verkkokurssista saa todistuksen.

Katso hinnat  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Verkkokurssit

Kenelle?

Verkkokurssi soveltuu niin kiinteistövälittäjille, vuokraustoimintaa harjoittaville tai muutoin kiinteistöalalla työskenteleville sekä Aluehallintoviraston rahanpesun valvontarekisteriin kuuluville ilmoitusvelvollisille.

Kurssi suunnattu erityisesti Aluehallintoviraston (AVI) ilmoitusvelvollisille kiinteistönvälitysliikkeille ja vuokrahuoneistojen välitysliikkeille, kiinteistösijoitusyhtiöille sekä kiinteistöjen tai liiketoimintayksikköjen ostamiseen, myyntiin, toteuttamiseen ja suunnitteluun oikeudellisia palveluja tarjoaville.

 

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Verkkokurssi on mahdollista hankkia myös yrityksen omaan oppimisympäristöön – pyydä tarjous!

Verkkokurssin käyttöoikeus oppilaitoskäyttöön hinnoitellaan erikseen – pyydä tarjous!

Ota yhteyttä myyntiin